Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oj coś mi się widzi że w tym Otmuchowie wszyscy olewają wszystkich, siedziałem na fonie z godzinkę i cisza, wydaje mi się że znów lipa, a ja już odmówiłem temu panu z Głębinowa- co robimy z tym fantem :?: czas goni nieubłaganie a my jesteśmy cały czas w tym samym miejscu.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Niestety nie, ale podam nr telefonu do ośrodka oraz nr kom. kierownika - może się ktoś dodzwoni.

0-77-431-57-39

512-275-603

Powołujcie się na mnie-spotkanie wędkarzy.

Dodzwoniłem się na numer komórkowy. Człowiek który odebrał, (podobno wcześniej miał uszkodzony :mad: telefon) potwierdził że uzgadniał wynajem domków na spotkanie wędkarzy. Poprosił aby zadzwonić w środę rano (już od godz. 08:00) na numer stacjonarny, to recepcjonista poda numer konta, do wpłacania zaliczek.

Jak już to załatwię, to dam znać, co i jak.

Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Pzdr

Napisano

Dodzwoniłem się na nr stacjonarny (komórki nikt nie odbiera). Odebrało miłe dziewcze, o nazwisku Katarzyna Frąckowiak. W grafiku rezerwacji jest ołówkiem zaznaczona rezerwacja 9 domków w terminie 14-17. 08.2008. Ponieważ szef jej nic nie wspominał o Nas, domyślamy się że te domki to dla Nas. Powiedziała, żeby potwierdzić rezerwację, należy wpłacić zaliczkę, zgodnie z tym co jest na ich stronie internetowejwww.owfregata.pl

Jest tam formularz rezerwacji on-line, a także numer konta, oraz wysokość wymaganej zaliczki.

Myślę, że należy skorzystać z tego formularza i wpłacić jak najszybciej te pieniądze.

Ja tak zaraz zrobię.

Będę jeszcze próbował kontaktować się z kierownikiem.

Gre

Napisano

Właśnie dokonałem rezerwacji, przez ich stronę internetową. Podałem, że przyjeżdżam na "Spotkanie Wędkarzy" aby wiedzieli, że chodzi właśnie o nas.

Mam zamiar wysłać im kasę dziś lub jutro.

Myślę, że trzeba ich postawić przed faktem dokonanym.

Gre

Napisano

:!::!::!: UWAGA :!::!::!:

Oddzwonił do mnie kierownik ośrodka Fregata. Potwierdził rezerwację 9 szt. domków.

Aby dopełnić rezerwacji należy wypełnić formularz na stronie www.owfregata.pl

Należy podać Imię, Nazwisko, termin rezerwacji, koniecznie w informacjach dodatkowych "SPOTKANIE WęDKARZY".

Następnie należy przelać zaliczkę w wysokości 100 PLN. Dopiero taka rezerwacja jest kompletna i zobowiązująca.

Ja już formularz wypełniłem, kasę przesyłam niebawem.

Wydaje mi się, że najlepiej byłoby, gdyby każdy kto planuje zając cały domek, zarezerwował go dla siebie.

W razie "W" jestem osiągalny przez komórkę.

Pzdr

Napisano

Kurde a ja nie wiem co mam zrobić , kontaktu z Magdą nie mogę nawiązać i nie bardzo wiem jak to ma wyglądać , może Magda będzie dojeżdżać do nas i nie będzie chciała noclegów a samemu cały domek to trochę drogawo :wink: poradźcie coś jak to rozgryźć :lol:

Napisano

Nie mam pojęcia...

Ja z Magdą też nie mam kontaktu, jej telefon jest wyłączony, na gg jej nie ma od wielu dni.

No gdyby było wiadomo, że Magda nie jedzie, albo, że będzie dojeżdżać to byś Romanie spokojnie mógł spać z nami w domku, żaden problem, będziemy grzeczni :mrgreen:

Ale w tej sytuacji nie mam pojęcia co robić...

Napisano

Mam telefon do Magdy :mrgreen:

Dziękuję Sinus :D

Dzwoniłam ale nie odbiera, pewnie pracuje, rano do niej przedryndam i napisze co i jak :)

Napisano

Zgłupiałem...

Wypełniłem formularz on-line, wciskam zarezerwuj, uruchamia sie m outlock i nie ma opcji wyślij :???:

Czy możecie mi to jakoś wytłumaczyć?

dosłownie zbaraniałem :oops:

Napisano

le jest napisane, ze można wysłać na maila lub telefonicznie zarezerwować.

Ja wysyłam dane z formularza na maila: recepcja@owfregata.pl i zaraz robię przelew

Napisano

Dokładnie tak.

Żeby wysłać formularz trzeba miec program mailowy zintegrowany z przeglądarką.

Najlepiej przesłac mailem.

Napisano

Z wysłaniem formularza jest mały problem - nieobsługuje go żaden program pocztowy.

Propozycja napisać maila w takiej formie ze swojej skrzynki:

Data przyjazdu: =14.08.2008

Wyjazd w dniu: =17.08.2008

domek=dwuosobowy

IloscOsob=2

Imie=Grzegorz

Nazwisko=Knapik

Telefon=607050526

Email=Kagiva@op.pl

Fax: =

Kod/Poczta=

Nazwa firmy=

Ulica i numer=

Miejscowosc=

Informacje dodatkowe=Spotkanie wedkarzy

submit=Zarezerwuj !

Wiadomo wpisujemy swoje dane a nie moje :grin:

adres maila to: recepcja@owfregata.pl

Temat : Reaerwacja on-line

Zrobiliśmy tak z Gregorkiem.

Ja kasę wpłaciłem więc teraz prośba meldujmy się, kto już jest po formalnościach.

Myślę, że Trini zrobi listę tak jak to czyniła do tej pory. :grin:

Pragnę podziękować za zaangażowanie się w sprawę - wspólnymi siłami doprowadziliśmy do konstruktywnych działań kierownictwa ośrodka Fregata.

Choć rodziły się w mękach.

Napisano

zrobi zrobi listę :)

Piszcie kochani kto wpłacił, i od jutra będę aktualizować, bo dzisiaj po rakiji mi letko dyńka pęka ;)

Napisano

Kochani kto ma kontakt z Magdą proszę próbujcie się z nią skontaktować żeby się określiła w sprawie zlotu, wiąże mi ręce i nie wiem co robić :?:

Napisano

Dzięki :smile: za pomoc

Ja formalności dokonam wieczorem, bo w pracy mam zablokowane wszelkie logowania(pocztę też).

Jedyną stroną internetową na której nie zablokowali logowania jest haczyk.pl :lol:

Może informatyk to zapalony wędkarz :lol:

Napisano
Kochani kto ma kontakt z Magdą proszę próbujcie się z nią skontaktować żeby się określiła w sprawie zlotu, wiąże mi ręce i nie wiem co robić

Ja mam już do niej telefon, ale w tej chwili ma wyłączony...

Cały czas próbuję.

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Drugi domek rezerwacja dokonana

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go Trzeci domek

4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona

5. Roman Gawlas Piąty domek

6. Madi Piąty domek

7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek rezerwacja dokonana

9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek

11. Andi - pole namiotowe

Miejsc w domkach brak, pozostaje do dyspozycji pole namiotowe.

Adres internetowy ośrodka: http://www.owfregata.pl/

Napisano

Wpłaciłem zaliczkę.

Apeluje o nieociąganie się z wpłacaniem. Ta rezerwacja kosztowała wiele trudów i chyba wszyscy się z tego powodu denerwowaliśmy. Nie pozwólcie, żeby nam się te domki wymknęły.

Wydaje mi się Roman, że mimo wszystko trzeba zarezerwować domek. Nawet jeśli Magda nie będzie na zlocie, to na pewno znajdzie się ktoś kto nie miał rezerwacji, a będzie na zlocie.

Pozdrawiam

Napisano

Jeszcze jedno data zlotu to 15-17sierpień czyli od piątku do niedzieli natomiast większość w tym ja :mrgreen: napisało że od 14(to czwartek) może czegoś niedoczytałem :roll: Ja będę 15 pod wieczór, a poz tym to mój 1000post :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.