Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Najłatwiej by ci było chyba z 2zł GN bo po 1 nie takie znowu drogie ,tylko te pierwsze egzemplarze z 1995-96 są troszkę drogie a po 2 na allegro jest tego mnóstwo.

Druga opcja to obiegowe PRL tu już troszkę trudniej zwłaszcza z 1 stanami.

Napisano
i kupić sobie Hummera H2 lub H3 ale z manualną skrzynią biegów :!: Lubię mieć kontrolę nad bestią.

Jak hummer to tylko wersja militarna, jest coś w tych samochodach :wink:

A co do hobby to posłuchać dobrego jazzu, poczytać SF, łapać wszystko w obiektyw aparatu.

Napisano
U mnie poza wędkarstwem jest jeszcze AirSoft
Ostatnimi czasy kolega z pracy się tym fascynuje. Drogie hobby. Najpierw zaczynał od shotgun-a za 50 PLN, teraz kupił używany karabin, elektryka za ponad 500 PLN i przymierza się do pistoletu za 300 PLN. Fajną wędkę można by za to kupić :mrgreen::twisted:
Napisano

Moje hobby... Muzyka:) Słuchanie i tworzenie, koncerty i organizacja.

Poza tym jeszcze historia - taka pasja związana z patriotyzmem. Kolekcjonowanie rzeczy z czasów IIWŚ ale jak narazie dopiero z tym zaczynam, tak samo jak z organizacją własnej grupy rekonstrukcyjnej - wrzesień '39.

Oczywiście wędkarstwo, czytanie książek(historycznych i fabularnych, lubię horrory i dramaty), granie na basie, zbieranie informacji o wojnie od tych którzy jeszcze żyją, szukanie na polach sprzętu starego.

No i jeszcze lubie wycieczki, łono natury, wszelakie przejawy survivalu itp :wink:

Napisano
i kupić sobie Hummera H2 lub H3 ale z manualną skrzynią biegów :!: Lubię mieć kontrolę nad bestią.

Jak hummer to tylko wersja militarna, jest coś w tych samochodach :wink:

O ja Cię mój "pościak" sprzed 3 lat :shock: i nic się do tej pory nie zmieniło w moich preferencjach :lol:

Fakt wersja militarna - cudo :mrgreen:

Napisano

U mnie oprócz wędkarstwa jest jeszcze korfball w który gram już parę ładnych lat ze sporymi osiągnięciami. Oprócz tego bilard, ale ostatnio zaniedbany.

Napisano

Wędkarstwo, piłka nożna i sprawy kibicowskie, militaria(zwłaszcza z 2WŚ) mam zamiar też powrócić do dawnego hobby jakim było modelarstwo.

Napisano

wędkarstwo, dziennikarstwo sportowe, grafika komputerowa, studia, motoryzacja (MERCEDESY), piwoszowanie (TYSKIE & ŻUBR), czynna piłka nożna i siatkówka, snooker i wędkarstwo :wink:

i wiele innych pobocznych i zaniedbywanych

Napisano

A ja ma takie hobby:)

a karate też ćwiczyłem. Byłem nawet na treningach karate tsunami.

Ale kiepski był trener i odpuściłem

Pozdrawiam

Puszkin

Napisano
teraz kupił używany karabin, elektryka za ponad 500 PLN i przymierza się do pistoletu za 300 PLN. Fajną wędkę można by za to kupić :mrgreen::twisted:

Dlatego ja jednego ze swoich muszę sprzedać, żeby zakupić jakiś porządny kijaszek :cool:

Napisano

mmm Bundesliga i Bayern Monachium (ale będą komenty zaraz) rower górski i przejażdżki po górkach i pagórkach, narciarstwo, piłka nożna (czynnie), FIFA 10 (i każda wcześniejsza edycja), tenis... coś by się znalazło jeszcze....

Napisano

Wspominałem kilka postów wcześniej o korfballu, teraz dodam link, może ktoś się zainteresuje.

mecz potęg korfballowych Holandia-Belgia.

W razie pytań wszystkich chętnych warszawiaków zapraszam na trening :grin:

Napisano

wędkarstwo, motoryzacja - tuning głownie cult style oraz wszystko co związane z intrnetem ( budowa sieci ) ale to już zboczenie zawodowe :mrgreen:

• 5 months later...
Napisano

WITAM.

oprócz moczenia kija też sport związany z wodą- żeglarstwo .

na równi z wędkarstwem.

piękna sprawa polecam.

zawsze przy pływaniu można połowić :lol:

Napisano
Ostatnio nowe hobby to zakupy sprzętu wędkarskiego oraz turystycznego na allegro

kocur haha to samo mnie złapało, dobrze że już wiosna i zacznie się korzystać z tego co się kupiło, oj będzie co zrywać.... :wink: