Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

to mieszkasz tam i nie znasz miejscówek? wczoraj ponoć było jeszcze lepiej niż dzisiaj,

mogłem porobić zdjęcia tym karpiom ( jeden był spory ) i leszczom ale nie pomyslałem nawet o tym

Napisano
rafaZST
Więc skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może napisz gdzie łowili,na co łowili,w jakiej godzinie tam byłeś..

A samemu włożyć trochę wysiłku to nie łaska?

Napisano

mi nikt nie mowi gdzie i jak łapać jakie ryby i sam sie staram cos zrobic w tym kierunku np. dzisiaj zrobilismy 250km. moze tez gdzies w koncu pojedz a nie tylko gdzie kiedy na co i októrej bo ja tylko feedery

Napisano
To po co się wychyla z wiadomościami których dokładniej nie sprecyzuje w odpowiedzi..A poza tematem to nikt ciebie Kozii o nic nie pytał więc się nie wychylaj...

W twoim rozumowaniu powinien napisać takie informacje jak: dzień, godzina, miejsce, przynęta, może jeszcze jakiego sprzętu używał? Nie tędy droga kolego - aby coś osiągnąć trzeba się przyłożyć a nie iść po najmniejszej linii oporu.

Napisano

no chyba jednak wiem co to ta Method, staje sie może takim dogadywaniem dlatego że połowa twoich postow są typu " jak tam, był ktoś połapał na co gdzie ..." nie wiem spodziewasz sie że ci podam wszystkie szczegóły. to jest twój rewir, powinienes tam znac kazdy dołek i górke

Napisano

Tylko że niestety ja może niemam tak czasu na zwiedzanie jak ty-weź to też pod uwagę...To co wiem to przekazuje gdy ktoś pyta a nóż widelec się może komuś przyda...A poza tematem mam na sprzedaż 2kije karpiowe anacondy i starbaits i 2 kolowrotki anaconda magic runner III 6500GT i shimano baitrunner DL 10000na sprzedaz wszystko NOWE!!!!Ceny tez ok:)A bynajmniej taniej nie znajdziecie:)

Napisano

nie mam zawiele czasu ale zawsze cos tam sie w jakąś sobote albo niedziele wyskrobie. jakby ci zależało to napewno bys go znalazł.

zresztą nie ciągnijmy już tego tematu i wrócmy do tego właściwego

Napisano

Ja byłam wczoraj na kanale ciepłym :) Efekt kilka leszczy, 2 okonie w tym jeden przez przypadek - kradł robaki i miał pecha bo jakoś nie fartownie się zaczepił ;) A drugi to jakiś desperat bo wziął na kukurydzę :shock: ale młodziutki był i dało się go odczepić bez szkód dla niego to wrócił do wody :grin: Generalnie od 11 do 17:30 siedzieliśmy i efekt jak na opowieści wędkarzy z tamtejszych rejonów mizerny, ale my i tak miło spędziliśmy czas i biorąc pod uwagę efekty wędkarzy z łodzi to chyba mieliśmy lepsze wyniki :) Łowiliśmy na kukurydze, robaki czerwone, trochę rzucaliśmy na blachę, obrotówkę ale tu bez jakichkolwiek efektów.

Napisano

Witam wszystkich zainteresowanych właśnie wróciłem z ciepłego kanału z Gryfina z nocki ludzi jak zawsze dużo nie wiem jak u nich ale u nas (bylo nas trzech) na 6 federów to tak naprawde tylko ja polapałem klika leszczyków (5-6) tak do 80deko największy i pare krąpików kolesie poszli spac o 23,ja przyfilowałem do 03,00

• 4 weeks later...
Napisano

Byłem ostatni kilka płoci i Leszcz 35cm nic więcej nie wchciało brać...Ale za to widziałem jak facet chodził po stronie terenu elektrowni i na moich oczach złowił wielkiego Sandała i szczupaka niedużego na spining...