Tomaszek Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 To forum jest teraz wyłączone. Powód: Database backup in progress please wait few seconds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Przecież rozumiesz doskonale o co chodzi. Robiłem kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Robiłem kopięW czasie gdy tylu użytkowników odwiedza forum? Kopie robi się głęboką nocą lub nocnym rankiem a nie o 20-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 kopie robi się głęboką nocą lub nocnym rankiem a nie o 20-tej. Święta prawda, ...normalne kopie codzienne, dump bazy itp wykonują się automatycznie wg harmonogramu w czasie najmniejszego lub zerowego ruchu na serwerach, ..jednak krytyczne kopie awaryjne, najczęściej robione z palca wykonuje admin/programista w momencie "mocno przed zmianowym" który uznaje za niezbędny, bez oglądania się na chwilowy zonk grypy użytkowników bo lepsze to niż ewentualna późniejsza "padaka" bazy Na pewno zastanawiasz się do czego zmierzam za pomocą tych pseudo fachowych uogólnień Jeśli takie wypadki zdarzają sie bardzo sporadycznie to nie masz się o co miotać, tomik zapewne miał swoje powody by podjąć taką decyzje, pojawił się krótki i czytelny komunikat , dlaczego zostałeś chwilowo wywalony z bazy, i nie ma potrzeby robić z igły widły. Lecz jeśli takie zdarzenie ma miejsce co wieczór , należy rozkapryszonego admina pouczyć że "nie zna się na chodowi" a Ty oczywiście czujesz się najbardziej kompetentny by to uczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 nie masz się o co miotaćMhm, albo staram się być w centrum uwagi albo się miotam - jedno z dwojga. Może faktycznie powinienem dać spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Może faktycznie powinienem dać spokój.Jedno wiem na pewno daj na luzzzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 A Maniek jak to Maniek ....................między wódkę a zakąskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Unises wszystko dokładnie wyjaśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzięki tomik za wyjaśnienia. bez oglądania się na chwilowy zonk grypy użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/usr/run/mysql' (61) in /forum/db/mysql4.php on line 48phpBB by Przemo : Critical Error Could not connect to the database. Can't connect to local MySQL server through socket '/usr/run/mysql' (61) coś się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Miejmy nadzieję, że nie a jak już to, ze się samo szybko naprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Dziś gdzieś od 0.30 do teraz był brak dostępu do forum. Przepraszam musiałem coś sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Dziś gdzieś od 0.30 do teraz był brak dostępu do forum. Przepraszam musiałem coś sprawdzić Uważaj z tym sprawdzaniem!, bo któregoś dnia po prostu nerwowo wykończysz Naszego Tomaszka. A tak poważnie, dużo zdrowia Wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 A tak poważnie, dużo zdrowia Wszystkim życzęA dziękuje i tobie wszyscy zasyłamy dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jest godzina 16:30 , Artech napisał post "dzisiaj" o 23: 05. Też tak często macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Też tak często macie ?Tak ,a co nie wiesz ,bo to nazywa się pętla czasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Też tak często macie ? łod zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Panowie, a ja chciałbym się zapytać czy też tak macie że pod forum jest tak dużo siwego pola i czy tak musi być ?? Dopiero teraz zwróciłem na to uwagę bo chcąc zjechać suwakiem do ostatniego postu zjeżdża właśnie na te pole (trzeba szukać postu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 tak, czasem wciśnie mi się spacja i wtedy to zauważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 a tak na poważnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 no serio, w mozilli jest taka "funkcja" że wciśnięcie spacji działa jak "page down". Ostatni post jest zwykle w połowie strony[suwaka] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 aha a czy te "dużo siwego" to tak zostanie ?? Tak tylko pytam niech się nikt nie denerwuje Z wyrazami szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Może ojciec dyrektor admin pomoże bo też mam to samo w firefoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 kocur, nie Ty jeden, ale ja się juz przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 Używajcie IE7 a nie tego drewna FF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi