artech Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie bardzo wiem jak to nazwać Przemysł ?? Komercja?? Ale dosyć ciekawe "Bass Life" - The Film I jeszcze coś tego samego autora NYL: A Day on the Rio Parismina I w nawiązaniu do pierwszego filmu Bass Life with Casey Ashley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 według mnie to jeden wielki syf!smierdzi kasa i komercja nie wspominajac o pozerstwie,nie na tym rzecz polega bOHATER TEGO FILMIKU TO NIE WEDKARZ,NIE SPORTOWIEC,TYLKO ZYWA CHODZACA REKLAMA!To JEST TYLKO I WYLACZNIE MOJE ZDANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 To JEST TYLKO I WYLACZNIE MOJE ZDANIE i takie Twoje prawo. A ja mam prawo się z Twoim zdaniem nie zgadzać. Bez pracy i umiejętności nie doszedłby tam gdzie jest teraz. To, że w USA trochę inaczej podchodzi się do wędkarstwa i potrafią się tym bawić i zarabiać jednocześnie. Szanują przyrodę i mają ryby, nazywasz syfem ??? Życzyłbym sobie takiego syfu u nas, a nie bezrybnych wód, pazernych dzierżawców, mięsiarzy nad wodą i państwo które ma w dupie co dzieje się z naszymi wodami. To moim zdaniem jest syf, śmierdzi lewa kasa u rybaków i kłusoli a komercji nad wodą brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 To jest Twoje zdanie,ktore rowniez szanuje!uwazam ze ten film jeszcze wywola sporo dyskusji i sprzeczek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 To może ja też wrzucę filmik : Mam skromną nadzieję na jakąś dyskusje na ten temat ... POZDRAWIAM i " miłego oglądania " życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Na szczęście maja zlikwidować bergiel w ciągu roku - tak przynajmniej słyszałem , więc jest szansa na nie łapanie kondonów na odcinku Łomianek i niżej . Mam takie pytanie , ty jesteś autorem tego filmu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie ... nie ja jestem jego autorem ... wyszperałem go niedawno na YT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 To film autorstwa naszego forumowego kolegi kowson77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem czy zareagował i wezwał odpowiednie służby kiedy Tamci Panowie używali podrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 w komentarzach na YT do tego filmiku jest " rozkminka " na tema tej właśnie podrywki ... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Trochę mało rybek Ale jak na polski produkt to całkiem fajnie zrobiony filmik Koncert na 3 jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Starali się nie ma co pisac takich rzeczy, łowienie na Sanie to naprawde loteria, jeden dzień popada i juz częścią rzeki leci mętna woda, 4 tury prowadzili w 5 spadli to naprawde pech maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 Czy zawsze będą zwalać winę na pecha http://www.worldflyfishing2010.pzw.org.pl/ Starali się nie ma co pisac takich rzeczy, łowienie na Sanie to naprawde loteria, jeden dzień popada i juz częścią rzeki leci mętna woda, 4 tury prowadzili w 5 spadli to naprawde pech maniek dostalem tez meila z tym filmem bardzo ciekawy i dobra zacheta do lowienia na muche. Nie ma co smecic niedlugo my bedziemy mistrzami swiata chociaz w wedkarstwie mamy dobre wyniki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 to naprawde pechByć może ,tylko za często sie tym pechem wymawiają , chociaz w wedkarstwie mamy dobre wynikiTak , a gdzie ,chodzi ci o spinningistów na Litwie ,to był przypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parish Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Coś z gatunku "Łódka z napędem rybnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Własnie dokonałem "odkrycia" , że na Ipla jest prawie 60 odcinków 'Taaaka ryba' to tak jakby się kiedyś komu w nadgodzinach nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Już nasz rodzimy gatunek http://www.youtube.com/pzworgpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Unises , gdzie te 60 filmikow , wlasnie zainstalowalem ipla , i w wyszukiwarce znalazło mi tylko 3 ;/ , prosze o jakies konkretne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 fishfighter, poszukaj w zakładce rozrywka filmy sa poukładane alfabetycznie musisz znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 - Ni Vu Ni Connu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Historia śmieszna ale wręcz prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beno17 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Robie taki zestaw i na zawody ,miny zawodowców bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 No normalnie z życia wzięte zestaw wart wypróbowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi