MariuszA Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 a co myślisz o tym kołowrotkuhttp://allegro.pl/kolowrotek-mistrall-carp-max-40-rs-3-1-owc-i1325843076.html........... ten ma 4 łożyska 1 oporowe i ma te OWC a co to w ogóle jest? OWC to łozysko oporowe cos ty sie tak uparł na te łozyska ? polecili ci koledzy wyzej kolowrotki ktore beda na kilka sezonow a ty dalej szukasz. Na kreciolku nieobcina sie kosztow. Lepiej wydac wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 marwin1516, ochłoń trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 dobra pomóżcie mi w jednym którego byście wybrali z tych dwóch 1)http://allegro.pl/kolowrotek-mistrall-carp-max-40-rs-3-1-owc-i1325843076.html 2)JAXON WOLNY BIEG AMADO 500AM NA GRUNT+GRATIS ZYLKA ja bym niewybral zadnego. a teraz posluchaj idzie zima kilka miesiecy przerwy okazja do uzbierania wiekszej kwoty wiec dlaczego nie chcesz poczekac ? bo raczej w zimie raczej lowil niebedziesz wiec kreciol ci zbedny narazie. wiem ze w tym wieku wsztko chce sie miec na juz ,ale pozniej bedziesz zalowal i bedziesz kupowal kolejny i po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cris Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 popieram Mariusza uzbieraj i kup coś lepszego żeby ci posłużyło.Jeśli chodzi o kołowrotki to masz ich sporo wymienionych w temacie więc pozbieraj i w tedy coś znajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Ja Ci polecę weź dwa Mistrale ten drugi przyda się żeby wymieniać zużyte części w tym, który używasz Tak poważnie to koledzy dobrze ci radzą. Masz 15 lat za niedługo święta itd.... negocjuj z odpowiednimi osobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin1516 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 macie racje dobra proszę was.. zróbcie listę 5 kołowrotków które polecacie przez siebie i które uważacie przez siebie za super kręcioły ..oczywiście w przystępnych cenach.. ktoś tam napisał żebym negocjował z odpowiednim osobami ..z tymi osobami wynegocjowałem wędkę a może tez się wymówcie o niej konger carbomaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Przeczytaj temat od poczatku masz wszytko napisane czarno na białym to temat o kolowrotkach a o tej wedce znajdziesz odpowiedzi na forum byl wielokrotnie wymieniany;) tutaj masz - http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=8558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin1516 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 a ty sam o niej co sądzisz/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 a ty sam o niej co sądzisz/? czemu ty zadajesz takie bezsensowne pytania ? dalem ci linka poczytaj ludzi ktorzy go mieli. a napewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. Radze ci niekupowac czegos na wyglad i za niewielkie pieniadze tylko zebrac i kupic cos naprawde dobrego cala zima przed toba ,zbieraj! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 a ty sam o niej co sądzisz/? Jesteś niesamowity heeheh. Mimo ze potrafisz irytować... mam dziś świetny humor Wędeczka tania, dość miękka, ładnie pracuje kiepskie przelotki i nie najlepsze wykończenie. W swojej klasie cenowej moim zdaniem najlepszy kijek. Ps. mogę polecić kręciołki w cenie od 150zł wzwyż. Wspomniany Spro tez miałem i wiem co jest wart.... jakie ma plusy i minusy. Przystępna cena to sprawa dość indywidualna Do 100zł nie polecam nic, bo potem powiesz, że zdrapek szajs polecił.... Wiadomo za swoje wypowiedzi trzeba brać odpowiedzialność, a nie pstrykać w klawiaturę bez namysłu - przemyśl to. A i polecam książkę sztuka negocjacji: http://www.dobreksiazki.pl/okladka217-sztuka-negocjacji-jako-metoda-osiagania-celu.htm?sid=ovdm7p8lhcnf15amgbl414s0o6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin1516 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 zdecydowałem kupie ROBINSON FREE RUNNER FREE RUNNER 606 czytałem że jak na swoją cenę jest bardzo dobry dzięki za wszystkie posty które mi pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmik Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 To już lepiej dorzuć 40 zł i kup sobie Westline Runner Futura FR6000. Sprawdzona maszynka, swego czasu używałem i sobie chwaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmik Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Tu masz recenzje którą kolega Dudi wystawił. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin1516 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 a wypowiecie się na temat kołowrotków firmy ABU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 a wypowiecie się na temat kołowrotków firmy ABU ale ty trujesz ,podobno juz wybrales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 a wypowiecie się na temat kołowrotków firmy ABU To tak jak byś zapytał : lubicie lody? jeden lubi truskawkowe inny czekoladowe, a niektórzy mają alergię na mleko krowie.... Jak każda stajnia ABU ma kręciły do du..y, średniej klasy i z wyższej półki.... czy polecam..... jak masz np. 400zl polecę inne hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Kolego idź do sklepu i kup cokolwiek, albo dozbieraj conajmniej do 200 zł bo wtedy może pare lat połowisz takim młynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 a jaki kołowrotek ze szpula long cast byście polecili tak do 220zl???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 a jaki kołowrotek ze szpula long cast byście polecili tak do 220zl???? Jaka pojemność szpuli Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 hmmm szczerze to się nie zast nad tym. Myslę że koledzy mi coś podpowiedzą. Łowić mam zamiar na rzece (wieprz, wisła no i od czasu do czasu jakieś jezioro czy stawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Dobre LC , jak na ten pułap ceny, który podałeś to obejrzyj: -York Big Game 9000 (z wolnym biegiem) -Anaconda D.C. -Jaxon Winner -Mikado SenSei, te 3 ostatnie to bliźniacze konstrukcje oraz Spro SLC 460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 powiem tak: jaxon winner spoko mikado Sensei nawet bardzo fajnie wyglada znalazłem taki o http://allegro.pl/kolowrotek-mikado-sensei-9000-morski-wys-0zl-i1303257410.html spro slc 460 tez gitara ale ten mikado najbardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Może nie typowy LC ale bardzo dobry kręciołek w tej cenie to Tica Scepter. Na allegro jest teraz wystawiona 1szt. za 210 zł. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 no no nawet nawet wyglada, ale mi jakos nie podchodzi.... ale dziekuje za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 a jaki kołowrotek ze szpula long cast byście polecili tak do 220zl???? Ja z powodzeniem łowię na te kręcioły trzy sezony i nie narzekam Ryobi Power http://allegro.pl/ryobi-proskyer-nose-power-kolowrotek-karpiowy-i1370060143.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi