jeux Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 madi, no i ja też nie będę wzywają inne obowiązki jadę smażyć rybki do Zabrza , ale na pewno kiedyś sie poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 moge Ci doradzic zebys kupil sobie zwykle plastry rozgrzewajace Ten sposób już przerabiałem , sprawa wygląda nieco poważniej ale to nie jest miejsce na moje dolegliwości , dzięki jednak za ciepłe słowa otuchy jakoś z tego wyjdę mam nadzieję. maniek napisał/a: No masz ,Roman a co ty Pudzian ze lodówki przenosisz I tu się solidne OPR należy jak nic, ale to już na "żywo" Dobre pewnie zasłużyłem na to i przyjmę z pokorą , ale Pudzian mi się spodobał odnośnie zawodów zbiorka o godz 6,00 przy moście kolejowym na wylotówce do Krosnowic- Gorzanowa, stamtąd o własnych siłach lub pojazdami na odcinek Nysy od Gorzanowa do Barda i cały odcinek Ścinawy. Zaraz postaram się wkleić mapkę dojazdową, ale nie obiecuję bo coś z fotosikiem pokombinowali że ni przyjmuje mi zdjęć. Widać że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 No w dechę z tego co widzę to raczej lepiej dać sobie spokój i faktycznie zebrać się do kupy jak już w miarę "wszyscy" będą i na chodzie, i z czasem na luzie. Ogólnie zainteresowanie marne, a dziś już piątek. Miro1956 z tym topieniem to wiesz.... ja teraz idę na dno szybciej niż jakiś konkretny kamol, więc nie śmiej liczyć na jakąkolwiek pomoc. Kolejna sprawa to są zawody i tam panują inne zwyczaje podczas wędkowania niż na takiej luźniej przebieżce brzegiem rzeki. madi, no i ja też nie będę wzywają inne obowiązki jadę smażyć rybki do Zabrza , ale na pewno kiedyś sie poznamy Kurcze jeux widzę, że karierę robisz, powodzenia A poznać się poznamy na pewno odnośnie zawodów zbiorka o godz 6,00 przy moście kolejowym na wylotówce do Krosnowic- Gorzanowa, stamtąd o własnych siłach lub pojazdami na odcinek Nysy od Gorzanowa do Barda i cały odcinek Ścinawy. Zwariowali Na 6.00 To dewotki ode mnie z osiedla nawet do kościoła na tą godzinę nie biegną.... A samo miejsce zbiórki bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Widze ze nie ma chetnych z haczyka na te zawody to i ja dam sobie spokoj bo nie chce byc rodzynkiem a Madi zapewne to ma rzut kamieniem i zna kazdy dolek Moze przy nastepnej okazji zrobimy indywidualny zlocik haczykowcow i se powedkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 madi, ale obiecuje jak się spotkamy masz u mnie danie specjalne przyrządzane nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Widze ze nie ma chetnych z haczyka na te zawody Chętni są Tylko z czasem lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 nie chce byc rodzynkiem Mirku jakbyśmy pojechali to rodzynkiem byłabym ja pośród setki wędkarzy płci męskiej a Madi zapewne to ma rzut kamieniem i zna kazdy dolek Owszem rzut kamieniem, ale na tę godzinę to mnie nawet buldożerem z łóżka nie da się wywlec, zwłaszcza w niedzielę; pobudka gdzieś o 4:45 to ostatnio nie na moje siły A dołki.... wcale nie znam każdego. Akurat ten odcinek, o którym mowa jakoś nie należy do często odwiedzanych przeze mnie. Bliżej też mam ładny kawałek wody madi, ale obiecuje jak się spotkamy masz u mnie danie specjalne przyrządzane nad wodą Trzymam Cię za słowo. Do zobaczenia nad wodą Panowie, następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak nie wypala zlocik na dolnośląskiej zasiadce karpiowej, to może w tym tygodniu na rz. Widawie się uda . Może być nawet zlot korespondencyjny Zauważyłem, że im dłuższy czas oczekiwania na spotkanie nad wodą, to więcej rezygnacji. Może taki spontaniczny szybki wypad nad wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Jak tylko termin podpasuje,to jak najbardziej.Może jutro? Mam nadzieję,że zasiadka jednak się odbędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Witam serdecznie.Był by ktos chetny na rybki we Wrocławiu??(spinning)Prosze pisac gg Dodam ze wybioeram sie jutro gdzies 16-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnyal Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Czy ktoś dzisiaj leci na spining okolica obojętna wszędzie dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART71 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam wszystkich...moze mialby ktos ochote na nocna wedrowke za sandaczem?Pozdrawiam Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodix88 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam szukam chetnych na kilkudniowy wypad na prezyce pisac na prv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodix88 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Ps termin do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART71 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam jest ktos chetny jakis wspolny wypad nad wode?only spinning! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 bart jak widzisz sa moje posty wyzej o rybach.wiec mozna sie wybrac.pisz gg 333 64 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszmiel Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 ktoś reflektuje pospinningować w sobotę na Odrze lub Oławce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Kto jedzie na Spinningowy Puchar Jesieni(otwarte)Zawody organizowane wspólnie z kołami Zacisze z Siechnic i Trzebnica 14-11-10 7,00 na Bajkale?/????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Siemanko , kto by sie wybral jutro na zimowsko barek ? z rana lub pod wieczor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Sylwek tam był wczoraj i nic nie złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 A może tak koledzy jak się zrobi ciepło po Świętach Wielkanocnych... zrobimy sobie jakiś mały zlocik nad wodą z gruntóweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 No to rośniemy w siłe... teraz tylko trzeba jeszcze pomyśleć nad miejscem zlotu...może np. kanał żeglugowy (ten na Sepolnie, na Kromera, albo na Osobowicach-Różanka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Ja też jestem za, chętnie podpatrzę jak łowią inni, możemy też zrobić nieoficjalne zawody na najdłuższą płoć/najdłuższego leszcza, gdzie nagrodą będzie wieczna chwała Taka mała rywalizacja może dodać trochę emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Niech się wali i pali. Będę i ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi