Michu okon Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Hmm , a moi znajomi łowiacy nad wisla maja calkiem udane wypady nad wisle , twierdza ze biora sanadcze i szczupaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Bo biorą i to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajko Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Wisła jak to Wisła, jest kapryśna. Wydaje mi się, że w tym roku nawet bardzo. Albo ja nie umiem łowić, albo ten rok jest duużo gorszy od zeszłego, w którym ryb połowiłem na prawdę ładnych. No ale cóż, namierzone nowe miejscówki na Wisełce nie daleko Fordonu, jesień się rozkręca więc są nadzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Szczerze mówiąc to w tym roku połowiłem niesamowicie. No i łowie dalej. Wczoraj szczupaczek 86cm dziś dwa po 50+ i okoń 34cm. Dwa tygodnie temu miałem 3 komplety sandaczy w tym jeden 81cm... także nie jest aż tak zle. Ciekawi mnie czy okon bierze już w porcie drzewnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Miałem wczoraj na kiju sandacza zyciowke. Ciezko oszacowac ale mysle ze mogl miec okolo metra, w zyciu nie widzialem takiego sandacza. Spial sie przy samym pontonie. Guma wyskoczyla z wody a on jeszcze przez chwile lezal na boku poczym zanorkowal w glebine. Przynajmniej wiem ze sa jeszcze duze ryby w Wisle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perchhunter Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Na Wiśle sandacz ładnie bierze ale trzeba się sporo naszukać Ostatnio znalazłem główke gdzie było płytko i w teorii sandacza tam nie powinno być a jednak się myliłem i z jednej główki miałem 5 sandaczyków w wymiarze do 60cm. Pływają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Na Wiśle sandacz ładnie bierze ale trzeba się sporo naszukać Ostatnio znalazłem główke gdzie było płytko i w teorii sandacza tam nie powinno być a jednak się myliłem i z jednej główki miałem 5 sandaczyków w wymiarze do 60cm. Pływają dalej Właśnie ta teoria,czasem myśle sobie kto to wymyśla i poco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieliko Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 popieram że jak sandacz to na wiśle..mój kolega rozmawiał z rybakiem z wisły to mówi że jest dwa razy więcej sandacza od szczupaka...według mnie powód jest jasny- sandacza jest trudniej złowic( i na szczęscie ) ja na wiśle w zeszłym roku łowiłem sandacze na martwą rybke w nocy. na spinning wiem że woblery wiślaka imitujące ukleje lub małego karasia są bardzo dobre. no i w kusowie jest spora populacja sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Fakt wisła bardzo rybna ,ale dobrze dociążona guma lepsza niż wobler.Wobler na sandacza owszem, ale w nocy gdy wychodzi na płytszą wodę za drobnicą.Nocą lubi skubnąć sumek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieliko Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 ja w tym roku typowo n a suma się nastawiam od lipca.. kij siluro esox 3.20 cw 300 gr i kołowrotek warlock 90 o wadze kilograma będzie się działo (oby)...i dodatkowo oczywiście sandacze i leszcze będe łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pociemu Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Witam. I jak Panowie w tym roku. Są jakieś efekty? Na Wiśle bardzo mało wody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 pociemu, Witam kolega z Bydgoszczy jezdzi w okolice fordonu i już w tym roku padło naprawde wiele ładnych sztuk ostatnio w sobote miał 3 z nocki do godziny 1 jak na ten tragiczny stan wody to ładny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi