Deuuu Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Ja łowiłem Maggotami 8,5cm. Fajna guma, łowiła sandacze i to wcale nie gorzej niż np. standardowymi kopytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 no i sa nowe gumeczki ,wygladaja na ciekawe ,zobaczymy w praktyce jak odbiore kreciolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Jak ktoś łowił na Hitman-a to niech da znać jak się sprawują. Wyglądają jak Sandra i jeżeli tak pracują i nie pękają to będzie zajebista przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łokonek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Jak ktoś łowił na Hitman-a to niech da znać jak się sprawują. Wyglądają jak Sandra i jeżeli tak pracują i nie pękają to będzie zajebista przynęta. Na forum nie przeklinamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Jak ktoś łowił na Hitman-a to niech da znać jak się sprawują. Wyglądają jak Sandra i jeżeli tak pracują i nie pękają to będzie zajebista przynęta. Na forum nie przeklinamy... moderator ?:> nie nabijamy tez postow wiec nie wiem po co to napisales. nalewator u mnie w sklepie niestety juz sie niezalapli a hitmany bo juz niemieli na stanie byly tylko bandity i magoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 MariuszA Dzięki za info (swoją drogą ciekawe czy w "aligatorze" maja muszę podbić i zobaczyć. Łokonek To jest forum wędkarskie i temat o gumach Dragona ,a nie forum językowe (swoją drogą zajebisty to żadne przekleństwo) , jeżeli chcesz dalej o tym dyskutować to idź na takowe forum lub wypowiadaj się na temat w którym piszesz. No offence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 jak podejdziesz i zobaczysz daj znac bo az tam niebylem i jakos nielubie tam kupowac jedynie w ostatecznosci. Ja bylem u kamila na Otwartej ,ma dosc spory wybor gumek Dragona o wiele wiecej niz w krokodylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedi Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 A co myślicie o takich zestawach gumach dragona: Lunatic Phantom Łowił ktoś na takie gumy? Które z nich będą łowniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 A co myślicie o takich zestawach gumach dragona:Lunatic Phantom Łowił ktoś na takie gumy? Które z nich będą łowniejsze? phantomy bardzo fajnie zamiataja ogonami dobre na sandacza i suma wiadomo ze szczupak tez przywali ,a lunatici i na szczupaka i na sandacza to guma do prowadzeniaa jednostajnego lub opadowego. po co ci 15 gumek jednego rodzaju ? lepiej kupic po kilka kolorow w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łokonek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 No niech wam będzie niepotrzebnie się wtrąciłem a słyszałem, że hitman to niewypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 No niech wam będzie niepotrzebnie się wtrąciłem a słyszałem, że hitman to niewypał. gdzie tak slyszales ? i na jakiej podstawie ktos tak twierdzi ? jezeli guma weszla 2 tyg temu w obieg z tego co widze masz 12 lat i nie mozesz jeszcze spiningowac wiec pewnie nietestowales tej gumy a jak bym mial sluchac kazdego co mowi o gumach to bym lowil na recepturki bo kazdemu cos niepasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 jak dla mnie nie ma lepszej gumy do szczupakowego bujanie jak Lunatic i Demon, Mamba do ostrzejszego prowadzenia. Fatty ,Phantom i Buster mi się nie sprawdziły a co do Hitman'a jestem pełen optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareq84a Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 A próbował któryś z Was Reno Killera pod kątem łowienia sandaczy z opadu? Zdał egzamin czy lepiej zostać przy starej gwardii mannsowsko - relaxowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 mały reno killer jest kapitalny na okonki z opadu więc na sandacza większe modele mogą się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam333 Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 W poprzednim roku zaopatrzyłem się mały zestaw przynęt v-lures (około 10 sztuk). Była to kasa wyrzucona w błoto, przynęty bardzo źle pracowały (w porównaniu do relaxa predatora czy fishuntera) i nie były łowne. Mam nadzieje, że opinie pochwalne są obiektywne, a nie pisane z wdzięczności za pomoc finansowa, sprzętową lub udzieloną w innej formie przez dystrybutora tych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 mi sie podoba ich praca, posiadam pare sztuk i jakos sie spisuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harfoniusz Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja w zeszłym sezonie męczyłem fatty ostro. Miał być objawieniem bo niby taki płaski i szeroki pod nasze rybki. Praca rzeczywiście ciekawa bo przy wolnym prowadzeniu wykłada się na boki, ale nic na niego nie wsiadło Lunatic to inna historia - łowny i uniwersalny. Na bustera wsiadł jeden okoń. Jednym słowem zależy od upodobań miejscowych rybek. Co do ilości brań to nie powiedziałbym jednak, że jest ich więcej niż na relaxy np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 mutanty i tylko mutanty gryzie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 W tym sezonie, u mnie wręcz hitem jest Phantom. Siadają na niego sandacze, szczupaki i okonie. Na jeden rozmiar o_O Fajna guma opadowa, dla mnie lepsza od relaxów. W klasycznym prowadzeniu na lekkiej główce też daje radę, ale to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.N.T Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Kupiłem sporo sztuk i jak na razie bez efektów aczkolwiek trzeba wziąć pod uwagę, że nie wędkowałem nimi dużo, ale mam nadzieję, że za jakiś tydzień uda mi się je porządnie wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Cały sezon 2011 testowałem te gumy głównie lunatik,fantom i fati są ok.Szczupaki cieły te gumki bezlitośnie w ciągu sezonu musiałem dokupywać dwa razy całkiem sporo zwłaszcza lunatik i fantom. Porównałem te gumki z łownością relaksa i stwierdziłem remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacior Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Gumy dragona w stu procentach im wyszły, jak dla mnie nr.1 na rynku, i przyzwoita cena co do Manns'a czy innych drogich gumek. Dopiero niedawno kupiłem ich pierwsze gumy, ale widzę efekty, bo relaxa czy manns'a 0. Tacie prawdopodobnie bardzo duży sandacz się zerwał. Polecam Chucky'ego bardzo łowny, bo pusty w środku i bardzo ładnie wachluje ogonkiem i można świetlik dać, co myślę, że wypróbuję w tym roku, oraz atraktor wlać, lecz nie wiem czy one coś dają, ale spróbować nie zaszkodzi. Ogólnie również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 jesli dragon to tylko lunatic mialem na nie najlepsze efekty, rozmiar 7cm blekitno brokatowy. Reszte gum odstawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 ... pusty w środku i bardzo ładnie wachluje ogonkiem i można świetlik dać, co myślę, że wypróbuję w tym roku, ... hohooo, chyba musisz poczytać troszke taką małą książeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Kilka modeli tych gumek miałem , jednak sprawdziła sie tylko jedna dedykowana pod sandacza ale niestety na szczupakach (chyba mamba) , po kilku dniach zorientowałem sie że to podrobiony bass assasins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi