patbaj Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 niech mi ktos przypomni miejsce spotkania ujście cichej wody do odry, jadąć z wrcławia trasą na środę sląską, mijasz środę śląską potem jakieś wioski i jest skręt na lubiąż (oznaczyłem nz czerwono z trasy głownej), przed mostem na odrze w lewo i drogą do samej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Co tutaj tak cicho? Ja myślałem, że przed jutrzejszym spotkaniem będzie tu jak w ulu. Czyżby cisza przed burzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Co tutaj tak cicho wszystko juz zostało powiedziane, każdy wie czego się spodziewać, a co cwańsi pojechali miejscówki wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ja będę jutro tak koło 5.00. Do 6.00 to bym raczej nie wytrzymał. Dzisiaj byłem tylko na spacerze bez wędki nad odrą w Ścinawie. Uff krew w żyłach się gotuje. Bolki waliły jak szalone, pogoda piękna... eh. Jutro sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Dziekuje za info jutro jestem z kolegą mozna prosic o jakis kontakt na pw do kogos kto dokladnie wie co i jak jakbym nie mogl jutro trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 no właśnie ja też na PW jakiś nr kom. poproszę - Roman lub Maniek - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 OK, macie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 kisux, ruszasz może z Lubina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 karolik tak z Lubina jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 tak się złożyło że ja też. Planuje być o 5.00 nad woda. Może jakoś razem wyruszymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 karolik, gdyby kisux nie miał miejsca (jedzie ze szwagrem), to mogę Cię wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 na 5.00 nie dam rady (dopiero co przyjechałem - zrobiłem dzisiaj z 500 km - co by się jutro zameldować - a wstałem o 5.00 i musze się wyspać) - jade ze szwagrem wyruszamy - jak wstaniemy ale no problem moge cię zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Jadę swoim autem tak że nie ma problemu. Jakoś lubię wschód słońca nad wodą no to widzimy się jutro nad Odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 greg37, dzięki to jedziemy każdy swoim ale będzie parking w lesie, jak pod stadionem w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Dzięki wszystkim za bardzo miłe spotkanie, szkoda tylko tych rybek które nas nie przywitały i tam w wodzie zostały, ale dobierzemy się do nich innym razem, jeśli nikt nie skleci raportu to ja się postaram (chcę dać szansę innym - może Lubin? ), a jak nie, to ja napisze jak... wstanę - dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 ja również wszyskim bardzoooo dziękuje za wspaniały dzień w super towarzystwie!!!! a szczególnie dziękuje roman gawlas, i Mańkowi za wybór tak magicznego miejsca!!! Rzeka porażała pięknem!!! Do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 My też wielkie dzięki za miłe spotkanie - bo przecież to najważniejsze - a nie tam jakies ryby na ryby to sobie w następny weekend wyskoczymy LUBIN pozdrawia ekipę WROCŁAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Pomimo braku brań to był bardzo pozytywny dzień Dzięki wszystkim za wspólne wędkowanie. Wędkowanie w dobrym towarzystwie nawet na bezrybiu to sama przyjemność.roman gawlas, dzieki za woblerki, mam nadzieję że niedługo na warciańskich boleniach je przetestuję Dorzucam jeszcze dwa zdjęcia bo widoczki piekne mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Super kochani Świetna relacja ze spotkania, rany jak ja żałuję, że mnie nie było Chociaż siatka została zamoczona, czego gratuluję A widoki przepiękne jednocześnie zapraszam na pierwszy wekend czerwca na spotkanie z sandaczem miejsce do ustalenia. Żeby wypaliło to chyba dam w którąś niedzielę na tacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Świetne spotkanie, super relacja Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 w dniach 10-11.05.08 planuję biwakować pod namiotem na Odrze na wyskości Wałów - główny cel to boleń, a przy okazji szczupak moze jest ktoś chętny??? namiot mam 4 osobowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 a propos spotkania które się odbyło, wspominałem o filmiku ktory zostal nakręcony na tym odcinku - proszę oto ten filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie i jak zapewne zauważycie posty z opisami naszych zlotów i spotkań przeniosłem do osobnego tematu ,zaczynał się robić mętlik bo opisy w dwóch podobnych tematach ,teraz uszeregowane i ponumerowane ,dacie wiarę szósty zlot odbyliśmy,ale dajemy do przodu ,mam nadzieje że mimo wielu trudność np.z dojazdem damy radę jeszcze parę razy spotkać się w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 patbaj, a mama Ci nie mówiła, że najpierw nóżkę trzeba wyleczyć? I że trudno z amputowaną nogą po główkach biegać? Ja chciałbym zobaczyć Cię jeszcze na paru spotkankach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Ja chciałbym zobaczyć Cię jeszcze na paru spotkankach spokojnie panowie, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie mam termin zdjęcia gipsu na poniedzialek za tydzień, ale musze jakoś go przyspieszyć na piątek bo w weeken pod namiot chce uderzyc... do zobaczenia następnym razem na sandaczach najprawdopodobniej w okolicy wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi