artech Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie bardzo wiem jak to nazwać Przemysł ?? Komercja?? Ale dosyć ciekawe "Bass Life" - The Film I jeszcze coś tego samego autora NYL: A Day on the Rio Parismina I w nawiązaniu do pierwszego filmu Bass Life with Casey Ashley Cytuj
BOBO Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 według mnie to jeden wielki syf!smierdzi kasa i komercja nie wspominajac o pozerstwie,nie na tym rzecz polega bOHATER TEGO FILMIKU TO NIE WEDKARZ,NIE SPORTOWIEC,TYLKO ZYWA CHODZACA REKLAMA!To JEST TYLKO I WYLACZNIE MOJE ZDANIE Cytuj
artech Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 To JEST TYLKO I WYLACZNIE MOJE ZDANIE i takie Twoje prawo. A ja mam prawo się z Twoim zdaniem nie zgadzać. Bez pracy i umiejętności nie doszedłby tam gdzie jest teraz. To, że w USA trochę inaczej podchodzi się do wędkarstwa i potrafią się tym bawić i zarabiać jednocześnie. Szanują przyrodę i mają ryby, nazywasz syfem ??? Życzyłbym sobie takiego syfu u nas, a nie bezrybnych wód, pazernych dzierżawców, mięsiarzy nad wodą i państwo które ma w dupie co dzieje się z naszymi wodami. To moim zdaniem jest syf, śmierdzi lewa kasa u rybaków i kłusoli a komercji nad wodą brak. Cytuj
BOBO Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 To jest Twoje zdanie,ktore rowniez szanuje!uwazam ze ten film jeszcze wywola sporo dyskusji i sprzeczek! Pozdrawiam Cytuj
Summer Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 To może ja też wrzucę filmik : Mam skromną nadzieję na jakąś dyskusje na ten temat ... POZDRAWIAM i " miłego oglądania " życzę !!! Cytuj
oI0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Na szczęście maja zlikwidować bergiel w ciągu roku - tak przynajmniej słyszałem , więc jest szansa na nie łapanie kondonów na odcinku Łomianek i niżej . Mam takie pytanie , ty jesteś autorem tego filmu ?? Cytuj
Summer Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie ... nie ja jestem jego autorem ... wyszperałem go niedawno na YT !!! Cytuj
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 To film autorstwa naszego forumowego kolegi kowson77 Cytuj
oI0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem czy zareagował i wezwał odpowiednie służby kiedy Tamci Panowie używali podrywki Cytuj
Summer Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 w komentarzach na YT do tego filmiku jest " rozkminka " na tema tej właśnie podrywki ... !!! Cytuj
artech Napisano 4 Maja 2010 Autor Napisano 4 Maja 2010 Trochę mało rybek Ale jak na polski produkt to całkiem fajnie zrobiony filmik Koncert na 3 jerki Cytuj
maniek Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Cytuj
DAWID Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Starali się nie ma co pisac takich rzeczy, łowienie na Sanie to naprawde loteria, jeden dzień popada i juz częścią rzeki leci mętna woda, 4 tury prowadzili w 5 spadli to naprawde pech maniek Cytuj
MariuszA Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Starali się nie ma co pisac takich rzeczy, łowienie na Sanie to naprawde loteria, jeden dzień popada i juz częścią rzeki leci mętna woda, 4 tury prowadzili w 5 spadli to naprawde pech maniek dostalem tez meila z tym filmem bardzo ciekawy i dobra zacheta do lowienia na muche. Nie ma co smecic niedlugo my bedziemy mistrzami swiata chociaz w wedkarstwie mamy dobre wyniki ;P Cytuj
maniek Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 to naprawde pechByć może ,tylko za często sie tym pechem wymawiają , chociaz w wedkarstwie mamy dobre wynikiTak , a gdzie ,chodzi ci o spinningistów na Litwie ,to był przypadek . Cytuj
parish Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Coś z gatunku "Łódka z napędem rybnym" Cytuj
Unises Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Własnie dokonałem "odkrycia" , że na Ipla jest prawie 60 odcinków 'Taaaka ryba' to tak jakby się kiedyś komu w nadgodzinach nudziło Cytuj
maniek Napisano 13 Stycznia 2011 Napisano 13 Stycznia 2011 Już nasz rodzimy gatunek http://www.youtube.com/pzworgpl Cytuj
fishfighter Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 Unises , gdzie te 60 filmikow , wlasnie zainstalowalem ipla , i w wyszukiwarce znalazło mi tylko 3 ;/ , prosze o jakies konkretne info Cytuj
gleam Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 fishfighter, poszukaj w zakładce rozrywka filmy sa poukładane alfabetycznie musisz znaleźć Cytuj
beno17 Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 Robie taki zestaw i na zawody ,miny zawodowców bezcenne Cytuj
CHELEK Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 No normalnie z życia wzięte zestaw wart wypróbowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi