Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Balanga integracyjna musi być, nie ma innej opcji
Zróbcie ją w piątek. plis, plis, plis :mrgreen:

dojeżdżacie w piątek a Gość w dom, Bóg w dom...

Zrobi się drugą :mrgreen::mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Jeszcze jedną sprawę trzeba obgadać z kierownikiem.

Większość z nas przyjedzie późnym popołudniem lub nawet wczesną nocką 14-go.

A z tego co się dowiedziałem to recepcja jest czynna tylko do 16-tej. :o

Najwcześniej z nas będzie prawdopodobnie Trini, więc trzeba się dogadać aby zabrała dla nas klucze od domków.

Gdyż niechciałbym i Wy chyba również kimać z dzieciakami w samochodach.

Roman jak będziesz jutro dzwonił zorientuj się w tej sprawie.

Napisano

OK spytam jak to jest ale myślę że na pewno ktoś tam musi być i mieć dostęp do kluczy bo nawet w razie nieprzewidzianego spóźnienia przy rezerwacji musi tego człeka ulokować, ale dzisiaj i to jeszcze w tym kraju wszystko jest możliwe nawet nawalić pomiędzy spodnie a kalesony :lol:

Napisano

Trini na pewno będzie pierwsza :D

Trini przypuszcza, że już koło północy z 13 na 14 sierpnia :D Bo tak:

11.08 - Przejazd przez całą Polskę i nocleg w namiocie w Szklarskiej Porębie, zwiedzanie wiochy i ewentualnych przyległości

12.08 - zwiedzanie gór Izerskich i Karkonoszy po stronie Czeskiej, potem nocleg w Bogatyni

13.08 zakupy w Niemczech + klasztor Cysterek w Marienthalu z rana a potem skok na Kłodzko, oblecimy miasto i twierdzę, i na noc zajedziemy na miejsce zlotu :mrgreen: Siup nocleg w namiocie na polu przy domkach, i od rana..

14.08 czekamy na resztę ferajny :D

Przekimamy się w tym namiocie, i z rana załatwi się wszystkie klucze i pójdzie pooglądać miejscówki nad woda a i może czegos się dowiemy od miejscowych :mrgreen:

Może być? :mrgreen:

Napisano
Może być?

Pewnie, że może a nawet jest wskazane :lol:

Ale jedna myśl spędza mi sen z powiek - Trini i Roman wiedzą jaka.

Jestem amatorem wśród jak zdążyłem zauważyć fachowców - pierwszy rok karta.

I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa :mrgreen:

Napisano
Może być?

Pewnie, że może a nawet jest wskazane :lol:

Ale jedna myśl spędza mi sen z powiek - Trini i Roman wiedzą jaka.

Jestem amatorem wśród jak zdążyłem zauważyć fachowców - pierwszy rok karta.

I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa :mrgreen:

Kolego spokojnie, ja też prezentuję mocną amatorkę :razz:

Nawet ze sprzętem słabo stoję o umiejętnościach nie wspominając ale taki zlot jest idealnym sposobem doskonalenia swoich umiejętności od bardziej doświadczonych kolegów :razz:

Ja jadę po nauki i dobrą zabawę :razz:

Napisano

Zapomniałabym :mrgreen:

1. Tomek1 z Olą i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek -zaliczka wpłacona

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 koło południa -wyjazd 17 po południu. Drugi domek -zaliczka wpłacona

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 15go póżnym popołudniem Trzeci domek -zaliczka wpłacona

4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona

5. Roman Gawlas przyjazd 15 rano-wyjazd 17 po południu. Piąty domek -zaliczka wpłacona

6. Madi Piąty domek -zaliczka wpłacona

7. Kagiva z Klaudią i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek zaliczka wpłacona

9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek -zaliczka wpłacona

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek zaliczka wpłacona

11. Andi - pole namiotowe

Miejsc w domkach brak, pozostaje do dyspozycji pole namiotowe.

Adres internetowy ośrodka: http://www.owfregata.pl/

I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa

tak jak mówi Tomek :D

A tak to jak na każde wakacje, dacie sobie radę z Klaudia przy pakowaniu :)

Napisano
trini wybacz

ja to spoko, ale co Madi na taki afront powie to ja już nie wiem... :lol::lol::lol:

O kurka, druga skucha w ciągu paru minut :???:

O ja Cię :???:

Jadę po nauki od bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów :razz::razz:

Napisano

No więc rozmawiałem z szefem ośrodka i sprawa wygląda mniej więcej tak to są slowa tego pana na pytanie czy wszystkie przelewy zaliczkowe dotarły powiedział że się pierdołami nie zajmuje i wiara w ludzi jeszcze go nie zawiodła więc było to tylko formalnością a jeśli chodzi o przyjazd to tak jak przewidywałem dostęp do domków będzie nieograniczony czyli w nocy można przyjechać a portier będzie wiedział o wszystkim i wskaże domek, tak że myślę że gospodarz tego ośrodka zadba abyśmy nie mieli powodów do nażekań :grin:

Napisano

To znaczy, że mogę się zwalić minutę po północy 14 sierpnia, i będzie liczone jako za dobę 14 sierpnia? ;)

Czy jednak trzeba czekać do 15tej, bo według cennika to o tej godzinie zaczyna się doba hotelowa...

Pewnie trzeba czekać, tak sobie marudzę tylko...

Napisano
tak sobie marudzę tylko...
Pewnie że marudzisz :wink::razz: dajesz browca portierowi i idziesz spać do domku ,to takie proste ,
Napisano
dajesz browca portierowi i idziesz spać do domku ,to takie proste ,

W sumie racja, sama bym na to nie wpadła, kiepsko u mnie z kombinowaniem, dzięki :D

Napisano
I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa

Dobry humor i ciepłe ubrania na nocki :mrgreen:

Właśnie przez brak ciepłych gaci przegapiłem Sandacza Zlotu 2007, w wykonaniu tomek1

Niby lato, ale nad ranem zimnica pieruńska

Gre.

Gość srex3
Napisano

ile wódki bierzecie? ja moge swojska wziasc , niezle kopie, ale wezne tylko jak maniek bedzie!

Napisano
ile wódki bierzecie? ja moge swojska wziasc , niezle kopie, ale wezne tylko jak maniek bedzie!

My raczej kulturalnie pijemy.

A stawiając takie warunki sprawiasz, że wszystkim ręce opadają.

Jak masz się tak zachowywać, to może przemyśl to czy w ogóle warto jechać.

A w ogóle, to może napisałbyś moze skąd jesteś i w jakim jesteś wieku? Miłoby było wiedzieć z kim się w ogóle rozmawia.

Gość srex3
Napisano

ja tez kulturalnie pije tylko po ostatnim razie w szpitalu skonczylem :neutral:

Napisano

Srex teksty poniżej krytyki.

Przedstaw się, a potem możemy pogadać.

Czy ktoś z obecnych w tym temacie pisze takie bzdury jak Ty? - NIE

Czy ktoś umawia się na libacje alkoholowe nad wodą? -NIE

Pomyśl co piszesz bo z Twojego nicka można się domyślić, że jesteś dzieckiem NEO.

Gość srex3
Napisano

to co mozee nikt z was nie jedzie na ryby zeby pochlac ze znajomymi... :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.