roman gawlas Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 ten olbrzym padł łupem spiningisty, ale z relacji kolegow lepsze wyniki mają żywczyki nawet się rymneło,z wywózki lub z łodzi na miejscówkach, może uda mi się zdobyć jakieś konkretne namiary na GPS-a lub mapki batymetryczne ale to nic pewnego bo nie za bardzo chcą się dzielić takimi info
trini Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 Mnie sie coraz bardziej podoba Kagiva, tylko powiedz kochany, ile ma byc tej zaliczki - dobrze, że termin do 20.VII Dziękuję Ci bardzo za załatwienie tego wszystkiego
Gregorek Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Widzę, że wiele sie pozmieniało od mojej ostatniej wizyty. Mam akurat żniwa czereśniowo- morelowe; stąd moja nieobecność w temacie. Jeżdżę nocami po giełdach owocowych. Dziś w nocy będę w Broniszach koło Warszawy, może ktoś się skusi na gratisowe morelki? Trini? Kagiva, Roman planuje wyrazić swoje uznanie za Wasze zaangażowanie buteleczką perlistego napoju. Mam nadzieję, że nie odmówicie. Trudno 10 złotych w tą czy w tą, nie może nam odebrać zlotu Oczywiście, że rezerwujemy jak będziemy dłużej się zastanawiać to nie znajdziemy nawet miejsca na polu namiotowym Zgadzam się na całej linii.Roman jeśli udałoby Ci się załatwić mapkę batymetryczną, popróbowalibyśmy zlokalizować ciekawe miejsca, przy pomocy echa. Poza tym, jeśli macie jakieś pontony, bierzcie je. w kilka pontonów zawsze raźniej. A silnik elektr powoli da radę. No chyba, że będzie mocno wiało. Roman nakręciłeś mnie tym Sandałem Pozdrawiam Gre
Gregorek Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Tak w ogóle, to SORRY za spory Off Topic. Dla zainteresowanych moją wcześniejszą propozycją udostępniłem swoją komórkę, w moim profilu. Trini PW GRe
ja Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Witam serdecznie. Czy istnieje jeszcze możliwość dopisania sie do zlotu? Chodzi o 2 osoby(ja z dziewczyną). Niestety dopiero dziś mogliśmy podjąć jednoznaczną decyzje Proszę o odpowiedź a ja w tym czasie prześledzę temat ponieważ mam w nim ostatnio braki.
Lary Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Mam akurat żniwa czereśniowo- morelowe; stąd moja nieobecność w temacie.Zabież czereśnie będą na klenia a jak nie to moja córa bardzo je lubi.
tomik Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Witam serdecznie.Czy istnieje jeszcze możliwość dopisania sie do zlotu? Chodzi o 2 osoby(ja z dziewczyną). Niestety dopiero dziś mogliśmy podjąć jednoznaczną decyzje Proszę o odpowiedź a ja w tym czasie prześledzę temat ponieważ mam w nim ostatnio braki. Myślę, że tak.
Lary Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Czy istnieje jeszcze możliwość dopisania sie do zlotu? Ja też myślę, że znajdzie się miejsce
trini Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 "JA" się dopisuje do zlotu z dziewczyną, to mamy wolne jeszcze 2 miejsca w domkach. Także jeszcze mogą się dopisać dwie osoby, lub jedna z osobą towarzyszącą. W skrócie. Mamy zarezerwowane 9 domków. Do tej pory 7 było zajętych. W 8 domku "ja" z dziewczyną. Jeden domek pozostaje wolny. Ufff... nie namieszałam? 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go 4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' 5. Roman Gawlas 6. Madi 7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego 8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 9. Ja z dziewczyną [przyjazd? odjazd?] 10. Andi (na pole namiotowe) 11. Pio z kobitką (pole namiotowe) pozostaje jeszcze wolny 1 domek dwuosobowy + pole namiotowe bez ograniczeń.
roman gawlas Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 trini a single policzyłaś chyba że do kogoś na przyklejkę :bo mi coś wychodzi że już jest komplet.
