madman Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 KrisRyd - fajny materiał, już czekam na rok 2015 i kolejne zasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRyd Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 ja czekam z nieciepliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Filmowy leksykon ryb występujących w Anglii. Można sobie zrobić test ze znajomości gatunków, gdyż większość z "aktorów" występuje również w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Bardzo ładny film tylko ta muzyka taka pogrzebowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Wszyscy polują na okazy, a tu ... każda rybka jest piękna. Super film. Co do muzy mogła by być nieco "naturalna"....... a nie pogrzebowa jak to opisał kol. szczupak28, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Taka tam zapowiedź filmu, który nagrywaliśmy pod koniec 2014r. Film w 100% amatorka, ale liczy się zabawa i dobre wspomnienia z nad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Film w 100% amatorka, ale liczy się zabawa i dobre wspomnienia z nad wody Całkiem fajna zapowiedź. Subskrybcja zrobiona i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Film w 100% amatorka, ale liczy się zabawa i dobre wspomnienia z nad wody Całkiem fajna zapowiedź. Subskrybcja zrobiona i czekam na ciąg dalszy Także jest i ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 pawciobra, bardzo sympatycznie się oglądało. Parę drobnych niedociągnięć technicznych by się znalazło, ale merytorycznie bardzo ciekawe i płynnie opowiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Jak, to się mówi 100% amatorka a nagrywamy, to bardziej dla samej zabawy i pośmiania się z samych siebie i naszych tekstów ps. Tran z wieloryba mi nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Jak, to się mówi 100% amatorka a nagrywamy, to bardziej dla samej zabawy i pośmiania się z samych siebie i naszych tekstów I o to chodzi. Nie macie się czego wstydzić- film prezentuje całkiem dobry poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Nie wiemy tylko o co chodzi z yt, bo nagrywamy w hd i na komputerze wszystko jest jak powinno, nawet przesunięć dźwięku nie ma, a jak tylko dodamy na yt, to nie dość właśnie, że głos gdzieś ucieknie, to jakość filmu jest o wiele gorsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Taki nasz wiosenny wypad nad wodę Podobno niebawem ma się zrobić całkiem ciepło mam więc nadziję, że rybki ruszą się na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 raj wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 To mój pierwszy wyjazd w tym roku na staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Filmik o PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Filmik o PZW Czy jest w tej bajce smok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Mnie to przypomina filmiki propagandowe za PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Moja druga wyprawa na staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjjzaw Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Film o muchach świetny, kamera wysokoklatkowa daje wspniale efekty. Może zobaczcie moja amatorke i napiszcie czy wam sie podoba . Film full HD staraam sie uzyskac fajne nowoczesne efekty. Dzięki, ostatnio zainteresowała mnie ta metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam wszystkich.Moja trzecia w tym roku wyprawa na staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Ostatnie spotkanie we Wrocławiu pod tytułem "STREET FISHING GAME WROCŁAW 2015" w "oczach" uczestników:) I kilka wypowiedzi o tej formie wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATIG Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 To i ja dodam coś swojego : Wyprawa szczupakowa, jak i testowanie cannibali od savage gear Materiał z testowania świeżego kijaszka na blanku MHX S871-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Cykl Woda w górach Pana Piotra Topińskiego. Trochę o wędkarstwie, trochę nie ale za to otwiera oczy i bardzo fajnie się to ogląda. - dlaczego jest źle - dlaczego jest źle - co robić by było dużo lepiej - dlaczego jest źle - dlaczego jest źle - dlaczego jest źle - dlaczego jest źle - dlaczego jest źle - stan obecny Jako uzupełnienie: http://studioopinii.pl/piotr-topinski-hej-gorska-woda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATIG Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Zapraszam wszystkich do obejrzenia filmu, z pierwszego wypadu w tym sezonie na rzekę pstrągową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi