Paco Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Paco, znorszczałeś Z tego co zauważyłem w Norwegii jest szalona moda na te bagażniki dachowe, czym większy tym lepszy hehe no coz czas robi swoje. A tak powaznie to jest autko rodzinne, do tego bagaznik dachowy to doskonale rozwiazanie na wedki. Nie smierdzi w aucie
Kuba940708 Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja polecam Volkswagen Sharan z silnikiem diesla .Mój ojciec ma owego super sie sprawuje rocznik 2007 mamy go od nowości fotele kapitańskie wersja 7 osobowa .Silnik 1.9tdi o mocy 116 koni w zupełności wystarczy na wyprawy na ryby .Miejsca na sprzęt wędkarski pełno aż trudno zapełnić .Polecam !! Wersje starsze Sharana są lepiej udane niż nowsze .Wiem co mówię ponieważ mój szwagier ma takiego z 97 rocznika z przebiegiem 280tys.kilometrów zero jakiegokolwiek dymka z silnika
HagiPiotr Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 jak juz gadamy o niskich autach to mam podobnie jak kolega wyżej niestety, żadnego progu nie przejadę, niestety zdjęcia z nowym zderzakiem nie mam. Na dniach trzeba go skrocic bo szlak trafia mnie na trasie. Tak wyglądał z miesiąc temu: Jak widać nie mam gdzie wsadzać akcesorii wędkarskich bo bagażnika nie mam dlatego kupiłem sobie zwyklego Uno za grosze i na rybki śmigam elegancko cały zapakowany i spokojnie wszędzie wjadę Pozdrawiam!
DAM92.2 Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja jeśli się wybieram gdzieś dalej na ryby to jadę swoim fiatem uno 1.0 fire w wersji 5 drzwiowej, wszędzie daje radę
rojass Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja miałem jakieś 2 miesiące temu Honde Civic, też na glebie. Nigdzie nie mogłem wjechać, sprzedałem i kupiłem Borę w kombi w TDI - wjeżdżam wszędzie gdzie chcę i prawie nic mnie to nie kosztuje
Deuuu Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Jak już wszyscy się chwalimy to i ja wrzucę zdjęcie swojego papamobilu Sorry za jakość ale moja cyfrówka jest upośledzona, delikatnie mówiąc Zaraz artone napisze że nadal za wysoko, ale usprawiedliwię się że na wiosnę kupuje nowe laczki (bo obecnie mam za wysoki profil) i auto będzie dodatkowe 2cm niższe Przy aktualnej 60tce wysokość 11,7 a będzie 50tka 9,7.
kocur Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Zaraz artone napisze... Jeden wart drugiego. Nie wiem co wy macie z tą "glebą" Jeśli chodzi o mnie to szkoda mi samochodu na nasze ulice żeby tak go katować
Jacek Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Zaraz artone napisze... Jeden wart drugiego. Nie wiem co wy macie z tą "glebą" Jeśli chodzi o mnie to szkoda mi samochodu na nasze ulice żeby tak go katować Ja też wolałbym mieć nawet na wszelki wypadek kilka cm wyżej, choć jeszcze nie zdarzyło mi się w nic pizgnąć miską olejową, mimo że nie oszczędzam swojego Mondeo
suhhar Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 to jest fura moich marzen na ryby ale aktualnie posiadam vw polo 6n i nie polecam na ryby bo za niskie jest.
siwyV40 Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam Jak już tak o marzeniach to subaru forester albo nissan patrol ver. long volvo V40 którym teraz śmigam niestety pakowne jest ale nie nadaje się w teren, nad Bugiem siedziałem po same progi zakopany
Deuuu Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Nie wiem co wy macie z tą "glebą" Albo jeździsz na glebie albo jesteś emerytem żarcik oczywiście,a tak na serio to pewnie dlatego że my jesteśmy młode dupy i mamy zamiłowanie do kombinowania co tu jeszcze z autkiem zrobić.
Kuba940708 Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Nissan Navara 2,5td - Takie coś przydało by się na Polskie drogi.Siedziałem w takim tylko ze nowszym modelu .Powiem wam że dość duży to on jest ale miejsca to dużo nie ma . Myślimy z tatą nad zmianą na taki model tylko że z mocniejszym silnikiem.Ktoś użytkuje taki model samochodu.?
Deuuu Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Kuba940708, sąsiad ma Navare. Auto raczej dla lansu niż jako dupowóz na rybki a broń boże do miasta, jedyne co jest w niej pewne i bezawaryjne to, to że pali jak smok
kocur Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Deuuu, ja wszystko rozumiem A ta navara z aukcji to racej nie dupowóz a dobry robol. Te nowe to co innego.
greenlife Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Ktoś użytkuje taki model samochodu.? Znajomy ma taką i daje radę w terenie, kilka razy wyciągał nas w x5 z błota
Summer Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja to chwilowo autka nie posiadam własnego ale prężnie kolekcjonuje pieniąchy i na początku przyszłego roku planuję zakupić VW T4 w wersji MULTIVAN 2,4 TD SYNCRO ( 4x4 ) ... Wydaje mi się że to będzie najlepsze rozwiązanie na wypady wędkarskie !!!
Kuba940708 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Navara nie miała być jako dupowóz na rybki tylko miała by służyć na gospodarstwie jako silny samochód to ciągania przyczep coś podrzucić itp.Vw w wersji 2.4 sssie dużo paliwa więc uważaj lepsze Mb Vito 1.9 Silniki do 500tysiecy wytrzymują.
kocur Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 A ja zdania nie zmienię bo uważam że najlepszym samochodem w teren i do miasta jest hummer w wersji militarnej.
Wojciech Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 A ja zdania nie zmienię bo uważam że najlepszym samochodem w teren i do miasta jest hummer w wersji militarnej. a hak ma żeby podczepić przyczepkę z łódka ?
kocur Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Ma bo to standard wyposażenia Jazda takim cudem to poezja. Tankowanie to już inna bajka. Ale w terenie ma moc
DAM92.2 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 xD Jedni obniżają a ja w ręcz przeciwnie, muszę w swojego unolota wsadzić sprężyny od 1.4 tubo i podkładki gumowe bo już zeszłej zimy jeszcze bez prawka połamałem zderzak przedni na zaspach i chodniku Ot taki urok unolotów
Deuuu Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 DAM92.2, no ja planuję podpisać umowę z gminą na odśnieżanie
madi Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Oj kocur wiesz co dobre Co ja bym dała żeby poprowadzić Hummera..... marzenie
DAM92.2 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Deuuu u mnie ulica od czasów komuny nie widziała odśnieżarki, to już standard - śnieg spadnie, samochody ubiją i jeździsz po ślizgawce całą zimę A co do Hammzura, przypatryje się GAZ 92 M to chyba właściwa nazwa, a w przyszłości mam zamiar przykleić się do Honkera
Łukasz789 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Mnie by starczyła toyota Land Cruiser 100 4,2 diesel uwierzcie daje rade.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.