moesso Napisano 24 Listopada 2006 Napisano 24 Listopada 2006 Witam. Slyszalem o pewnym łowisku w okolicach Grójca w mazowieckim. Na mapie owszem widnieje jakies jezioro/bajoro...byl tam ktos? jesli tak to prosilbym o relacje..i jak tam dojechac?
Filippos Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Witam W oklicach Grójca jest zbiornik Osieczek, gdzie czasem bywam. Łowisko raczej szczupakowo - okoniowe. Z białorybem nie mam tam żadnych doświadczeń. Z Grójca jedniesz na Mszczonów i po ok. 10 kilometrach (nie wiem dokładnie bo ja dojeżdżam z drugiej strony) dajesz w lewo na Jeziorkę. Jeszcze 4 kilometry i jestes nad wodą. jakbyś się zgubił dopytaj miejscowych i znajdź to najpierw na mapie. Zbiornik osieczek to sztuczne spiętrzenie na rzeczce jeziorce. Woda PZW. Generalnie jest gdzie połazić, jest sporo szczupaka (choć bierze raczej mały) i okonia - w wakacje ciągnąłem tam 30 cetymetrowe sztuki. Z przynęt najlepiej sprawdzają się ripperki i małe obrotówki (mój najbardziej łowny ripper na osieczku jest oczojebiście żółty )Polecam raczej wschodnią połowę zbiornika, zachodnią okupują grunciarze. No i połamania kija życzę. Mam nadzieję że ci pomogłem, jakby co dopytuj...
moesso Napisano 26 Listopada 2006 Autor Napisano 26 Listopada 2006 dzieki za informacje. wystarczy to co podales..i tak duzo :] ...
DooLiN Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Łowił ktoś z forumowiczów na wyżej wymienionym zalewie?Jak ktoś taki jest niech pisze jakimi metodami próbował swoich sił.
szefomen Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 no ja też chętnie dowiedziałbym się co nieco o tym zbiorniku, a to z racji rozgrywania tam drugiej eliminacji spławikowych zawodów okręgowych, szczególna prośba do kolegów z Grójca, dominujący gatunek białej ryby, bonusy, ukształtowanie i rodzaj dna?
lutek Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 panowie niewiele ale zawsze coś : http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=22544
szefomen Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 dzieki ale ten post przeczytalem na poczatku niestety jesli chodzi o interesujace mnie rzeczy to nie ma tam nic, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.