Miro1956 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 wolal bym ten pierwszy 123 bo na ten drugi termin mam zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Powiem tak. 1.2.3 jest zajęty[zawody] 6.7.8 mamy wolną całą wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 To trudno zrezygnuje z zawodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Miro1956, tu też zrobimy zawody Tylko nagrody będą inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Pewnie bo tam liczylem na wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Istnieje możliwość,żebym był z kolegą jakkolwiek to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Dodam tylko że nie musi nas tam być 10-15 osób.[całe łowisko] Możemy zorganizować zasiadkę np. w czwórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Oj cos marny odzew a co z Wami Maniek i Dudi,Marcin, ze sie nie deklarujecie? A moze ktos z okolic Walbrzycha bylby chetny,jedna osobe moge zabrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 A moze ktos z okolic Walbrzycha bylby chetny Jako, że ja z okolic to słówko napiszę. Z miłą chęcią bym się przyłączyła, ale grafik na to nie pozwala. Majówkę mam z głowy ponieważ uczestniczę w obchodach 20-lecia straży w Lądku, a kolejny - to już imprezka na "roczek" Kluski Niemniej jednak drodzy Panowie czekam na relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 madi, oj widze ze ostatnio tylko sie imprezujesz a ni wedkujesz Zaniedbujesz chlopakow i siebie Nu ale mozna Ci to wybaczyc ze wzgledu na malego bombla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 A czy ja mógłbym dołączyć? Nie mam doświadczenia z karpiowaniem, sprzęt już mam praktycznie skompletowany, w tym roku chciałem zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 A czy ja mógłbym dołączyć? Nie widzę problemu. Tylko ciekawe czy zasiadka się odbędzie [brak chętnych] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Więc ja się deklaruję. Na PW zaraz wysyłam swoje dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Ja się deklaruje.Jak jest możliwość i "braki kadrowe"to będę z kolesiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 madi, oj widze ze ostatnio tylko sie imprezujesz a ni wedkujesz Widziszto imprezowanie to wiecznie jakieś zebrania, zawody, obchody... trochę chyba za dużo obowiązków na siebie wzięłam Zaniedbujesz chlopakow i siebie Chłopakom jakoś wynagrodzę, obiecuję. A co do mnie, to faktycznie ostatnio nic o sobie nie myślę Nu ale mozna Ci to wybaczyc ze wzgledu na malego bombla Eeee Kluska ze mną wszędzie, pierwsze zawody zaliczyła mając 6 tygodni, pogoda dopisała, Kluska powietrza łyknęła bo to już lato było, a i żarcie pod ręką też miała Więc jak tylko możemy to we dwie, niech się szkoli bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 faflik, kamionki, +kolega Miro 1956 slowik Czyli jest nas pięcu opłata wynosi 15zł za wędkę[doba] Jutro wysyłam na PW nr konta[wpłata zaliczki] osobom które są chętne na zasiadkę Dolnoślązaków Proszę o listę chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 opłata wynosi 15zł za wędkę[doba] Nastąpiła pomyłka z mojej strony Cena za wędkę to 12zł50gr czyli 50zł za weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 slowik, ale chyba zaczynamy od piatku popoludniu? czy tez w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Czy nadal jest nas czterech? kamionki, +kolega Ja niestety będę sam. O której zaczynamy w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 ja tak na spokojnie moge byc na 13,lub wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja się dostosuję.Będę na urlopie w tym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Dokładnie jest nas czterech. Ja na łowisku pojawię się ok.16:00 No chyba że coś się zmieni i będę wcześniej. Zabieram ponton+echo+silnik i planuje postawić markery w piątek a donęcać za pomocą procy czy rakiety żeby jak najmniej pływać po akwenie. Zapomniałem napisać że przelewy poszły i zaliczkę już zapłaciłem. Do dopłaty mamy po 20zł[osoba]. W razie jakichkolwiek pytań piszcie Jeszcze jedno,gdyby ktoś chciał jeszcze dołączyć do dać mi znać max do 29-04-2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Jak się sytuacja przedstawia Panowie?O której godzinie początek zasiadki,ilu nas będzie? Czy umawiamy się jakoś na to,co kto bierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ja będę w granicach 14 - 15. Trzeba się tam do kogoś zgłosić? Do właściciela? Pierwszy raz tam jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.