warszawa_24 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 ds-fan, miałem podobne zainteresowania w nuzmizmatyce, ale sprzedałem monetki i kupiłem PC, teraz planuję powrót tylko zastanawiam się jakim nurtem pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Najłatwiej by ci było chyba z 2zł GN bo po 1 nie takie znowu drogie ,tylko te pierwsze egzemplarze z 1995-96 są troszkę drogie a po 2 na allegro jest tego mnóstwo. Druga opcja to obiegowe PRL tu już troszkę trudniej zwłaszcza z 1 stanami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 i kupić sobie Hummera H2 lub H3 ale z manualną skrzynią biegów Lubię mieć kontrolę nad bestią. Jak hummer to tylko wersja militarna, jest coś w tych samochodach A co do hobby to posłuchać dobrego jazzu, poczytać SF, łapać wszystko w obiektyw aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 U mnie poza wędkarstwem jest jeszcze AirSoft, niestety ale ostatnimi czasy brakuje mi czasu na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 U mnie poza wędkarstwem jest jeszcze AirSoft Ostatnimi czasy kolega z pracy się tym fascynuje. Drogie hobby. Najpierw zaczynał od shotgun-a za 50 PLN, teraz kupił używany karabin, elektryka za ponad 500 PLN i przymierza się do pistoletu za 300 PLN. Fajną wędkę można by za to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adi Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Nie ma innego hobby. Liczy się tylko wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Moje hobby... Muzyka:) Słuchanie i tworzenie, koncerty i organizacja. Poza tym jeszcze historia - taka pasja związana z patriotyzmem. Kolekcjonowanie rzeczy z czasów IIWŚ ale jak narazie dopiero z tym zaczynam, tak samo jak z organizacją własnej grupy rekonstrukcyjnej - wrzesień '39. Oczywiście wędkarstwo, czytanie książek(historycznych i fabularnych, lubię horrory i dramaty), granie na basie, zbieranie informacji o wojnie od tych którzy jeszcze żyją, szukanie na polach sprzętu starego. No i jeszcze lubie wycieczki, łono natury, wszelakie przejawy survivalu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 i kupić sobie Hummera H2 lub H3 ale z manualną skrzynią biegów Lubię mieć kontrolę nad bestią. Jak hummer to tylko wersja militarna, jest coś w tych samochodach O ja Cię mój "pościak" sprzed 3 lat i nic się do tej pory nie zmieniło w moich preferencjach Fakt wersja militarna - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 O ja Cię mój "pościak" sprzed 3 lat wisiał to dostał odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 U mnie oprócz wędkarstwa jest jeszcze korfball w który gram już parę ładnych lat ze sporymi osiągnięciami. Oprócz tego bilard, ale ostatnio zaniedbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Wędkarstwo, piłka nożna i sprawy kibicowskie, militaria(zwłaszcza z 2WŚ) mam zamiar też powrócić do dawnego hobby jakim było modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 wędkarstwo, dziennikarstwo sportowe, grafika komputerowa, studia, motoryzacja (MERCEDESY), piwoszowanie (TYSKIE & ŻUBR), czynna piłka nożna i siatkówka, snooker i wędkarstwo i wiele innych pobocznych i zaniedbywanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 A ja ma takie hobby:) a karate też ćwiczyłem. Byłem nawet na treningach karate tsunami. Ale kiepski był trener i odpuściłem Pozdrawiam Puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 teraz kupił używany karabin, elektryka za ponad 500 PLN i przymierza się do pistoletu za 300 PLN. Fajną wędkę można by za to kupić Dlatego ja jednego ze swoich muszę sprzedać, żeby zakupić jakiś porządny kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 mmm Bundesliga i Bayern Monachium (ale będą komenty zaraz) rower górski i przejażdżki po górkach i pagórkach, narciarstwo, piłka nożna (czynnie), FIFA 10 (i każda wcześniejsza edycja), tenis... coś by się znalazło jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 ja jestem inny bo nie mam innego hobby wędkarstwo i tylko to mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Na pierwszym miejscu wedkarstwo, na drugim transport ciezki z racji iz jestem kierowca obecnie DAF 105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Wspominałem kilka postów wcześniej o korfballu, teraz dodam link, może ktoś się zainteresuje. mecz potęg korfballowych Holandia-Belgia.W razie pytań wszystkich chętnych warszawiaków zapraszam na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Motory, motory i jeszcze raz motory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Motory, motory i jeszcze raz motory Miło słyszeć . To jak by co, to zamawiam po znajomości nerke szt . 1 Oczywięcie żartuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 wędkarstwo, motoryzacja - tuning głownie cult style oraz wszystko co związane z intrnetem ( budowa sieci ) ale to już zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aski Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 jak nie wędki to zostaje mi fotografia, żadko wychodzę bez aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 WITAM. oprócz moczenia kija też sport związany z wodą- żeglarstwo . na równi z wędkarstwem. piękna sprawa polecam. zawsze przy pływaniu można połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ostatnio nowe hobby to zakupy sprzętu wędkarskiego oraz turystycznego na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ostatnio nowe hobby to zakupy sprzętu wędkarskiego oraz turystycznego na allegro kocur haha to samo mnie złapało, dobrze że już wiosna i zacznie się korzystać z tego co się kupiło, oj będzie co zrywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi