DAWID Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 tomik, czasu nie straciłem bardzo fajna zabawa a i lokata wysoka Może za rok się uda wprowadzic jakieś zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Może za rok się uda wprowadzic jakieś zmiany W tym roku było blisko. Gdyby tylko więcej chętnych do dyskusji było może udałoby się coś więcej osiągnąć... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Ja jestem ZA,taka mała parada rekordów hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Będzie edycja 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 tak, kwestia tylko aktualizacji dat... w weekend to zrobię. Niemniej jak chcecie to można już dodawać swoje zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Przy okazji jedyna zmiana jaka nastąpi w następnej edycji to zmiana kryteriów wymiarowych ( w kilku przypadkach będą mniejsze w kilku większe, np tak jak kolega FALUBAZ_ZG zauważył w przypadku cetry mogłoby być mniej. I będzie to 33 cm a nie 40 ) + dojdzie kilka gatunków ryb których nie było w zestawieniu takich jak np: jelec, rozpiór ale to szczegół: - amur - 70 cm - boleń - 60 cm - brzana - 50 cm - certa - 40 cm - 33 cm - dorsz - 70 cm - głowacica - 80 cm - 70 cm - jaź - 40 cm - 38 cm - jelec - 17 cm - karaś - 30 - 33 cm - karaś srebrzysty 30 - 33 cm - karp - 60 cm - 70 cm - kleń - 40 cm - 38 cm - leszcz – 45cm - lin - 35 cm - lipień - 40 cm - 35 cm - łosoś - 70 cm - 55 cm - miętus - 35cm - 33 cm - okoń - 30 cm - płoć - 25 cm - pstrąg potokowy - 40 cm - 38 cm - pstrąg tęczowy - 45 cm - pstrąg źródlany - 35 cm - rozpór - 28 cm - sandacz - 70 cm - 60 cm - sapa 28 cm - sieja - 45 cm - sieja 40 cm - sielawa - 20 cm - sum - 100 cm - szczupak 70 cm - świnka - 35 cm - 30 cm - tołpyga - 75 cm - troć wędrowna - 65 - 60 cm - troć jeziorowa - 60 cm - węgorz - 70 cm - wzdręga - 25 cm - 22 cm A co z aktualizacją Lesio, ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 W weekend postaram się zaktualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biwo Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Ja bym się chciał spytać, jak długo jeszcze będą te ryby akceptowane ? http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=6459&start=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Ja bym się chciał spytać, jak długo jeszcze będą te ryby akceptowane ? tak długo aż z urlopu wróci moderator Lesio opiekun i główny pomysłodawca tej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 na dniach podsumuję konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 na dniach podsumuję konkurs Czy zważywszy na rokroczną "tendencję wzrostową" osób bioroących udział w GPFH Admin zamierza wreszcie przedsięwziąć jakieś kroki - czytaj reformy?! 4-5 osobowe gremium biorące udział w konkursie w porównaniu z rzeszą kilkuset tysięcy wędkujących - czy to o to chodzi? Nawet spośród "haczykowców" da się zebrac przynajmniej kilkadziesiąt osób które łowią i z chęcią brałyby udzaił w konkursie ale nie na obecnie obowiązujących zasadach. Może warto wreszcie posłuchać "głosu ludu" (chyba że jesteśmy w zarządzie PZW ) i przemyśleć pewne spostrzeżenia userów w tym temacie. Ja jako "czarna owca" mam czelność podnieść tą sprawę po raz kolejny. Prześledziłem tąże dyskusję i wydaje mi się, iż sposób punktacji - może się mylę - jaki jako pierwszy podsunął tomek1 jest bardziej przemawiający do TŁUMU niż obecne zasady. To są moje subiektywne spostrzeżenia mające na celu reaktywowanie tak szczytnej idei (mniejsza tak naprawdę o nagrody) jak nawiązała się na tym forum. Ludziska mają się czym pochwalić tylko potrzebna jest chęć odgórna umożliwienia IM równorzędnej konfrontacji z łowcami "komercyjnymi". Czy możemy się łudzić, iż Władza pomyśli nad zmianą podejścia do zagadnienia? Możemy...??? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 smialo, smialo dzialajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 smialo, smialo dzialajcie Może trochę więcej chęci... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 smialo, smialo dzialajcie Może trochę więcej chęci... . moze troche wiecej wlasnej inicjatywy?.. Chcesz kontynuacji na innych zasadach to przygotuj zasady, regulamin, wysil sie troche. Od samego udzielania rad i komentowania sie nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 tomik, ale temat wałkowany był już nie raz. Obliczenia były zrobione. Chętnych jak prześledziłem nie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Zwycięzcy Grand Prix haczyk.pl 2012: 1.shaman1111 - 4pkt/ udział w trzech turach 2.marclew - 5pkt/ udział w trzech turach 3.Supersobi - 7 pkt/ udział w dwóch turach Gratuluję Ps. Póki co nie przewiduję kontynuacji tego konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi