fix-bud Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Ech... Może znowu siatki stoją przy wlocie na ciepły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally25 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Witam. Byłem w czwartek 10.05 od 13.00 do 18.00. wyniki 4 krąpiki, 2 leszczyki i 2 jazie. Rybki byly tak malutkie ze wszystko zostalo wypuszczone a ze brania były sporadyczne to pomyślałem ze na Dębcach jeszcze zdąże coś połapać. No to zryw na dębce Byłem jeszcze wczoraj(kanał). Nie ma co pisac - nedza. od 8.30 rano do 12.30 jedno baranie. Tak branie. Bylem z kolesiem on tak samo. To paranoja. Łapalismy na koszyki. Mielismy biale, czerwone(rasówki i średnie3), kuku. Wszystko mieszaliśmy juz puźniej i zero rezultatów wiec sie zabraliśmy i pojechaliśmy znowu na Dębce. Pozdrawiam wytrwałch na kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Witam. Byłem w czwartek 10.05 od 13.00 do 18.00. wyniki 4 krąpiki, 2 leszczyki i 2 jazie. Rybki byly tak malutkie ze wszystko zostalo wypuszczone a ze brania były sporadyczne to pomyślałem ze na Dębcach jeszcze zdąże coś połapać. No to zryw na dębceByłem jeszcze wczoraj(kanał). Nie ma co pisac - nedza. od 8.30 rano do 12.30 jedno baranie. Tak branie. Bylem z kolesiem on tak samo. To paranoja. Łapalismy na koszyki. Mielismy biale, czerwone(rasówki i średnie3), kuku. Wszystko mieszaliśmy juz puźniej i zero rezultatów wiec sie zabraliśmy i pojechaliśmy znowu na Dębce. Pozdrawiam wytrwałch na kanale A jakie wyniki na Dębcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 jak tam koledzy na ciepłym,dalej słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam! Chciałbym się wybrać w niedzielę na ciepły kanał na spławik lub feedera. Czy warto? Trzy tygodnie temu byłem na Cegielince i była lipa, a dwa tygodnie temu na Parnicy i to samo.Na ciepły zawsze coś skubało. Ciekawe jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam wie ktoś jak sytuacja na ciepłym??Dawno nie byłem a jutro jadę na rybki i zastanawiam się gdzie jechać czy na jakieś jezioro czy na ciepły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam czy na ciepłym kanale coś bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Wczoraj od 5 rano do 19 na feeder 9 leszczyków i jeden karaś..przynęta to kukurydza,rosówki,dendrobena 4 i biały robak...ogólnie na cały dzień siedzenia cieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 daniello2010, Wiesz może jak wyniki na Ciepłym? Ja dzisiaj nocka na Marwicach i totalna lipa zero leszcza, sama drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Na cieplym lipa z tego co wiem....w tamten weekend bylem na nocce na zachodniej odrze i do 4rano cienko ale jak wybila czwarta woda ozyla...niewidzialem jeszcze tylu ryb na raz splawiajacych sie odra zyla przez 45min i zlowilem 13 leszczy z czego najwiekszy 1,6kg a reszta troszke ponad kg....po 45min takich pieknych bran podeszla drobnica i do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 to niezle połapałeś kolego... myślę że niedługo się spotkamy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 daniello2010, a na Zachodniej to gdzie byłeś? Ja jutro mam zamiar pojechać na nockę na Marwice ale po ostatniej lipie chętnie zmienię miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Zaraz przy moscie po lewej stronie....o której goral jedziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Witam chciał bym się wybrać w niedziele na ciepły kanał trochę połapać na spławik. Jak tam sytuacja wygląda bierze coś?Jaki jest stan wody.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Witam, jak na Ciepłym? Był ktoś ostatnio? Wybieram się dzisiaj na nockę w okolice Gryfina i nie wiem gdzie lepiej, Żabnica czy Ciepły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Cieply,warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Tak jak kris napisał,warto.Brania na fileta 2 mieliśmy i dużo na federka kuku,biały,głównie leszcz,płotka i bass.Wczoraj byliśmy od 12 do 16ej.Widziałem 3 spinningistów czyli jest coś na rzeczy.Ja sam machałem spinem koło godzinki i trafiłem jednego okonka,ale ja z brzegu a oni pływali.Na kwadracie łapał dziadek,mówił mi że wczoraj niezłe karasie ciągnął.Byliśmy koło rur niedaleko kwadratu... Góral pochwal się jak było i połamania kija ale nie na nodze czy zaczepie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Coś pomału zaczyna się dziać, najpierw pojechaliśmy na Żabnicę ale goście, którzy się zbierali od 5.00 do 13.00 mieli tylko jedną płotkę a do tego strasznie wiało. A na kanale cisza, złapaliśmy kilka leszczy 0,5-1.0kg trochę płoteki i klenia i dwa karasie. Może wyniki jeszcze nie powalają ale cieszy, że bierze coś więcej niż 10cm krąpie. Myślę, że wyniki mogły być lepsze ale ciśnienie leciało strasznie w dół. Około 1.30 kontrola kart wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 to chyba dlatego na widuchowej od 8 rano do około 12 zeroooooo,nawet pyknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 gdzie najlpiej ustawic sie za leszczykiem na feedera nie jestem czestym gosciem na dolnej odrze dlatego pytam wjezdzam bodajze pod druga rura przejezdzam przez las i mam mozliwosc jazdy w prawo lub lewo gdzie jechac gdyby moglby ,mi ktos cos podpowiedziec bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Ja jadę dalej prosto w stronę elektrowni i skręcam na ciepły za działkami przy samym kwadracie. Łapie przeważnie jakieś 100m za rurami. A czasami przy samych rurach, jeśli jest wojne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 czyli z tego wynika ze nie skrecam pod druga rura w prawo jadac od strony gryfina tylko jade dalej i skrecam w prawo za dzialkami i tam dojezdzam do samej wody i ustawiam sie w okolicach rur czy wlasnie tam sa najbardziej atrakcyjne miejsca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 moze zapytam inaczej jak dojechac do kwadratu od strony Gryfina gdzie skrecic w prawo oraz ktore miejscowki sa najlepsze na leszcza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Wjezdzasz do czarnowa na poczatku po prawej stronie masz pzystanek pks jedziesz dalej prosto i nastepna w prawo to dojazd do rur i kwadratu...prosto trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 chodzi Ci kolego o nowe czarnowo???Gdzie tam najlpiej sie ustawic jesli chodzi o okolice kwadratu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi