jaceen Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 To kto będzie po wszystkim do domów rozwoził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Oj, też bym się podłączył...Ale skoro nie mogę to chociaż Wam policzę po ile tego browaru... Zakładając , że będzie was sześciu, a każdy z was będzie miał po dwa kije w wodzie, a w czteropaku jest po cztery ( tak powinno być - dane katologowe....) to na każdy kij przypada po 2 browary, to razem powinno być 12x2=24. Dzieląc następnie wynik przez liczbę zawodników, czyli 24/6=4.....Yyy... to mi wyszło dokładnie ... po...na zawodnika...po czteropaku na zawody...a resztę dla smaku ....połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 jestem o tyle w komfortowej sytuacji że na miejsce zlotu mam z ; buta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin26Wro Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 To kto będzie po wszystkim do domów rozwoził? Myślę, że MPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam wszystkich,wytargowalem w pracy wolne więc chętnie też się dopiszę na zlocik,pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 No to może do 10 dobijemy haczykowców na zlociku sobotnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Mnie niestety nie będzie nawet jako obserwatora.Pracuję w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 wracając dzisiaj rowerem z pracy zajechałem zobaczyć na miejsce zlotu i mam dwie wiadomości pierwsza nie za dobra ( choć nie do końca) po kanale zaczeły kursować pchacze z urobkiem remontowanej odry , trzeba będzie zwijać zestawy jak bedą śluzować ale dzięki temu że jest ruch wody to coś się dzieje z rybą , spotkałem spiningistę dzisiaj na boczny trok trafił trzy leszczyki z tego największy miał około 4 kg. ( widzialem zdjęcie, ryba bez wysypki tarłowej) na zatoce też się coś dzieje bo siedział znajomy i przy mnie wyciągną ładną płotkę , leszczyka małego i mówił że wcześniej dużo drobnej ryby . tak że panowie jest szansa że może coś w sobotę z tego wędkowania będzie p.s. ponoć jest szlaban na wejście na pierwsze barki ze względu na remont mostu co by komu na głowę nie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 No to będzie ciekawie, pogoda ma dopisać, może rybki też dopiszą, na barkach dziś 2 słabe brania i tyle, a woda lodowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 To co Panowie jutro zbiórka na 8:00 jak ktoś będzie na 7:00 to miejscówkę zajmie bo tubylców nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja mogę być na 7:00,wszystko gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 No to wracamy do tego wątku... odnośnie zlotu w okolicach Jelcza Laskowic, ja jestem za@ fajnie to wygląda z mapki wysłanej przez kolege Pankowatego. Tylko trzeba by było termin wybrać i metodę połowu, chyba, że jak kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 To przeklejam mapkę tutaj. Termin - proponowałbym majowy a metoda - spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 a w tym miejscu jest parking i tam mozna się spotkać . https://maps.google.pl/maps?q=51.012783,17.307844&ll=51.011082,17.313595&spn=0.02314,0.066047&num=1&t=h&z=15&iwloc=A A łowić można tam każdą metodą . Jeśli ktoś nie preferuje spinningu , to może łowić na żywca , feedera lub odległościówkę . A spotkać można się gdzieś po drodze i pojechać razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak termin dopisze i nic innego nie przeszkodzi to chętnie poznam tamtejsze łowiska. Wstępnie jestem za tą opcją. A kto z jakim kijem zawita, to drugorzędna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam,ja też się piszę jak termin dopasuje,tylko zjawię się z feederkami ewentualnie z żywcówką bo niestety nie spininguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 witam , ja też się piszę , niestety bajkiem nie dojadę tak że nie po piwkuję ale ze spiningiem się zjawię z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 może jakiś termin z datą i godziną i miejscem zgrupowania w Jelczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Mnie pasuje najwcześniej 18-19 maja. Może 19.V. 6:00 w Jelczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o 19 maja to lipa z niektórymi osobami z forum z racji zawodów w kole... a moze tak np. 11 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 kurna liczyłem na długi majowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 11. maja ja odpadam. Długi weekend - marne szanse, może 5. maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 To może 28.04 niedziela przed majówka tylko miejscówkę ktoś zapoda :)moze bajkal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 I co z tym zlotem ? Majowy nie wypalił , to może w czerwcu gdzieś się umówimy na jakiś spinning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi