artech Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Ale na temat większości asortymentu zdanie wyrobione masz Niestety nie tylko z podbierakiem miałem niemiłe doświadczeniaA ile kosztował ten sprzęcior? nie pamiętam ale napewno nie był najtańszy ani najdroższy.inaczej z kartonu może z kartonu nie był, ale całe ustrojstwo trzymać się miało na kawałku kiepskiego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio118 Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Proponoje Rapala - podbierak składany średni (M) z wagą 10kg fajny jest naprawde j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Rifle Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Żeby nie robić zbędnego bałaganu, pozwolę sobie zapytać w tym temacie o podbierak Trapera. Chodzi mi konkretnie o sztycę z włókna szklanego z koszem (obojętnie który model), czy ktos posiada taki zestaw? Jeśli tak to chciałbym zasięgnąć szerszych informacji, ponieważ zamierzam kupić. Chodzi mi głównie o trwałość, czy posłuży mi dłużej... Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Witam szanownych wyndkorzy mam prośbę czy mógł by mi ktoś podać adres strony gdzie mógłbym zakupić siatkę do podbieraka o wymiarach dł:60cm,szer:70cm i gł:70cm.Sam osobiście przeszukałem mnóstwo stron w internecie i nic nie mogłem takiego dostać być może w złym miejscu szukałem wiec proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 http://www.mysport.pl/product,--,3275,,,.html http://www.wedkarski.pl/product_info.php?products_id=551&osCsid=2c1d7c0ef8c2edb864718fbeedbd1aa4 Coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Dzięki wielkie panie PIOTRZE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Postawisz "krowę" i ogórki i będziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Już stoi i czeka za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 żeby nie zakładać nowego tematu- mógłby mi ktoś zaproponować jakiś konkretny model podbieraka, na niewielki budżet, przykładowo do 60zł? Łowię głównie ryby spokojnego żeru tj. karpie, amury, na razie trafiały się takie do 3kg, ale mam nadzieję na większe :] W pobliżu nie mam dobrych łowisk karpiowych, więc na ,,konkretniejsze" ryby jeżdżę samochodem. Z uwagi na dosyć słabe zaopatrzenie lokalnych sklepów wędkarskich, mogą to być od razu linki odsyłające do dobrych wg. was internetowych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Łowię głównie ryby spokojnego żeru tj. karpie, amury Im wiekszy tym lepszy, do 60 zl bedzie ciezko, ja kiedys mialem jaxona na sztycy 3m kosztowal okolo 100 zl , kup razy a porzadny zeby Ci sluzyl latami, kupisz dziadostwo i po roku bedziesz wymiwnial, jak ja Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 o dzięki za odpowiedź, a Jaxona to nie chcę na pewno Ale widziałem coś o podbierakach Pamo, są w tym przedziale cenowym :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Z tych w miare dobrych i tanszych , to moze ten http://pilker.pl/index.php?p533,podbierak-carpiowy-cormoran-uk-carp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Dobra jakość za nie wygórowaną cenę: http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=11635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 dzięki, jeszcze mi podpowiedz który Chyba skłoniłbym się ku modelowi ze składaną obręczą-fajny i praktyczny bajer Czy ten jeżozwierz to dobry sklep internetowy? Jak droga jest u nich przesyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 jeżozwierz to dobry sklep internetowy? Jak droga jest u nich przesyłka? Sklep jest ok, a ile kosztuje przesyłka dowiesz się z ich regulaminu (nie będę za Ciebie wszystkiego sprawdzał). Osobiście wybrałbym PK200, ponieważ ma, jak to nazywasz, fajny bajer w postaci orginalnego składania kosza, umożliwiającego wyciąganie ciężkich ryb bez obawy o połamanie ramion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 nie będę za Ciebie wszystkiego sprawdzał spoko, wiadomo, sprawdziłem-musiałem wrzucić do koszyka, dopiero wtedy można było doczytać że 15zł za pobraniem, jeśli chodzi o takie długie przedmiotyA ty artech masz który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 A ty artech masz który model? Już żadnego, ale teściowi oddałem PK 200. Było to jakieś 6 lat temu a używa go do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolthemaster Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Witam Może podpowiecie koledzy który wybrać?? http://allegro.pl/item455186383_cormoran_podbierak_250cm_62_01252.html http://allegro.pl/item445546141_mocny_podbierak_jaxon_metal_safe_3_metry_kurier.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Może podpowiecie koledzy który wybrać?? Jeśli chodzi Jaxony, o sztycy z wielokąta to daj sobie od razu spokój. Cormorana nie miałem, wiec nic nie napisze. Mam teraz od kilku lat polski podbierak mały i duży firmy Pama i są nie do zajechania. W jednym z nich zastanawiam się co najwyżej nad wymianą nieco już podniszczonej siatki , ale nigdy nie miałem problemu z samą sztycą ani zatrzaskiem kosza (co w przypadku jaxona bywa częste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Zastanawiam się nad kupnem podbieraka spiningowego który przydałby mi sie przy łowieniu kleni na rafie i nie tylko. Co powiecie na taki podbierak: Podbierak Jaxon Trout http://www.allegro.pl/item679656201_podbierak_jaxon_trout_wiekszy_pl_am40.html Jeszcze jak najlepiej zamocować taki podbierak do kamizelki spinningowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Podbierak Jaxon Trout Może być dużo osób używa go na trocie Jeszcze jak najlepiej zamocować taki podbierak do kamizelki spinningowej? Najlepszy będzie uchwyt magnetyczny, sam mam taimena- mocny i tani, Raczej nie zgubisz podbieraka na krzakach. http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=170&products_id=1363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Moja wysłużona wieloletnia Pama na teleskopowej sztycy powoli się rozsypuje Dobrzy ludzie, poradźcie jaki w miarę przyzwoity podbierak karpiowy obecnie można nabyć do 200zł Kosz minimum 90cm, sztyca przynajmniej 1,8m. , chciałbym , by całość po złożeniu miała nie więcej niż 120cm Jak na razie rozważam TB Enforcer http://karpmax.pl/klamotykarpiowe,46 lub coś z Dragona, ale może macie jakieś lepsze propozycje, bądź uwagi do w/w producentów. Nie chce nic z Jaxona czy też Cormorana itp. , rodzaj sztycy składana czy teleskopowa jest mi obojętne, kosz raczej składany/skręcany ale nie clips zatrzaskowy. Nie musi być super lekki z włókien węglowych, ani też ładny, ma być solidny i w miarę trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Nie musi być super lekki z włókien węglowych, ani też ładny, ma być solidny i w miarę trwały.To widzę że będziesz miał ten sam problem co ja ,u mnie pole się zawęziło jeszcze bardziej ,bo połamałem TB[w tym roku] no może nie taki sam jak podałeś ale podobny i na pewno nie kupie TB.Dobry podbierak karpiowy zaczyna sie od kwoty 100E to oczywiście tylko moje zdanie .Raz na targach spotkałem podbieraki angielskiej firmy IRC co gostek wyprawiał z tym podbierakiem to przechodziło ludzkie pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 połamałem TB[w tym roku] no może nie taki sam jak podałeś ale podobny i na pewno nie kupie TB A z ciekawości zapytam gdzie się rozleciał na głowicy? Dobry podbierak karpiowy zaczyna sie od kwoty 100E to oczywiście tylko moje zdanie Dzięki za słowa otuchy Gdybym nie był nieco ograniczony długością transportową może bym szukał do pomacania czegoś 'ekono' np. Anaconda Carp Catcher I cena ok. 50€ (w katalogu Anaconda 2009 str. 77 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam potężnego Rozemeiera cena ok 200plnów wymiary: 95cm x 100 cm długość 220cm gumowa siatka Moge spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi