bacyk Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Podejrzewam, że pojawię się ok 7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Cześć. Zbliża się termin zakończenia pierwszej tury LŚ. Jeżeli ma ktoś z uczestników (i nie tylko) chęć spotkania, poznania się i posłuchania wędkarskich opowieści o mega rybach ze Ślęzy, to proponuję niedzielę 19.04 po wędkowaniu. Być może uda się jeszcze komuś dołowić ryby, które zapunktują w tabeli. Pierwsza propozycja: niedziela 19.04 godz. +/- 19:30 miejsce- zgodnie z ostatnią tradycją - pętla Oporów, ewentualnie Aleja Piastów. Są chętni? A może inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam, Bardzo podoba mi się ten pomysł. Miejsce i czas również są w porządku. Wstępnie deklaruję swój udział. Tylko pytanie - spotkanie o 19:30 i co dalej? Jak rozumiem to tak, żeby sobie postać po zakończeniu łowienia i pogadać do zmroku? Czy też powinienem sobie rezerwować czas na dalszy wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 No a potem można połowić do białego rana Ja zwykle w niedzielę nie łowię, ale na 19-tego mam już czas zarezerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 powinienem sobie rezerwować czas na dalszy wieczór? Ja jestem otwarty na wszelkie opcje. Możemy nawet "haratnąć w gałę" na Beyzyma. Nie było propozycji lokalizacji w okolicach Nowego Dworu. Trzeba poczekać na zdanie innych. Jak do tej pory Oporów-Al. Piastów ma poparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Jestem za, choć jakby pora była młodsza to bym się nie pogniewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja się piszę z godziną się dopasuje a lokalizacja mi pasuje oporów czy ta aleja piastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Postaram się wpaść, lokalizacja mi obojętna. Co prawda w lidze nie biorę udziału, ale zawsze chętnie spotkam się z ludźmi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_lca Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Postaram się być w następną niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Ja jestem otwarty na wszelkie opcje. jaceen, mówisz i masz: Zlot uczestników oraz sympatyków Ligi Ślęzy proponuje zorganizować w miejscowości Ślęza. Miejsce, o którym pisze zapewne znacie. Moim zdaniem lepszego nie ma. Swobodny dojazd, miejsca parkingowe oraz dach nad głową w razie pogodowych niespodzianek. Są tutaj warunki dla chętnych na nieco dłuższe pogaduchy przy ognisku i ciepłej kawie. Poniżej atuty: * ŁOWISKO *KUCHNIA *JADALNIA z SALONEM Nieopodal tego miejsca znajduje się urokliwy Zamek Topacz. W jego obrębie znajdziecie Muzeum Motoryzacji, restauracje, pole golfowe, korty tenisowe oraz wiele innych atrakcji. Warto wybrać się z rodzinką, a "na powrocie" zachaczyć o zlot. Proponuje jednak wcześniejszą godzinę. Myślę,że 16.00 będzie w sam raz. Wszelkie pytania, uwagi i propozycje proponuje poruszać w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Moje rejony:) wchodzę w to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Dojechać dojadę, a jak się ktoś zadeklaruje, że mnie na grabiszynek odwiezie, tym bardziej jestem za propozycją. Żeby nie mieszać, to niech się zainteresowani określą do środy. Oporów Ślęza x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Mi każde miejsce w niedzielę pasuje. Dopiszę się do reszty. Dojechać dojadę, a jak się ktoś zadeklaruje, że mnie na grabiszynek odwiezie, tym bardziej jestem za propozycją.Żeby nie mieszać, to niech się zainteresowani określą do środy. Oporów Ślęza x 1 Możesz się Jacku zabrać ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Mi każde miejsce w niedzielę pasuje. Dopiszę się do reszty.Dojechać dojadę, a jak się ktoś zadeklaruje, że mnie na grabiszynek odwiezie, tym bardziej jestem za propozycją.Żeby nie mieszać, to niech się zainteresowani określą do środy. Oporów Ślęza x 1 Możesz się Jacku zabrać ze mną. Na mnie też możesz liczyć jeśli chodzi o powrót:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Mi pasuje tu i tu a jak ktoś chce to mogę zabrać do ślęzy i do miasta przwieżć też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Ślęzę znam, lubię i rzeczywiście trudno chyba o lepsze miejsce tuż nad wodą z taką infrastrukturą Również wcześniejsza pora bardziej by mi odpowiadała - 16 lub 17. tak że: Oporów Ślęza x2 W niedzielę, jak warunki pozwolą, to wezmę muchówkę i wcześniej będę na umówionym miejscu spotkania. Będzie można spróbować pomachać, jak ktoś nie miał okazji.Ja nie miałem takiej możliwości i chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Ja też nie miałem raczej okazji do pogadania z kimś, kto już trochę połowił na muchówkę, a że jestem mocno początkujący, więc bardzo chętnie czegoś się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalosix Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Czesc wszystkim ! Jestem tu nowy, dziwne ze wczesniej tu nie trafilem. Chetnie umowie sie na wspolne wedkowanie , widawa sleza bystrzyca mieszkam nieopodal . Chetnie naucze sie czegos od lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 michalosix, niedziela, miejscowość Ślęza. Od rana do 19-ej:) Jak ktoś będzie pomykał w okolicach Grabiszyńskiej około 16-ej, to chętnie się zabiorę. Jeżeli będzie chęć przybyć wcześniej na umówione miejsce, to żaden problem. Część będzie pewnie jeszcze walczyć o punkty, a godzina 19:30, to taka pierwsza propozycja. Możemy uszczknąć jeszcze i przyjąć, żeby do 19-ej wszyscy chętni się pojawili. I o tej godzinie zamknęlibyśmy turę. Jak komuś się powiedzie do tego czasu, to niech wpisze info na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Jaceen jeżeli z nikim się jeszcze nie umówiłeś to Cię zabiorę - zdzwonimy się. Ja już jestem gotowy na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Pikna robota peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Dzięki GuCeK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Jaceen mogę cię zabrać napisz na pw to się jakoś umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Panowie dajcie jakiś namiar na miejsce spotkania - zupełnie nie znam rejonu, ani tego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Dziękuję za pomoc w dojeździe. Dogadałem się z peekolem, zabierze mnie. Obym zdążył wrócić na czas. Faktycznie, może jakaś mapka dojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalosix Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Bedzie ktos jechal w okolicach popowic, magnolii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi