dudi Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 77 433 09 07 tel do wlaścicieli, oplata w tym roku chyba 35 zł/doba - na 3 kije mozna łowić. i 4rty jakis feederek to tez nie ma problemu. Z miejscem pewnie bedzie duuuzy problem Mirku jade z Ekipą i mamy wg starej numeracji stanowiska 27,29,31. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 dudi, no to gosc sporo sobie wola za dobe tym bardziej ze ryba wraca do wody,podaj mi dokladna lokalizacje to moze z braciszkim wybiore sie jak przyjedzie do mnie na Sw. z Francji,a jeszcze jedno,czy mozna tam wedkowac bez karty?skoro komercjak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Mirku to i tam tanio jak na łowisko gdzie pływają 30stki Zobacz ile kosztuje Wygonin itp lowiska A karty oczywiscie nie trzeba - daj znac jak bedziesz sie wybiral no i lepiej rezerwuj duzo wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 dudi, ok,jak bede sie wybieral to dam znac,lokalizacje juz znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Panowie właśnie sobie przypomniałem że 24-04-2010 idę na wesele,tak więc termin mi nie pasuje. dudi Ty w weekend majowy 1,2,3-05-2010 też jedziesz na Nowaki, to może zróbmy zasiadkę w drugi majowy weekend,i może ustalmy w końcu miejsce zasiadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Co do terminu to jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 A może 16-18 kwietnia ? Moze sie uda trafic na wejscie karasia na tarło ... A miejsce : Michalice - myślę ze na targach już ustaliliśmy że to będzie najlepsze miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie stety ten termim dla mnie odpada,mam zawody kola i z tego co slyszalem to szykuja sie tez zawody spina w kotlinie Klodzkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Może zróbmy w ten drugi weekend Maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Tez jestem za pozniejszym terminem niech sie pogoda ustabilizuje i woda podgrzeje.Koledzy wrocili z 3 dniowej zasiadki i wrocili o kiju,a nie sa amatotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Koledzy wrocili z 3 dniowej zasiadki i wrocili o kiju,a nie sa amatotami. Wiesz mi miśki już grasują,jutro siadam ponownie i mam nadzieje że będzie tak jak w ubiegłym tygodniu,oby tylko była ciepła noc {rybki brały} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 slowik, a wlasnie ostatnio u nas byly w nocy przymrozki, na Opolszczyznie jest cieplej o 2 -3 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 na Opolszczyznie jest cieplej o 2 -3 st. Ostatnio jak siedziałem było 9st. [w nocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Widzę,że temat ucichł.Czy są jakieś ustalenia odnośnie zasiadki Odnoszę wrażenie,że będą to Michalice,ale termin cały czas nie jest do końca znany.A czas leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 No u mnie sie sytuacja po-pitoliła muszę z tej zasiadki zrezygnować .Mozę coś jesienią wypali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 No u mnie sie sytuacja po-pitoliła muszę z tej zasiadki zrezygnować .Mozę coś jesienią wypali Szkoda Mańku .... czyli rozumie ze żaden termin nie wchodzi w gre w najbliższych kilku miesiącach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Szkoda Mańku I to bardzo.Czy dalej myślimy nad tą zasiadką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Czy dalej myślimy nad tą zasiadką? Myślę że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Jasne u mnie w weekend 13stka i 15stka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Jasne u mnie w weekend 13stka i 15stka a na jakiej wodzie?czy komercjak? moze tam zrobimy zasiadke?wyglada obiecujaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Jasne u mnie w weekend 13stka i 15stka graty za miski czekamy na fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Moze jutro wstawie A na Nowakach złowione ... ogólnie z kolega Marcinem pokazaliśmy klase w 24 h 8 brań 6 na macie Reszta słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Czesc dudi a wydawalo mi sie ze mieliscie byc na weekend majowy,to cosik mi sie pokrecilo pewnie na kulki wlasnej produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Co robimy z tą zasiadką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2010 slowik, zaproponuj termin - skoro wg mnie Michalice to dobra propozycja To tylko dobierz termin - zbieramy chetnych i siadamy .... pewnie na kulki wlasnej produkcji? no ba A kolega na kupne ale wysokiej jakości Wg mnie tak jak wstępnie ustalane - połowa maja była by ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.