ja Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Super tak jak napisałaś trini oczywiście jestem zainteresowany domkiem i widzę, że nie będzie z tym problemu Jeśli chodzi o przyjazd to podobnie jak większość będzie to 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17(pewnie z resztą drużyny ) Ps. Wydaje mi się żę Pio z kobitką był zainteresowny domkiem? Zresztą zaraz go pogonie i sam się na ten temat wypowie. Pozdrawiam wspaniałe rozpoczęcie dnia mimo że w pracy
pio Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Ps. Wydaje mi się żę Pio z kobitką był zainteresowny domkiem? Zresztą zaraz go pogonie i sam się na ten temat wypowie tak tak domek jak jest !!! jestem w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania i nie mam dostepu do neta.. jesli jest domek to biorę domek! pozdrawiam ps: przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17
trini Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 trini a single policzyłaś Policzyłam 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Drugi domek 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go Trzeci domek 4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek 5. Roman Gawlas Piąty domek 6. Madi Piąty domek 7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek 8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek 9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek 10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek 11. Andi - pole namiotowe Tak więc wolnych miejsc w domkach brak. Zapraszamy z namiotami Czy coś przeoczyłam? Zerknijcie na listę czy do tej pory wszystko się zgadza
trini Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Informację, na jakie konto i ile mamy wpłacać, ma dzisiaj podać Kagiva. Także czekamy, ale ja bym też chciała wiedzieć co jest a czego nie ma w tych domkach...
Kagiva Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Dziś nieudało mi się dodzwonić do kierownictwa Jutro z samego rana postaram się dopaść klienta i uzyskać wszystkie dane do wpłaty zaliczki. Mam nadzieję, że gość nic niekręci bo bym chyba ze skóry wyszedł. Parę miejsc nam przeszło koło nosa z powodu nieuczciwych kierowników ośrodków Roman coś o tym wie. Ale jestem dobrej myśli.
trini Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 No oby było wszystko w porządku... Jak dostaniemy numer konta, niech wpłaca kto teraz może, to facet nie będzie miał niejako odwrotu...
Gregorek Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Mam akurat żniwa czereśniowo- morelowe; stąd moja nieobecność w temacie.Zabież czereśnie będą na klenia a jak nie to moja córa bardzo je lubi. Lary czereśnie przejrzeją w ciągu 10 dni, góra 2 tygodnie. Deszczowa pogoda sprzyja rozwojowi chorób grzybowych; skutek- gnicie owoców już na drzewie. Pozostaje nam atakować klenie importowanymi. Jeżeli dobrze pójdzie, to wezmę trochę śliwek. :oops: Znowu off topic Najważniejsze jest w tej chwili wpłacić zaliczkę, na zakwaterowanie, także czekamy na info. Pzdr
Kagiva Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Jest jeszcze jedna możliwość-tzn rekonesans po ośrodkach na miejscu-jest ich tam wiele. Czwartek ewentualnie piątek wchodziłby w grę-kto chętny proszę o info na GG 9583489 tamto, które było jest z laptopa i po wszasach rzadko korzystam. Ewentualnie 607-05-05-26 sms lub tel odbieram wszystkie. Głupio by wyszło gdyby kierownictwo ośrodka Fregata dało "duszy", a ja bym wyszedł na palanta. Mam najszczersze chęci aby nasz zlot wypalił i wszyscy byli zadowoleni.
trini Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Kagiva i co? Dodzwoniłeś się? Ja na rekonesans sie wybrać nie mogę... Ale myślę, że w razie W to ktoś sie znajdzie...
Kagiva Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Niestety nie, ale podam nr telefonu do ośrodka oraz nr kom. kierownika - może się ktoś dodzwoni. 0-77-431-57-39 512-275-603 Z informacji, które udało mi się uzyskać prędzej wcale niemusimy zaliczkować naszego pobytu, ale ja w takie rzeczy niewierzę-później może wyniknąć sytuacja, że klient podłapie kogoś na nasze miejsce. I cały misterny plan pójdzie - wiadomo gdzie. Powołujcie się na mnie-spotkanie wędkarzy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.