slowik Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Jadę jutro obczajić miejscówkę na zasiadkę i mam zamiar zrobić jedną nockę Relacje zdam w piątek wieczorkiem jak wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 slowik, mam jecze pytanie czy Michalice to woda PZW czy komercyjna? i jaki sa oplaty ewentualnie jakis kontakt czy nr konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Z tego co wyczytałem to łowisko jest pod zarządem PZW Opole. Ja mam niestety mało optymistyczne wiadomości jeżeli chodzi o mój udział w zlocie.Najprawdopodobniej nie dam rady wziąć wolnego w pracy Jeszcze mam nadzieję,że coś się zmieni,ale na obecną chwilę muszę zrezygnować. reniek47dzięki za chęć pomocy w transporcie,ale siła wyższa.No chyba,że ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 mam jecze pytanie czy Michalice to woda PZW czy komercyjna? i jaki sa oplaty ewentualnie jakis kontakt czy nr konta. PZW Opole ul. Malczewskiego 1 nr.konta 64109021380000000556104298 Jak pisałem wyżej byłem zrobić rozeznanie i efekty były Zaraz wstawię fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Miro1956 mam wątpliwości co do tej zasiadki,czy ona się odbędzie? Chętnych brak Zostaje jeszcze Reniek47? No chyba że siadamy we dwójkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 slowik, no wlasnie tez tak mysle ze nic z tego nie wyjdzie a szkoda,dlatego nie ma co na przyszlosc robic dalekosieznych planow,bo z regoly nic z tego nie wychodzi najlepszy jednak jest "spontan"moze nastepnym razem cos wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 No to szkoda Ja na pewno siadam od czwartku do soboty tak już zaplanowałem ale może jeszcze dudi się zdecyduję Najważniejsze że karpie są w łowisku no i biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 slowik, jak od czwartku to ostatniego slowa nie powiedzialem,i chyba zdecyduje sie jestem cholernie glodny na zlapanie takiej 13-15 stki,jak cos to zgadamy sie na poczatku przyszlego tygodnia na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 slowik, i jeszcze jedno,czy na ta miejscowke da rady podjechac autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 ,jak cos to zgadamy sie na poczatku przyszlego tygodnia na pw Dam Ci nr.tel.na pw bo na pewno nie będę miał czasu odpalić kompa Jak coś to dzwoń to się zgadamy miejsce będę sypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 slowik, co tam slychac nad woda jak widac pogoda nie bedzie nas rozpieszczac ja juz szykuje kuku i konopie,jutro oplace Opolskie i czekam na wiadomosc na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 co tam slychac nad woda Dzisiaj nocka bez brania Strasznie dużo ludzi puszczają muzykę,śpiewają,trzaskają drzwiami w autach normalnie pierwszy raz widziałem coś takiego nad wodą Ale chyba tylko dlatego że nie łowię w weekendy O 6-tej rano miałem branie ale pudło O 10-tej kolejne ale po chwili karp się spina Miejsce mamy dobre tylko że zaczeło się tarło leszcza i płoci i może się okazać że karpie ruszą za ikrą a nasze kulaski będą miały głęboko w... Miro1956, Kiedy przyjedziesz w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 slowik, tak w czwartek i czekam na Twoj nr tel,wlasnie gotuje kuku,juz ugotowane konopie i mrozą sie razem z orzechem tygrysim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 czekam na Twoj nr tel Wysłałem ci na pw. Wysyłam jeszcze raz Odnośnie łowiska to będziemy łowić z rzutu z workami lub siadkami,odległość od brzegu to ok[ 50-70m max] można też z wywózki ale mi się wydaje że nie ma sensu płoszyć rybek,a donęcać będziemy rakietą Ponton tylko się przyda do postawienia markera. Właśnie sprawdziłem swoją prognozę pogody i od czwartku ma wiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 slowik, nie dochodzi na pw nic moze nie wpisujesz tematu?musimy sie jeszcze zgadac co do noclegu,czy mam brac namiot,mam tb-residenta,miesci 2 osoby,a z lodki to chociaz pierwsza duza porcje zanecimy :wink:Ja ci wyslalem na pw moj nr,to dryndnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 da rady podjechac autem? A jakie auto? Ja audi A6 przechodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 slowik, omega kombi,duzo klamotow-duze auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Eee da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Miro1956, Siadamy już jutro? Jednak robię sobie wolny czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ok.tylko o ktorej w Namyslowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Panowie,czy można prosić o telefon do któregoś z Was na pw?Nie wykluczone,że zawitam do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 czy można prosić o telefon do któregoś z Was na pw? Pewnie ale nie wiem czy dojdzie Coś mam problem z wiadomościami na pw nie dochodzą do adresata Potwierdz jak dostaniesz nr tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 slowik, juz do kamionki, wyslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Miro1956, Ja też Już się zpakowałem N ie zapomnij o kablach Jak coś to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Widac ze chlopakow ruszylo reniek 47 tyz sie odezwal.Bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.