daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 A gdzie dokładniej łowili??To jutro pojadę i może się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 to mieszkasz tam i nie znasz miejscówek? wczoraj ponoć było jeszcze lepiej niż dzisiaj, mogłem porobić zdjęcia tym karpiom ( jeden był spory ) i leszczom ale nie pomyslałem nawet o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Wczoraj od 7 do 11 łowiłem i była totalna dupa na kwadracie.kilka maluchów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 rafa więcej ludzi siedzialo koło baraku Bogdana czy jeszcze dalej przed górką a i nie raz tak bylo ze raz brały na kwadracie raz tam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 rafaZSTWięc skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może napisz gdzie łowili,na co łowili,w jakiej godzinie tam byłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 rafaZSTWięc skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może napisz gdzie łowili,na co łowili,w jakiej godzinie tam byłeś.. A samemu włożyć trochę wysiłku to nie łaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 To po co się wychyla z wiadomościami których dokładniej nie sprecyzuje w odpowiedzi..A poza tematem to nikt ciebie Kozii o nic nie pytał więc się nie wychylaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 mi nikt nie mowi gdzie i jak łapać jakie ryby i sam sie staram cos zrobic w tym kierunku np. dzisiaj zrobilismy 250km. moze tez gdzies w koncu pojedz a nie tylko gdzie kiedy na co i októrej bo ja tylko feedery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 To po co się wychyla z wiadomościami których dokładniej nie sprecyzuje w odpowiedzi..A poza tematem to nikt ciebie Kozii o nic nie pytał więc się nie wychylaj... W twoim rozumowaniu powinien napisać takie informacje jak: dzień, godzina, miejsce, przynęta, może jeszcze jakiego sprzętu używał? Nie tędy droga kolego - aby coś osiągnąć trzeba się przyłożyć a nie iść po najmniejszej linii oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 moim zdaniem jak tak chłopak podchodzi do wedkowania to nie bedzie miał efektów. wogóle kiedys tam połapałes daniello? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Połapałem na Method feeder(jeśli niewiesz co to jest nie zdziwię się) Karpi trochę w tym roku i sumików do 3kg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Ten temat staje się powoli dogadywaniem a poprostu mogłeś napisać w jakim rejonie łowili bo napewno nie na kwadracie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 no chyba jednak wiem co to ta Method, staje sie może takim dogadywaniem dlatego że połowa twoich postow są typu " jak tam, był ktoś połapał na co gdzie ..." nie wiem spodziewasz sie że ci podam wszystkie szczegóły. to jest twój rewir, powinienes tam znac kazdy dołek i górke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Tylko że niestety ja może niemam tak czasu na zwiedzanie jak ty-weź to też pod uwagę...To co wiem to przekazuje gdy ktoś pyta a nóż widelec się może komuś przyda...A poza tematem mam na sprzedaż 2kije karpiowe anacondy i starbaits i 2 kolowrotki anaconda magic runner III 6500GT i shimano baitrunner DL 10000na sprzedaz wszystko NOWE!!!!Ceny tez ok:)A bynajmniej taniej nie znajdziecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 nie mam zawiele czasu ale zawsze cos tam sie w jakąś sobote albo niedziele wyskrobie. jakby ci zależało to napewno bys go znalazł. zresztą nie ciągnijmy już tego tematu i wrócmy do tego właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 No właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 No to Panowie nie ma co tylko sprawdzić wybiore się z chłopakami w piątek lub w sobotę isam pod nęcę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 tez sie tam wybiore w ten weekend ale w jaki dzien to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ja tam będę w sobotę i niedziele ponęce troche i zobacze czy cos sie złowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakti Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ja byłam wczoraj na kanale ciepłym Efekt kilka leszczy, 2 okonie w tym jeden przez przypadek - kradł robaki i miał pecha bo jakoś nie fartownie się zaczepił A drugi to jakiś desperat bo wziął na kukurydzę ale młodziutki był i dało się go odczepić bez szkód dla niego to wrócił do wody Generalnie od 11 do 17:30 siedzieliśmy i efekt jak na opowieści wędkarzy z tamtejszych rejonów mizerny, ale my i tak miło spędziliśmy czas i biorąc pod uwagę efekty wędkarzy z łodzi to chyba mieliśmy lepsze wyniki Łowiliśmy na kukurydze, robaki czerwone, trochę rzucaliśmy na blachę, obrotówkę ale tu bez jakichkolwiek efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Witam wszystkich zainteresowanych właśnie wróciłem z ciepłego kanału z Gryfina z nocki ludzi jak zawsze dużo nie wiem jak u nich ale u nas (bylo nas trzech) na 6 federów to tak naprawde tylko ja polapałem klika leszczyków (5-6) tak do 80deko największy i pare krąpików kolesie poszli spac o 23,ja przyfilowałem do 03,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 co tu taka cisza nikt nie odwiedza tego rejonu już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Byłem ostatni kilka płoci i Leszcz 35cm nic więcej nie wchciało brać...Ale za to widziałem jak facet chodził po stronie terenu elektrowni i na moich oczach złowił wielkiego Sandała i szczupaka niedużego na spining... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 a tam od terenu elektrowni to nie ma szans na łapanie? tam łapią tylko elektryki pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Tam kolego trzeba sobie załatwić przepustkę..a z tego co słyszałem to jak się wejść niema to można na nie długo czekać a i nie jest powiedziane że dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi