Unises Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 żenujące jest co najwyżej pojawienie się sandałka, łapiącego za słówka - wielkiego obrońcy uciśnionych gnębionych przez towarzystwo wzajemniej adoracji haczyk.pl, który zupełnie przypadkiem wyskoczył jak królik z kapelusza, gdy "porażające argumenty" kolegi GrzegorzM nie znalazły poklasku i nie spotkały się z owacją... Sugerujesz, że kolega sandałek to nic innego jak GrzegorzM po reinkarnacji..? Nie sądzę..portrety psychologiczne się nie zgadzają Myślę, że jest wielu użytkowników którzy, regularnie czytają to forum, lecz nie mają potrzeby zabierania głosu do momentu aż coś ich nie zaboli. Sam doświadczyłem kiedyś tego w temacie Lokalizacja Karpi obudziłem jednego śpiocha , który znów zasnął, snem sprawiedliwego i ..pobożnego po dłuższym braku odpowiedzi z mojej strony. Wracając jednak do tematu, wcale nie dziwi mnie reakcja kolegi sandałek, na wypowiedzi trini straszącej sądem kolegę GrzegorzM. Bo nawet jeśli zapożyczył, zaadoptował i wykorzystał pewne rzeczy z haczyk.pl, świadczy to tyle, że jest...inteligentny i wzoruje się na lepszych od siebie..natomiast głupole uczą sie wyłącznie na własnych błędach. Powielił pewne wzorce by propagować wędkarstwo, a nie po to by sprzedać to na allegro, jako gotowy szablon forum wędkarskiego. Hmm.. co się zaś tyczy praw autorskich, na początek polecam zacząć od podstaw np. "Konwencja berneńska o ochronie dzieł literackich i artystycznych" itd.., i nie jest to wcale uszczypliwa uwaga wobec trini Myślę że incydent który dotyczył kolegi GrzegorzM , powinniśmy traktować jako niepotrzebny, i zakończony porażką ...obu stron, jak i wszelkiej maści "neutralnych" rozjemców.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.