GrzesMAN Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Takie cos bedzie mialo miejsce http://www.prw.pl/articles/view/16668/dolnoslaski-rozklad-jazdy-w-mietkowie-na-ludowo wiec w tym okresie radze lepiej nie planowac wedkowania w tamtym miejscu. Podobno odbedzie sie to od strony Borzygniewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 gdzie z brzegu spiningować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Wlasnie wrocilem z nocki z Mietkowa-za przepompownia -kierunek lasek,martwa woda,ja szukalem szczescia na proteine-0 bran,kolega na leszcz,sandacza 0 bran,bylo sporo wedkarzy nawet karpiarze od paru dni,twierdzil ze ze 100kg.kuku poszlo do wody i 3 karpie zlapali ale ostatniego 3 dni temu. Niektorzy moczyli siatki ale z zywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burcias321 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Witam,wszystkich mam pytanie czy ktos w ostatnim czasie był na mietkowie.? Jaki jest stan wody i czy ryby jakoś w miarę biorą z góry dziękujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackbeth Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Byłem tam 2-4.07. od strony borzygniewu.. Brań 0! i to na całym brzegu jedyna ryba jaka była to leszcz.. na kilkudziesięciu chłopa wyników zero.. woda ciągle dosyc wysoka, ale da radę spokojnie łowić tylko dużo ludzi i z miejscówką jak zwykle ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burcias321 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burcias321 Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Witam był ktoś może ostatnio na mietkowie.??: Ponownie moje pytanie dotyczy stanu wody no i oczywiście jak z braniami.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUROAL9 Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Moj kolega mieszka obok zbiornika i jest totalna lipa. Woda kwitnie i miejscami jest gesto od zielenizny. Sandacz nie bierze a z bialej rybki to leszczyk ponoc w trzy dni dwie sztuki. Z sandaczem jeszcze jestem w stanie uwierzyc a biala ryba to chyba zalezy od wedkarza jego umiejetnosci i znajomosci zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Rozmawiałem ostatnio z moim kolesiem, którego znajomi mieszkają w okolicy i ciągle wierzą w ten zbiornik siadając tam dość często - starzy wyjadacze. Jeszcze 2 miesiące do tyłu trafiali kilka sporych leszczy - warunkiem było extremalnie dalekie posyłanie zestawów, jasna zanęta i trafienie z przynętą w danym dniu. Na dzień dzisiejszy większość postawiła krzyżyk na tą wodę bo od kilku tygodni zrobiło się totalne bezrybie. Do tego potwierdził się fakt że od dawna ekipa od wyrobiska ładuje z barek prądem - informacja wyszła podobno z wewnątrz tego środowiska więc raczej jest prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Przede wszystkim najpierw trzeba zarybic zeby brala ryba,bo w tych kalurzach ktore byly w zeszlym roku to ile ryby moglo sie uchowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr J Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam . Wczoraj wróciłem z nocki na Mietkowie . Efekty jak wszędzie : jedna płoć i mały leszczyk , ale jest nadzieja na lepsze . . . To co widziałem na echosondzie CIESZY . Jest naprawde dużo ryby . Ps Piszę dopiero dziś , bo miałem " defekt " , dzięki pomocy ADMINA wróciłem na forum - za co dziękuje . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Koledzy siedzieli 24h - jeden leszczyk i jedna sznorówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 wybieram się w sobote na jeziorko dajcie znać czy coś bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 byłem z piątku na sobote kez brania do tego woda kwitnie narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Witam!!! ma ktos moze jakies info czy drapieznik bierze?? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mazor Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Witam. Bierze, ale nie na Mietkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 mazor, to gdzie bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mazor Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 anonim1133, Wysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 a ja tez molbym wiedziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 witam ma ktoś może jakieś informacje z Mietkowa , jak z poziomem wody no i oczywiście czy coś się drapieżnik ruszył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Koledzy jakies wiesci z Mietkowa? Cos mi sie obiło o uszy że jakies sandacze na zywca biorą? Ja ze spinem sie wybieram i tak mysle Mietków czy Bajkał? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Znajomy był, sprawdzał na sondzie i ryba narazie stoii w toni, weic nici z lowienia. A na spining polowili kilka szczupakow ale male... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Witam , czy ktos moze posiada mapy batymetryczne mietkowa ? i wie jakie sa koszty wypozyczenia lodki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 czy ktos moze posiada mapy batymetryczne mietkowa Z tego co mi wiadomo to takiej niema jakie sa koszty wypozyczenia lodki Około 4-5zł godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi