welfron1 Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisano 10 Sierpnia 2008 Może późno ale dopisuje sie do listy uczestników zlotu. Naturalnie pod namiot.Będę 14 po południu. Mam pytanie. Czy lepiej zadzwonić do ośrodka w sprawie pola namiotowego czy poczekać i załatwić to na miejscu Będę jechał pociągiem i czy ktoś będzie mógł po mnie przyjechać na dworzec w Nysie. pozdro
trini Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisano 10 Sierpnia 2008 Myślę, że z polem nie będzie problemów, ale na wszelki wypadek zadzwoń Podaj mi swój telefon na priv, w czwartek rano dogadamy się co do odbioru Ciebie z dworca
andi64 Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 wiesz jak człowiek czegoś nie wie to tworzy sobie bardzo różne scenariusze czasem dramatyczne po prostu mam kumpla który pochodzi z tej krainy i powiedział mi że mam zapomnieć o moim karpiowaniu na tym zbiorniku chyba że zaopatrzę się w wózek do wożenia klamotów, a tu znowu kłania się troska o samochód, a będąc na polu namiotowym w tym ośrodku nie wyobrażam sobie aby w drugiej połowie sezonu wakacyjnego dzielić łowisko z kąpiącymi się turystami.
welfron1 Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 Tomik jeżeli są jeszcze koszulki to ja poproszę 2sztuki Dla zainteresowanych jeziorem Otmuchowskim jest artykuł w WP.
Kagiva Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 po prostu mam kumpla który pochodzi z tej krainy i powiedział mi że mam zapomnieć o moim karpiowaniu Może zdradził Ci coś ciekawego nietylko dla karpiarzy? Jak niechcesz informować na ogóle to zostaje jeszcze PW. Na Łące też nic ciekawego się nietrafiło oprócz Keytowców a jednak byłeś. Taka dygresja.
trini Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Spokój mi tu! Pozdrawiam ze Szklarskiej Poręby! Ciepło, wietrznie, po nocy na polu namiotowym na szczycie góry, napromieniowana uranem z kopalni tegoż w Kowarach, ale szczęśliwa Siedzę teraz w kawiarence na hot spocie, przed nosem mam widok na Śnieżkę No to lecę, na Zlotego Bażanta i knedliczki Czechy mam 3 kilometry za plecami, więc nawet się zbytnio nie zmęczę Jak się nie dam rady już odezwać do czwartku, to do zobaczenia!!!
pio Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 hmyy czy będzie sie z kimś można zabrać na pokład by powędkować z pontonu?? pytam dlatego że chcę właśnie dokonać opłaty i nie wiem czy opłacać wędkowanie z łodzi.. pozdrawiam.. ps: jeszcze kilkadziesiąt godzin do zlotu.. )
Gregorek Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Z przygotowań do zlotu: 1. Samochód po przeglądzie i drobnych naprawach odebrany od mechanika. 2. Świeże żyłki do gruntówek i spławika, oraz kilka kopytek i twisterów kupione. Pozostaje dokonać opłaty za wędkowanie. Myślę, że opłacę 15. i 16. Pio sam pływał nie będę, więc jak nie jesteś za bardzo gadatliwy, to możemy popływać. A jak długo? Zależy ile osób będzie chciało. Z innych atrakcji: kiedy moi rodzice dowiedzieli się, że wybieramy się w okolice Kotliny Kłodzkiej stwierdzili, że okazji wycieczki w góry nie przepuszczą. Tak więc swój domek odstąpię pewnie rodzicom, a sam powędruję pod namiot, bądź do samochodu, lub w ostateczności na przyczepkę bagażową (oplandekowana chroni przed deszczem (tfu... tfu... na psa urok.)) Zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzać. Dodam, że mój Ojciec lubi zapach chmielu. A jak przygotowania u Was?? Pzdr
pio Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Pio sam pływał nie będę, więc jak nie jesteś za bardzo gadatliwy, to możemy popływać. hehe nie ma jak ziomek z Opatowa toż przecież ja z Iwanisk a do Opotawa do LO chodziłem..
welfron1 Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 A ja sie dzisiaj trochę spłukałem z kasy Plecak do pomieszczenia tych wszystkich rzeczy,namiot, karimata termos i inne duperele A z wędkarskich to trochę główek kopyt i krętlików z agrafka.
tomek1 Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 No i jak z tym zlotem Jedziemy czy nie jedziemy?
welfron1 Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Właśnie jestem po rozmowie telef w sprawie opłat za wędkowanie na wodach Pzw Opole.Proponował bym zrobić przelew bezpośrednio w banku bo te przelewy internetowe nie są honorowane przez strażników. A jeżeli ktoś już tak zrobił to powinien udać sie do banku i potwierdzić wydrukowany przelew.
P Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Napisano 13 Sierpnia 2008 Z całego serca zyczę wam udanego zlotu Taaaakich rybek I jeszcze lepszej itegracji Żałuję, ale nie mogę z wami w tym roku się spotkać choc bardzo bym chciał Jeszcze raz najlepszego
tomik Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 No i jak z tym zlotem Jedziemy czy nie jedziemy? Mam nadzieję jutro już i w końcu wędkować
tomek1 Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Mam nadzieję jutro już i w końcu wędkować Wędkowania to mi nie brakowało ostatnio ale za Wami już się stęskniłem Co my to będziemy łowić, hę Bo ja mam na razie wszystko w rozsypce po wczasach Trzeba zejść z gramaturą poniżej 100 gr zdaje się
Gregorek Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 W bieżącym numerze WP napisali, że obecnie na Otmuchowie spining jest be, a gruntówki cacy. Głównie lechole, no i sandacze na trupki i żywce. Pogoda sie nie zapowiada. Ciśnienie niskie, deszcz.... Pzdr
Gregorek Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Niebawem wyjeżdżamy. Z Warszawy do Opatowa - 200 km, około południa z Opatowa do Otmuchowa - 360 km. Do zobaczyska na miejscu. Gre
tomik Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Za ok godzinę wyjeżdżam, do zobaczenia wieczorem
tomek1 Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Za ok godzinę wyjeżdżam, do zobaczenia wieczorem Do zobaczenia
skydriver Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 wrrr ale Wam zazdroszcze :/ ja nie mam niestety czasu na taki wypad obecnie :/
tomik Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 No czekamy jeszcze tylko na Madi, Romana i Larego. Pozdrawiamy
tomik Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Póki co warunki pogodowe nie sprzyjają, leje, wieje jest zimno ale walczymy Gregorek złowił Bolenia 57 cm http://www.haczyk.tv/Bolen-Gregorka,384f.html Rano jak pogoda pozwoli wypływamy po więcej i większe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.