Goliat Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 dla mnie zdecydowanie nr 1. Niesamowita magia, oczywiście to tylko trailer, ale warto obejrzeć całość. Kamczatka to chyba ostatnie miejsce na ziemi nietknięte ludzką ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toei Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Może nie ostatnie ale jedno z ostatnich... niedługo i tego zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi Fishing Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Cześć wszystkim Zapraszam serdecznie wszystkich milosnikow wędkarstwa do ogladania moich wypraw na nowym kanale Youtube. Zibi Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi Fishing Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Goraco polecam moj ostatni filmik Part 5 - Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joszko Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Moje podwodne nagrania, miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guma Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Hej, zapraszam do obejrzenia mojego nowego filmu. Będzie trochę Narwi, trochę Wisły i Garage Sale w Nadarzynie. Polecał również inne moje filmy które znajdziecie na kanale Ryba się chlapie: https://www.youtube.com/user/gumiszon Zapraszam również na Facebooka: https://www.facebook.com/rybasiechlapie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stara wyga Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Mój filmik morze nie jest piękny ale widać na nim potężne karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Tu mamy coś o karpiach , film znaleziony w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 3 godziny temu, Stara wyga napisał: Mój filmik morze nie jest piękny ale widać na nim potężne karpie. Karpie jak karpie, ale tam pływają klenie które mają ponad 70 cm Ludzie rzucają z zapory chleb, bułki, drożdżówki to ryba się kręci przy stołówce. Widziałem raz karpia który łyknął na raz całego pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gu_miś Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Bardzo ciekawy materiał o działaniu przepławki przy tamie we Włocławku. Nie wiedziałem że migracja jest tak szczegółowo monitorowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 Wspomnienie z cieplejszych miesięcy dwa lata wstecz, choć pogoda nie wyglądała na czerwiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz Niedzielny Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Drodzy Wędkarze. Od pewnego czasu dzielę się swoimi doświadczeniami w dziedzinie naszego ulubionego hobby. Robię to w jednym z najpopularniejszych serwisów udostępniających filmy. Link do najnowszego filmu znajdziecie tu: Na kanale promuję głównie wędkarstwo budżetowe i zachęcam do własnoręcznego produkowania przynęt i zanęt. Z wiadomych względów jeszcze nie miałem okazji nagrać relacji z wyprawy wędkarskiej. Ale liczę, że niedługo to się zmieni Zachęcam do obejrzenia załączonego materiału, ale również kilku wcześniejszych na kanale. Chętnie też podyskutuję na temat materiałów znajdujących się na kanale i posłucham rad bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów po kiju. Pozdrawiam, Wędkarz Niedzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Film z owocnej, jesiennej zasiadki. Dwie ryby w jednym czasie, sprawiają trochę problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Z ciekawością zaglądam ostatnio na kanał Pawła. Nie ma tam zmanierowania i komercji. Oglądam jego wyprawy przy okazji strugania woblerów. W zaskakującym tempie zyskuje sobie sympatyków i obserwatorów morskiego wędkarstwa. Pozytywna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Niezły wariat. Ja bym się nie odważył kajakiem wypływać na otwarte morze. Widziałem Szwedów łowiących z kajakach na Bałtyku szczupaki, ale to jednak szkiery a nie ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperwendkarz Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was kto potrafi łowić na muchę, Pewnie łowicie tak jak nasza Polska reprezentacja czyli nic nie potraficie. Filmik zgadzam się jest świetny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Kacperku czasami lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Czerwca 2021 Share Napisano 6 Czerwca 2021 Ponad sześć godzin oglądania. Mieszanka łowienia klasycznego, jak również za pomocą elektroniki i sprzętu pływającego. Dla każdego znajdzie się coś ciekawego. Ilość złowionych ryb? Jednej drużynie sprzyja szczęście, innej nawet wypasiony sprzęt nie pomaga. Z wypowiedzi i komentarzy wyłuskałem kilka informacji do wykorzystania w przyszłości. Nawet nie wiedziałem, że takie zawody mają się odbyć, a o krok szybciej zorganizowaliśmy w tamtym roku na naszym portalu mini zawody sandaczowe. Rozmach oczywiście nie ten:), ale jest satysfakcja z zainteresowania tego typu rywalizacją korespondencyjną. Myślę, że do pomysłu wrócimy na jesień. Tym razem trochę wcześniej, bo grudzień bywa różny i może warunki w tym miesiącu nie pozwolą na łowienie. Jeżeli będą chętni, to zaczniemy od początku listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Wspomnienie zimnej majówki. Kilka ujęć z łowienia fląder i zarejestrowane przy tej okazji foki w porcie we Władysławowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczykwedkuje Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Zapraszam do relacji z łowienia w miejscowości Janowiec 15-16.04.2023. Witajcie w drugim odcinku #TOMCZYKwedkuje tym razem z Darkiem wybraliśmy się na pierwszą nockę na Wisłę z soboty na niedzielę (15-16.04) Nad wodę dotarliśmy grubo po 16, a przed wyjazdem popełniliśmy szkolny błąd... nie sprawdziliśmy poziomu Wisły a ten wynosił aż 330 cm, dlatego kilka miejscówek na które przyjechaliśmy zostało zalane... Ostatecznie wybór padł na nieczynną jeszcze przeprawę promową w Janowcu, która posiada mini porcik do wodowania sprzętu pływającego. Pierwszy dzień aż do północy Darek złapał jednego leszcza około 30 cm, później zrobiło się tak zimno ( 5 stopni ) że musieliśmy się schować do busa... Wstałem o 4 nad ranem i z mojego zestawu na czerwonego 3jkę zdjąłem małego sumika karłowatego, w miarę poprawy pogody ryby zaczęły brać, niestety same maluchy. Ostatecznie w naszych śmiechowych zawodach zwyciężyłem 13 do 5 głownie krąpie i leszcze. Zabawa była przednia już mogę się doczekać kolejnego wypadu pozdrowienia dla wszystkich z forum i do zobaczenia nad wodą! https://youtu.be/UO_UQonffwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi