barsliw Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Ale obawiam się, że zlapanie tego bolka tam graniczy z cudem. Chociaż z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 A trzeba było by spróbować choćby i na Artechowego woblera - ale Okoń do spina jest bardzo ciężki - drapieżniki tam naprawdę mają co jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barsliw Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Pewnie łatwiej o bolenia będzie kilkaset metrów dalej-w Narwi. Tylko niech się wreszcie troszkę woda podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 wlasnie mi powiedzial ten gosc ze one tam były zanim zaczeli tam gospodarzyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Pewnie łatwiej o bolenia będzie kilkaset metrów dalej-w Narwi. Tylko niech się wreszcie troszkę woda podniesie. to na pewno - ale wierzyć mi się nie chce że one tam od dawien dawna były - tyle lat tam jeżdżę i w życiu nikt o nich nic nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 zobaczymy co tam jest grane...robie 2 zestawy na żywca jeden na fluorocarbonie z pojedynczym hakiem bede stawial metr od trzcin a drugi taki solidny chce polozyc tam w okolicach tych 12m glebokosci jesli da sie rzucic przez weekendową pajęczyne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Boleń w wodzie stojącej to chyba najtrudniejsza ryba do złowienia w naszych wodach co nie znaczy ze nie da się jej upolowac. Swego czasu kilka udało mi się przechytrzyc na Rożnowie, ale za dużo nerwów kosztowało mnie to polowanie, kiedy najwieksze sztuki tylko pływały za przynętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerom Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. bylismy z kolegami na wypadzie piątęk noc - sobota do 16 , pomosty 38,39,40. pierwszy ładny misiek na macie wylądował o 2,30 (na moja wędkę ale niestety przyspałem mocno i kolega wyholował) miał 11 kg, drugi na ta samą wędkę wyholowałem o 4,20 waga 13,5kg , ok godz. 6 była jeszcze 8-ka ( wszystkie trzy nie były znaczone , ale szef nie ma numerków do znaczenia), ostatni to po 12 z numeru 40 - 11,30kg, a trzy poprzednie 11; 13,5 ; i 8 z pomostu 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 czyli coś się zmienia - zaczynają się brania fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 wierzyć mi się nie chce że one tam od dawien dawna byłyBo nie było tak samo jak i leszczy, pomijając tych na brzegu wlasnie mi powiedzial ten gosc ze one tam były zanim zaczeli tam gospodarzyc....Bo bolenie to bardzo inteligentne stworzenia, wile lat przyglądały się ludziom z ukrycia, dopiero teraz, jak zobaczyły że wędkarze to sami karpiarze to postanowiły się pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Wlasnie siedze na okoniu i bida z nedza u wszystkich cisza.ani kulki ani robak ani kuku. W desperacji nawet spinem wieczorem troche oblowilem. Necone kulkami miodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Szerom na co takie piękne rybki złapaliście jeśli można wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerom Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 banan-krab ,banan-squid (bałwanek) miałem jeszcze ładny odjazd na extreme squid + pop-up pomarańcza ale pusty niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 ja będę siedział 37 pomost od środy do czwartku zdam relacje jak brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Balotelli Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja mam zamiar wybrac sie jutro ale jak taka bieda... Sam juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablor Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja byłem wczoraj (środa) na pomoście 36, siedziałem od 6 rano do około 17-ej, złapany jeden karp, którego pomagał mi podbierać właśnie Damianooo, to było około godziny 15-ej, a tak przez cały dzień cisza. Ciekawy jestem czy późnym wieczorem i w nocy coś się działo, ale to Damianooo nam napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Tak jak napisałem siedziałem na 37 w środe nic sie nie działo prócz jednego brania na kukurydze spiął sie karpik ~6kg. W nocy cisza nawet pociągnięcia . Około godziny 11:30 nastąpiło branie na bałwanka kulka krab , pellet krab maczane w dipie o tym samym smaku i na macie zameldował sie jesiotr ~12kg i to by było na tyle. Rybki w sumie nie dopisały , nie wiem czy to przez pełnie czy może są przeżarte ,ale ostatnio te wieksze karpiki nie chcą brać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Balotelli Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Bylem dzisiaj, sporo bran bylo. Bez wiekszych okazow 6.2 najwiekszy karp. Cos "duzego" urwalo plecionke ... A tak to sporo karpi od 1-3kg ale frajda byla. No i karasie po 30kilka cm. Czyli kolejna udana przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 wow gdzie siedziałeś o.OMario Balotelli, (stanowisko)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Balotelli Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Stanowisko 53. Widzialem ze ludzie z 4x ktorzy rzucali bardzo daleko tez mieli sporo bran. Ogolnie kolejny wypad w czwartek najblizszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Mówiłam, że jak się zna łowisko to się połowi Graty Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerom Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Ja ponowny wypad planuje 12 noc do 13 ok 17-19 godz. stanowisko 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablor Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Ja będe dopiero 15 września na pomoście 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Mówiłam, że jak się zna łowisko to się połowi Graty Mario Dużo zależy od szczęscia czasami biorą czasmi wogóle i na nic sie ich nie skusi.Akurat ostatnio zauważyłem ze najlepsze brania sa na stanowiskach 45-53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Balotelli Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Bylem wczoraj. Od rana do 15, rano sporo branek bylo. Po 12 cisza... Z wiekszych jesiotr 13.2 a tak to kilka krapi 1-3 i karas 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi