jaceen Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 2 godziny temu, tomek1 napisał: Ktoś jeszcze ma takie problemy? Wygląda, że jest ok.👍 Cytuj
tomek1 Napisano 12 Sierpnia 2022 Napisano 12 Sierpnia 2022 Dzisiaj miała miejsce kolejna aktualizacja, która miała na celu wyeliminować błędy wynikające z poprzedniej niezbyt udanej wersji. Bardzo proszę, dajcie znać czy u Was wszystko działa jak należy. Cytuj
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 W najbliższych godzinach są możliwe utrudnienia w dostępie do haczyk.pl. Chodzi o modernizację serwera. Cytuj
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2023 Napisano 6 Stycznia 2023 Na forum już wszystko zrobione. Przez jakiś czas będzie problem z dostępem do portalu. Cytuj
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2023 Napisano 11 Stycznia 2023 Jutro w godzinach południowych mogą wystąpić problemy z dostępem do forum ze względu na prace modernizacyjne przy portalu. Cytuj
tomek1 Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 Pojawiły się problemy z dostępem do forum i portalu. Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Z portalem jeszcze trwają działania naprawcze. Cytuj
jaceen Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 9 minut temu, tomek1 napisał: Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Potwierdzam👍 Cytuj
moczykij Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Mam problem z wejściem z telefonu. Z kompa też nie jest normalnie, ale chyba uda mi się napisać. Poniżej screeny z telefonu i z komputera. P.S. A jednak nic nie dodam - wyskakuja errory. P.S.II A jednak dodam po edycji posta jest już taka możliwość. Cytuj
moczykij Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Dzisiaj miałem, przez kilka godzin. Teraz wszedłem z telefonu, więc chyba już ok. Cytuj
jaceen Napisano 6 Listopada 2025 Napisano 6 Listopada 2025 2025-11-06 Cześć. Od dwóch dni forum baaardzo długo otwiera strony. Czasami w ogóle nie ma szans przeglądać, bo nic nie wchodzi. Zdjęcia otwierają się tylko niektóre. Na telefonie jest podobnie. Nie wiem, czy tylko u mnie? Dzisiaj Wasyl do mnie dzwonił i ponoć też nie może się wbić na haczyk.pl Piszę z telefonu, bo tu udało się zalogować. Cytuj
andrutone Napisano 6 Listopada 2025 Napisano 6 Listopada 2025 U mnie chodzi, chociaż rzeczywiście wolniej i strony długo się ładują. Cytuj
moczykij Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 Laptop po prostu rozkłada ręce. Z telefonu czasami się uda, zwykle za którymś razem (tak jak teraz za trzecim). Wcześniej po prostu miele i miele, by w końcu pokazać komunikat, że witryna jest nieosiągalna, serwer haczyk.pl odrzucił połączenie. A jak już wejdę, to tak jak wcześniej zauważono - długo ładuje strony, a zdjęcia wyświetla wybiórczo. Cytuj
wasyl1968 Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 Próbowałem od rana , dopiero teraz zatrybiło ( na smartfona ) Cytuj
tomek1 Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 Rzeczywiście jest problem ze stroną. Przy użyciu home.pl szukam rozwiązania ale ze względu na długi weekend to może potrwać… Cytuj
andrutone Napisano 9 Listopada 2025 Napisano 9 Listopada 2025 U mnie na telefonie forum chodzi już całkiem dobrze. Cytuj
jaceen Napisano 9 Listopada 2025 Napisano 9 Listopada 2025 Ja czekam na wiadomość od Tomka, że wiadomo o co chodzi. Bo u mnie w dalszym ciągu muli i forum jest dostępne, albo nie. Jakimś cudem udało się zrobić wpis. Ale edytować do poprawek już nie mogłem. Cytuj
tomek1 Napisano 10 Listopada 2025 Napisano 10 Listopada 2025 Na tyle ile mogłem sprawdzić, to atak botów z Chin, które wygenerowały sztuczny ruch 500 razy większy niż normalnie. Na razie niewiele mogę z tym zrobić bo ze względu na obciążenie serwera nie mogę z mojego poziomu wywołać odpowiednich raportów żeby poblokować IP. Czekam na raport z Home.pl ale ze względu na długi weekend to może potrwać. Cytuj
ESSOX Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 U mnie nie da się dodać fotki do wiadomości. Cytuj
tomek1 Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 Dostałem raport, poblokowałem trochę IP ale nie wiem czy to załatwi sprawę definitywnie. Cytuj
ESSOX Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 Zdjęcia nadal nie mogę dodać. Dodatkowo strona kręci się w przeglądarce kilka minut, nie można w tym czasie nic napisać. Czyli jest gorzej jak było Cytuj
jaceen Napisano 13 Listopada 2025 Napisano 13 Listopada 2025 Że tak powiem, jest lekki dramat. Nawet odpowiedzieć nie można, bo zalogować się, to wielkie wyzwanie. Zdjęcia się nie ładują. Okno dialogowe odpala po kilku logowaniach. Komputer i telefon podobnie u mnie reaguje. Znaczy się, muli. Nie jest dobrze😢 Cytuj
tomek1 Napisano 13 Listopada 2025 Napisano 13 Listopada 2025 Home.pl dalej kombinuje, czekam na kolejne kroki… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi