zdrapek Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Ma mieć wolny bieg czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 no ja mysle że raczej tak. A waszym zdaniem jaki jest lepszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 slowik ciekawy młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 ciekawy młynek Naprawdę dają rade[za tą kwotę] No i [japan] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 a tyle szperałem na alledrogo i go nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 a tyle szperałem na alledrogo i go nie widziałem Ja też ich ostatnio nie widziałem Bo ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 no zobaczymy co inny koledzy powiedzą i zaczniemy myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Może nie typowy LC ale bardzo dobry kręciołek w tej cenie to Tica Scepter. Na allegro jest teraz wystawiona 1szt. za 210 zł. Polecam Tyle tylko że to jest aukcja i pewnie bedzie trzeba dać pare złoty więcej no i młynek jest używany, niby jeden raz ale w opisie jest że posiada otarcia więc nie liczył bym na to że był tylko raz nad wodą. Nową GF 8000 masz za 279 + przesyłka. Jak masz tylko te 220 pln to zrezygnuj z wolnego biegu bo za te pieniądze nic dobrego nie dostaniesz. Generalnie w tym przedziale rezygnujac z wolnego biegu masz wspomnianego Jaxona Winner'a - niby opinie różne ale koleś ma przy spodzie już ponad rok i wytrzymuje a jest dobrze katowany. Nie wiem jakie masz zamiary ale jest grudzień, koniec roku, do sezonu jeszcze kilka miesięcy więc jak możesz to dozbieraj do 300pln a po nowym roku bedziesz miał w zamian solidną betoniarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 SQra dobrze mówisz. a za 300pln to co mógłbys polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 mateuszek22, a co powiesz o kołowrotku Tica Sportera GR 5007 ? kosztuje 251 zł w carpmixie , kumpel ma to już kilka sezonów i jest oki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cris Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 dozbieraj i pomyśl nad Spro Incognito 855 lub 865 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 a co powiesz o kołowrotku Tica Sportera GR 5007 nawet nawet tylko te zdj jakieś troche nie wyraźne. cris spro fajnie wyglada, zauważyłem że cena między nimi dużo się różni spro( 855 a 865) jakieś ponad 100zł nie spodziewałem się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 SQra dobrze mówisz. a za 300pln to co mógłbys polecić??? Jak będziesz miał 300pln to już jest kilka opcji. - Tica Scepter (sam planuje kupić) http://carpmix.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=63&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=66 - Okuma PowerLiner http://allegro.pl/okuma-power-liner-pl-865-i1377947426.html - Spro Incognito LCS 855 http://www.carpfood.abc24.pl/default.asp?kat=-3&pro=499852 I nie sugeruj się tak wyglądem bo raz że na żywo zaazwyczaj sprzęt prezentuje się dużo lepiej a dwa że ma być raczej niezawodny niż ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 nawet nawet tylko te zdj jakieś troche nie wyraźne. tu masz lepsze zdięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 SQra noo fajne fajne sa najbardziej to Tica i Spro I nie sugeruj się tak wyglądem bo raz że na żywo zaazwyczaj sprzęt prezentuje się dużo lepiej a dwa że ma być raczej niezawodny niż ładny dobrze mówisz wiem o tym.ds-fan dzieki za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Tu masz filmik z prezentacją Tici Tica Scepter GE Moj faworyt do 300pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 SQra, oooo no bardzo mi się on już podoba a ty na jakie młynki łowisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Jeszcze dorzucę: Okuma Distance: http://allegro.pl/okuma-kolowrotek-distance-carp-60-promocja-i1374656993.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 a ty na jakie młynki łowisz??? Miałem jakieś trupy za 100pln ktore sie posypały po jednej grubej zasiadce. Koniec sezonu jechałem na pożyczonych wspomnianych Okuma Power Liner (dobre, duże i pojemne maszynki) ale na przyszły sezon do nowych patykow Chub Snooper dopiero planuje kupić kołowrotki i będą to prawdopodobnie Tici Scepter te z filmiku. Chyba że dobrze pojdzie i zostanie mi sprezentowany kultowy Shimnao Big Baitruner LC to wtedy nie bedzie wyjscia i bede musial dokupic sobie sam druga sztuke. Jeszcze dorzucę: Okuma Distance: Też ciekawa opcja ale jak dla mnie zbyt mała pojemność szpuli. W przyszlym zezonie zamierzam kupic żyłkę 0.40 a te 240m to jednak mało. Np. W Shimano BBLC gdzie nawiniesz 500m to przy rzucie na odległość ponad 100m linki praktycznie nie ubywa ze szpuli i rzuty są daleki i dokładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 zdrapek, nawet nawet ta okuma Chyba że dobrze pojdzie i zostanie mi sprezentowany kultowy Shimnao Big Baitruner LC no kozacki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Tyle tylko że to jest aukcja i pewnie bedzie trzeba dać pare złoty więcej no i młynek jest używany, niby jeden raz ale w opisie jest że posiada otarcia więc nie liczył bym na to że był tylko raz nad wodą. Ok lepiej kupić za 280:P W końcu im droższy tym lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Mam akurat te Tiki z filmiku i naprawdę super jakość za nieduże pieniądze, ale nie wiem czy seria GE jest jeszcze lub czy będzie jeszcze dostępna. Jak kupowałem były również z serii GF, ale doradzono mi właśnie GE i jestem b. zadowolony z ich pracy( orki ). Na pewno jest to lepszy wybór od Daiw z niższej półki cenowej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 zdrapek, nawet nawet ta okuma Ja powiem tylko tyle, że za ten młynek w sezonie trzeba było dać ponad 300zł, ale niedawno jeszcze ta seria tylko Pro była dostępna w cenie 250-300zł, a w aukcjach czasami schodziła nawet w okolicach 220-240zł... himano BBLC to już nie do końca te niesamowite młynki (inna fabryka), ale pojemność szpuli robi... - znajomi z ZTK potrafią narzekać na nie. Jama mam MR III i mi starczają, jak ktoś by je chciał za OK. 600zł to sprzedaje i biorę Okumę Powerliner hhehhhe Inna konstrukcja, bez ślimakowego posuwu, ale dobra jakość materiałów jest git. Troszkę namieszałem, ale święta i dość późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 ale ta tika jak narazie najbardziej mi się podoba a shimano to już trochę sary trzeba dać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 ale ta tika jak narazie najbardziej mi się podoba a shimano to już trochę sary trzeba dać.... Chlopaku, to jest tak,idz do sklepu, wez mlynek w lape i sprawdz- pasuje, lezy,odpowiednio kreci to biez a jak nie kaz sobie podac inny i dalej sprawdzaj. Jak jakis spasuje kupoj na miejscu albo przez internet. W koncu to Ty bedziesz nim lowil i Tobie ma pasowac wielkosc, kolor, ciezar... Ilu moczykijow tyle opinii wiec tym sie za bardzo nie sugeruj. Tez szukam nowych mlynkow i wybralem okume travertine45 i abu cardinal 403, oba z wolnym biegiem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi