roman gawlas Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Oj coś mi się widzi że w tym Otmuchowie wszyscy olewają wszystkich, siedziałem na fonie z godzinkę i cisza, wydaje mi się że znów lipa, a ja już odmówiłem temu panu z Głębinowa- co robimy z tym fantem czas goni nieubłaganie a my jesteśmy cały czas w tym samym miejscu.
Gregorek Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Niestety nie, ale podam nr telefonu do ośrodka oraz nr kom. kierownika - może się ktoś dodzwoni.0-77-431-57-39 512-275-603 Powołujcie się na mnie-spotkanie wędkarzy. Dodzwoniłem się na numer komórkowy. Człowiek który odebrał, (podobno wcześniej miał uszkodzony telefon) potwierdził że uzgadniał wynajem domków na spotkanie wędkarzy. Poprosił aby zadzwonić w środę rano (już od godz. 08:00) na numer stacjonarny, to recepcjonista poda numer konta, do wpłacania zaliczek. Jak już to załatwię, to dam znać, co i jak. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pzdr
trini Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 ja sie nie mogłam dodzwonić, dobrze, że tobie Grzesiu się udało
Gregorek Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Dodzwoniłem się na nr stacjonarny (komórki nikt nie odbiera). Odebrało miłe dziewcze, o nazwisku Katarzyna Frąckowiak. W grafiku rezerwacji jest ołówkiem zaznaczona rezerwacja 9 domków w terminie 14-17. 08.2008. Ponieważ szef jej nic nie wspominał o Nas, domyślamy się że te domki to dla Nas. Powiedziała, żeby potwierdzić rezerwację, należy wpłacić zaliczkę, zgodnie z tym co jest na ich stronie internetowejwww.owfregata.pl Jest tam formularz rezerwacji on-line, a także numer konta, oraz wysokość wymaganej zaliczki. Myślę, że należy skorzystać z tego formularza i wpłacić jak najszybciej te pieniądze. Ja tak zaraz zrobię. Będę jeszcze próbował kontaktować się z kierownikiem. Gre
Gregorek Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Właśnie dokonałem rezerwacji, przez ich stronę internetową. Podałem, że przyjeżdżam na "Spotkanie Wędkarzy" aby wiedzieli, że chodzi właśnie o nas. Mam zamiar wysłać im kasę dziś lub jutro. Myślę, że trzeba ich postawić przed faktem dokonanym. Gre
Gregorek Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 UWAGA Oddzwonił do mnie kierownik ośrodka Fregata. Potwierdził rezerwację 9 szt. domków. Aby dopełnić rezerwacji należy wypełnić formularz na stronie www.owfregata.pl Należy podać Imię, Nazwisko, termin rezerwacji, koniecznie w informacjach dodatkowych "SPOTKANIE WęDKARZY". Następnie należy przelać zaliczkę w wysokości 100 PLN. Dopiero taka rezerwacja jest kompletna i zobowiązująca. Ja już formularz wypełniłem, kasę przesyłam niebawem. Wydaje mi się, że najlepiej byłoby, gdyby każdy kto planuje zając cały domek, zarezerwował go dla siebie. W razie "W" jestem osiągalny przez komórkę. Pzdr
ja Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 ja rezerwacji i przelewu dokonam wieczorem jak dotrę do domu
roman gawlas Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Kurde a ja nie wiem co mam zrobić , kontaktu z Magdą nie mogę nawiązać i nie bardzo wiem jak to ma wyglądać , może Magda będzie dojeżdżać do nas i nie będzie chciała noclegów a samemu cały domek to trochę drogawo poradźcie coś jak to rozgryźć
trini Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Nie mam pojęcia... Ja z Magdą też nie mam kontaktu, jej telefon jest wyłączony, na gg jej nie ma od wielu dni. No gdyby było wiadomo, że Magda nie jedzie, albo, że będzie dojeżdżać to byś Romanie spokojnie mógł spać z nami w domku, żaden problem, będziemy grzeczni Ale w tej sytuacji nie mam pojęcia co robić...
