Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

W samym Otmuchowie jest sklep praktycznie otwarty na okrągło ale jak jest zaopatrzony nie powiem bo nie wiem, kto nie opłaci licencji to tam można to zrobić, pare minut drogi od naszego ośrodka więc nie powinno być problemu.

Napisano

No co jak co, ale robaki pewnie mają ;)

Chociaż - kto wie.

Znaliśmy kiedyś z Łukaszem jednego właściciela sklepu, co zamawiał z hurtowni raz na 3 tygodnie 13-16 pudełeczek z białymi robakami, a sklep nad zbiornikiem naprawdę dużym :mrgreen:

Napisano
może nie brało na białe

brało, brało

wszyscy jeździli do sąsiedniej miejscowości, wkurzeni niereformowalnością gościa ;)

Napisano
W samym Otmuchowie jest sklep praktycznie otwarty na okrągło ale jak jest zaopatrzony nie powiem bo nie wiem, kto nie opłaci licencji to tam można to zrobić, pare minut drogi od naszego ośrodka więc nie powinno być problemu.

No właśnie kwestia licencji :roll: Czy da się opłacić na odległość? Przyjadę w czwartek po południu, więc sklep będzie już pewnie zamknięty a rano trzeba jechać na ryby :twisted:

9. WOLNE!!! - co do zaliczki, proszę się porozumieć z kolegą "Ja" ósmy domek -zaliczka wpłacona

Niepowtarzalna okazja dla niezdecydowanych w sprawie przyjazdu na zlot :wink:

Napisano
No właśnie kwestia licencji :roll: Czy da się opłacić na odległość?

Tomku gdzieś w połowie tematu Madi podawała nr. konta do przelewu to chyba najprościej i najpewniej się załatwia, ja tylko tak profilaktycznie zapobiegłem zapominalskich do których należę :lol: coby później nie szukać ratunku lub siedzieć zawiedzonym :lol::wink:

Napisano

witam wszystkich.

jesli mozna to piszę sie na ten wolny domek w 90%, te 10% zostawiam w gestii żony, niestety nie wedkuje ale stara sie rozumieć moją pasję.

trzymajcie kciuki :wink:

Napisano

To fajnie :smile:

Pogadaj z żoną, nie odwołałem rezerwacji więc będzie Wasz :razz:

Napisano
jesli mozna to piszę sie na ten wolny domek w 90%, te 10% zostawiam w gestii żony

No argumety będziesz miał mocne jak dasz żonie poczytać posty.

Mamy jeszcze jednego "niezdecydowanego" to Krzysztof1.

Trzeba go troszkę zachęcić bo strasznie przekorny jest na moje sugestie.

Napisano

Mamy jeszcze jednego "niezdecydowanego" to Krzysztof1.

Trzeba go troszkę zachęcić bo strasznie przekorny jest na moje sugestie.

Widzę że domek numer 8 jest mocno rozchwytywany :razz:

czyżby był tam jakiś skarb? :mrgreen:

Napisano

Wiecie co taka dygresja.

Dlaczego nasza składka ma w tytule na zagospodarowanie i ochronę wód .

A nie np: na zarybianie wód ?

Tak mnie napadło!

Napisano
na zagospodarowanie .

Wychodzi na to, że opłacamy rybaków, żeby regulowali pogłowie poszczególnych gatunków ryb w zbiornikach :mad:

Mam gorącą prośbę,a mianowicie:

Posiadam tylko dwa kapoki. Przy zachowaniu zdroworozsądkowej ostrożności z mojego pontonu może wędkować do trzech osób. Gdyby ktoś miał możliwość przywiezienia na zlot kapoka, koniecznie w rozmiarze dla osoby dorosłej, to bardzo o to proszę.

Nie chcę świecić złym przykładem, ani tym bardziej dawać początku żadnym ponurym statystykom związanym z HACZYK.PL

Im bliżej zlotu, tym bardziej się na niego cieszę.

Andi pewnie preparuje kulki w zaciszu domowego ogniska, żeby móc się nimi pochwalić na zlocie :wink:

Pzdr

Napisano
Gdyby ktoś miał możliwość przywiezienia na zlot kapoka, koniecznie w rozmiarze dla osoby dorosłej, to bardzo o to proszę.

Raczej pływanko bez kapoka i po nawet piwku należy wykluczyć, na Opolskich zbiornikach nareszcie wzięto się do porządnej kontroli przez policję i wopr, pływają z alkomatami i po przekroczeniu normy sprawy kierują do sądów grodzkich a w najlepszym układzie mandat z najwyższej półki, tak że lepiej nie kusić licha :lol::lol:

"Gregorek" powinienem coś znaleźć ale jeśli nawet to dla szczupłej osoby

Napisano
witam wszystkich.

jesli mozna to piszę sie na ten wolny domek w 90%, te 10% zostawiam w gestii żony, niestety nie wedkuje ale stara sie rozumieć moją pasję.

trzymajcie kciuki :wink:

Ostateczna rezerwacja domku, będzie wpisana gdy kol. "Ja" otrzyma kaskę ;)

Więc lepiej się pospieszyć, bo jeśli ktoś Cię ubiegnie to przepadnie. ;)

Napisano

Witam jestem chętny na domek od kolegi JA na 100% napisałem juz na PW o kontakt w sprawie dopełnienia formalności 1...2...3..zaklepane!!!

Napisano

Krzysztof, jest pierwszym pewniakiem do domku - zdecydowany na 100%, czyli domek jest na 99% Twój :)

1% to post który powinien napisać kolega "Ja" żeby potwierdzić to, żeście się dogadali :)

Bardzo się cieszę, że tym razem będziesz dłuzej niż 15 minut, jak rok temu :mrgreen:

Napisano
Witam jestem chętny na domek od kolegi JA na 100% napisałem juz na PW o kontakt w sprawie dopełnienia formalności 1...2...3..zaklepane!!!

To świetnie :razz:

odpisałem już na pw, myślę że ustalimy wszelkie formalności :razz:

Teraz mam pytanie do wszystkich.

Jak myślicie z potwierdzeniem przelewu(bo kierownikowi ośrodka to chyba różnicy nie zrobi że ktoś inny pojawi się z potwierdzeniem przelewu z konta z moim nazwiskiem) - i tak się zastanawiam czy kontakt telefoniczny z kierownikiem bądź recepcją będzie wystarczający?

Napisano

ja, będzie wystarczający na 100%, z tego co zdążyłam zauważyć, kierownikowi wiele rzeczy zwisa, więc kto się pojawi też mu pewnie będzie tito.

Tylko wyślij Krzyskowi potwierdzenie przelewu z konta na maila, niech sobie chłopak druknie, i będzie dobrze.

To co mogę już aktualizować listę? :mrgreen:

Napisano

Oczywiście :razz:

Krzysztof1 zajmuję domek numer 8 :mrgreen:

Mam nadzieje że dach nie przecieka bo mnie przeklnie :lol:

potwierdzenie już wysyłam :razz:

na wszelki wypadek skontaktuję sie jutro z ośrodkiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.