ja Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Balanga integracyjna musi być, nie ma innej opcji Zróbcie ją w piątek. plis, plis, plis dojeżdżacie w piątek a Gość w dom, Bóg w dom... Zrobi się drugą
Kagiva Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Jeszcze jedną sprawę trzeba obgadać z kierownikiem. Większość z nas przyjedzie późnym popołudniem lub nawet wczesną nocką 14-go. A z tego co się dowiedziałem to recepcja jest czynna tylko do 16-tej. Najwcześniej z nas będzie prawdopodobnie Trini, więc trzeba się dogadać aby zabrała dla nas klucze od domków. Gdyż niechciałbym i Wy chyba również kimać z dzieciakami w samochodach. Roman jak będziesz jutro dzwonił zorientuj się w tej sprawie.
roman gawlas Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 OK spytam jak to jest ale myślę że na pewno ktoś tam musi być i mieć dostęp do kluczy bo nawet w razie nieprzewidzianego spóźnienia przy rezerwacji musi tego człeka ulokować, ale dzisiaj i to jeszcze w tym kraju wszystko jest możliwe nawet nawalić pomiędzy spodnie a kalesony
trini Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Trini na pewno będzie pierwsza Trini przypuszcza, że już koło północy z 13 na 14 sierpnia Bo tak: 11.08 - Przejazd przez całą Polskę i nocleg w namiocie w Szklarskiej Porębie, zwiedzanie wiochy i ewentualnych przyległości 12.08 - zwiedzanie gór Izerskich i Karkonoszy po stronie Czeskiej, potem nocleg w Bogatyni 13.08 zakupy w Niemczech + klasztor Cysterek w Marienthalu z rana a potem skok na Kłodzko, oblecimy miasto i twierdzę, i na noc zajedziemy na miejsce zlotu Siup nocleg w namiocie na polu przy domkach, i od rana.. 14.08 czekamy na resztę ferajny Przekimamy się w tym namiocie, i z rana załatwi się wszystkie klucze i pójdzie pooglądać miejscówki nad woda a i może czegos się dowiemy od miejscowych Może być?
Kagiva Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Może być? Pewnie, że może a nawet jest wskazane Ale jedna myśl spędza mi sen z powiek - Trini i Roman wiedzą jaka. Jestem amatorem wśród jak zdążyłem zauważyć fachowców - pierwszy rok karta. I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa
tomek1 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa Dobry humor i ciepłe ubrania na nocki
ja Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Może być? Pewnie, że może a nawet jest wskazane Ale jedna myśl spędza mi sen z powiek - Trini i Roman wiedzą jaka. Jestem amatorem wśród jak zdążyłem zauważyć fachowców - pierwszy rok karta. I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa Kolego spokojnie, ja też prezentuję mocną amatorkę Nawet ze sprzętem słabo stoję o umiejętnościach nie wspominając ale taki zlot jest idealnym sposobem doskonalenia swoich umiejętności od bardziej doświadczonych kolegów Ja jadę po nauki i dobrą zabawę
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Zapomniałabym 1. Tomek1 z Olą i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek -zaliczka wpłacona 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 koło południa -wyjazd 17 po południu. Drugi domek -zaliczka wpłacona 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 15go póżnym popołudniem Trzeci domek -zaliczka wpłacona 4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona 5. Roman Gawlas przyjazd 15 rano-wyjazd 17 po południu. Piąty domek -zaliczka wpłacona 6. Madi Piąty domek -zaliczka wpłacona 7. Kagiva z Klaudią i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona 8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek zaliczka wpłacona 9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek -zaliczka wpłacona 10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek zaliczka wpłacona 11. Andi - pole namiotowe Miejsc w domkach brak, pozostaje do dyspozycji pole namiotowe. Adres internetowy ośrodka: http://www.owfregata.pl/ I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa tak jak mówi Tomek A tak to jak na każde wakacje, dacie sobie radę z Klaudia przy pakowaniu
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 trini wybacz ja to spoko, ale co Madi na taki afront powie to ja już nie wiem...
ja Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 trini wybacz ja to spoko, ale co Madi na taki afront powie to ja już nie wiem... O kurka, druga skucha w ciągu paru minut O ja Cię Jadę po nauki od bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 O kurka, druga skucha w ciągu paru minut O ja Cię Kocówę masz na zlocie jak nic :lol:
roman gawlas Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 No więc rozmawiałem z szefem ośrodka i sprawa wygląda mniej więcej tak to są slowa tego pana na pytanie czy wszystkie przelewy zaliczkowe dotarły powiedział że się pierdołami nie zajmuje i wiara w ludzi jeszcze go nie zawiodła więc było to tylko formalnością a jeśli chodzi o przyjazd to tak jak przewidywałem dostęp do domków będzie nieograniczony czyli w nocy można przyjechać a portier będzie wiedział o wszystkim i wskaże domek, tak że myślę że gospodarz tego ośrodka zadba abyśmy nie mieli powodów do nażekań
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 To znaczy, że mogę się zwalić minutę po północy 14 sierpnia, i będzie liczone jako za dobę 14 sierpnia? Czy jednak trzeba czekać do 15tej, bo według cennika to o tej godzinie zaczyna się doba hotelowa... Pewnie trzeba czekać, tak sobie marudzę tylko...
maniek Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 tak sobie marudzę tylko...Pewnie że marudzisz dajesz browca portierowi i idziesz spać do domku ,to takie proste ,
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 dajesz browca portierowi i idziesz spać do domku ,to takie proste , W sumie racja, sama bym na to nie wpadła, kiepsko u mnie z kombinowaniem, dzięki
Gregorek Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 I niezabardzo wiem co zabrać oprócz kiji i piwa Dobry humor i ciepłe ubrania na nocki Właśnie przez brak ciepłych gaci przegapiłem Sandacza Zlotu 2007, w wykonaniu tomek1 Niby lato, ale nad ranem zimnica pieruńska Gre.
tomek1 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Niby lato, ale nad ranem zimnica pieruńska To prawda
Gość srex3 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 ile wódki bierzecie? ja moge swojska wziasc , niezle kopie, ale wezne tylko jak maniek bedzie!
tomek1 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 ile wódki bierzecie? ja moge swojska wziasc , niezle kopie, ale wezne tylko jak maniek bedzie!
trini Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 ile wódki bierzecie? ja moge swojska wziasc , niezle kopie, ale wezne tylko jak maniek bedzie! My raczej kulturalnie pijemy. A stawiając takie warunki sprawiasz, że wszystkim ręce opadają. Jak masz się tak zachowywać, to może przemyśl to czy w ogóle warto jechać. A w ogóle, to może napisałbyś moze skąd jesteś i w jakim jesteś wieku? Miłoby było wiedzieć z kim się w ogóle rozmawia.
Gość srex3 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 ja tez kulturalnie pije tylko po ostatnim razie w szpitalu skonczylem
Kagiva Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 Srex teksty poniżej krytyki. Przedstaw się, a potem możemy pogadać. Czy ktoś z obecnych w tym temacie pisze takie bzdury jak Ty? - NIE Czy ktoś umawia się na libacje alkoholowe nad wodą? -NIE Pomyśl co piszesz bo z Twojego nicka można się domyślić, że jesteś dzieckiem NEO.
Gość srex3 Napisano 18 Lipca 2008 Napisano 18 Lipca 2008 to co mozee nikt z was nie jedzie na ryby zeby pochlac ze znajomymi...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.