trini Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Mam telefon do Magdy Dziękuję Sinus Dzwoniłam ale nie odbiera, pewnie pracuje, rano do niej przedryndam i napisze co i jak
ja Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Zgłupiałem... Wypełniłem formularz on-line, wciskam zarezerwuj, uruchamia sie m outlock i nie ma opcji wyślij Czy możecie mi to jakoś wytłumaczyć? dosłownie zbaraniałem
tomik Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 le jest napisane, ze można wysłać na maila lub telefonicznie zarezerwować. Ja wysyłam dane z formularza na maila: recepcja@owfregata.pl i zaraz robię przelew
trini Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Dokładnie tak. Żeby wysłać formularz trzeba miec program mailowy zintegrowany z przeglądarką. Najlepiej przesłac mailem.
Kagiva Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Z wysłaniem formularza jest mały problem - nieobsługuje go żaden program pocztowy. Propozycja napisać maila w takiej formie ze swojej skrzynki: Data przyjazdu: =14.08.2008 Wyjazd w dniu: =17.08.2008 domek=dwuosobowy IloscOsob=2 Imie=Grzegorz Nazwisko=Knapik Telefon=607050526 Email=Kagiva@op.pl Fax: = Kod/Poczta= Nazwa firmy= Ulica i numer= Miejscowosc= Informacje dodatkowe=Spotkanie wedkarzy submit=Zarezerwuj ! Wiadomo wpisujemy swoje dane a nie moje adres maila to: recepcja@owfregata.pl Temat : Reaerwacja on-line Zrobiliśmy tak z Gregorkiem. Ja kasę wpłaciłem więc teraz prośba meldujmy się, kto już jest po formalnościach. Myślę, że Trini zrobi listę tak jak to czyniła do tej pory. Pragnę podziękować za zaangażowanie się w sprawę - wspólnymi siłami doprowadziliśmy do konstruktywnych działań kierownictwa ośrodka Fregata. Choć rodziły się w mękach.
trini Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 zrobi zrobi listę Piszcie kochani kto wpłacił, i od jutra będę aktualizować, bo dzisiaj po rakiji mi letko dyńka pęka
roman gawlas Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Kochani kto ma kontakt z Magdą proszę próbujcie się z nią skontaktować żeby się określiła w sprawie zlotu, wiąże mi ręce i nie wiem co robić
ja Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Dzięki za pomoc Ja formalności dokonam wieczorem, bo w pracy mam zablokowane wszelkie logowania(pocztę też). Jedyną stroną internetową na której nie zablokowali logowania jest haczyk.pl Może informatyk to zapalony wędkarz
trini Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Kochani kto ma kontakt z Magdą proszę próbujcie się z nią skontaktować żeby się określiła w sprawie zlotu, wiąże mi ręce i nie wiem co robić Ja mam już do niej telefon, ale w tej chwili ma wyłączony... Cały czas próbuję. 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Drugi domek rezerwacja dokonana 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go Trzeci domek 4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona 5. Roman Gawlas Piąty domek 6. Madi Piąty domek 7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona 8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek rezerwacja dokonana 9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek 10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek 11. Andi - pole namiotowe Miejsc w domkach brak, pozostaje do dyspozycji pole namiotowe. Adres internetowy ośrodka: http://www.owfregata.pl/
Gregorek Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Wpłaciłem zaliczkę. Apeluje o nieociąganie się z wpłacaniem. Ta rezerwacja kosztowała wiele trudów i chyba wszyscy się z tego powodu denerwowaliśmy. Nie pozwólcie, żeby nam się te domki wymknęły. Wydaje mi się Roman, że mimo wszystko trzeba zarezerwować domek. Nawet jeśli Magda nie będzie na zlocie, to na pewno znajdzie się ktoś kto nie miał rezerwacji, a będzie na zlocie. Pozdrawiam
Lary Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Jeszcze jedno data zlotu to 15-17sierpień czyli od piątku do niedzieli natomiast większość w tym ja napisało że od 14(to czwartek) może czegoś niedoczytałem Ja będę 15 pod wieczór, a poz tym to mój 1000post
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.