jaceen Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Klen na małe przynety. Dawid, a to jest widok tej miejscówki w scenerii zimowej. Świeże, bo z lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Dobre łowisko macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Prawdopodobnie Widawa .... bo na Ślęzy i Bystrzycy takich miejsc nie kojarzę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Obiecany w temacie "Rozpoczęcie sezonu" filmik z wiosennych połowów na feedera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego filmiku. Tym razem bez żadnych szybkich montaży i zbędnych bajerów- hol i wypuszczenie ładnego karpia. Co ciekawe w tym dniu ślub brała moja siostra, ale jeszcze rano zdążyłem wyciągnąć dwa karpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Jest już gotowy mój najnowszy film "Feeder- wiosenna zasadka z Trini". Film został nagrany w maju 2008 roku (jak ten czas leci...) podczas naszej wspólnej zasiadki na karasie i leszcze. Przyroda, śpiew ptaków, fajne rybki i trochę zabawnych dialogów. Podsumowując- mój najdłuższy chyba do tej pory film i z największą ilością "gadania" Zapraszam do oglądania i komentowania na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Tomek1, a gdzie wszędobylskie sumiki ? Chyba na szczęście Cię nie lubią, za to mnie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Tomek1, a gdzie wszędobylskie sumiki ? Chyba na szczęście Cię nie lubią, za to mnie bardzo Bywa i tak. Nęcić grubo i kombinować z miejscem i porą połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 jeden z lepszych trailerów jakie widziałem ostatnio, świetne ujęcia, piękne krajobrazy no i oczywiście rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 bumtarara, zajebiaszcze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolan Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Witam ! Zacząłem stawiać pierwsze kroki w wykonywaniu filmów wędkarskich z wykorzystaniem kamery podwodnej. Oto moje pierwsze wypociny. Interesują mnie Wasze opinie (również negatywne). Warto oglądać poniższe filmy z dźwiękiem. Najłatwiej operować kamerą podwodną z tafli lodu. Nie ma wówczas wiatru a kamerkę możemy stabilnie zamocować: Dla porównania film "nakręcony" z pontonu. Trudno wówczas utrzymać kamerkę na przewodzie. Film ten nie jest wędkarski ale powstał na rybach A tu film o nie łatwym życiu uklei. Ciągle w biegu .... uważny widz dostrzeże ataki okonia A tu najświeższy film składany w czasie majówki. Połów okoni na spinning: Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 nolan, bardzo dobre produkcje- zwłaszcza pierwsza i ostatnia Dobre pomysły, świetne zdjęcia, fajny montaż, dopasowana muzyka. Gratuluję! Szkoda że tak daleko mieszkasz bo czuję, że nadajemy na tych samych falach. Widzę, że zmagasz się z tym samym problemem co ja- kręcisz bez pomocy. Gdybyśmy mieli bliżej do siebie to powstałyby filmy jakich jeszcze nie było Oczywiście subskrybcja i dodałem Twój kanał jako trzeci który polecam na youtube Mam nadzieję, że wkrótce będą następne równie udane produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Jaka kamera tak nagrywa jeśli nie tajemnica? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolan Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 tomek1 ..... dzięki !!! Następne produkcje na pewno powstaną ale pewnie nie więcej niż 1-2 w miesiącu - brak czasu aregmax - aqua vu micro plus dvr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego filmu- zapisu z ostatniej zasiadki karpiowej. Produkcja "nie w moim stylu", z dużą ilością gadania i wbrew mojemu wrodzonemu brakowi fotogeniczności, ale może da się obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 W ten upalny dzień zapraszam do obejrzenia filmiku- pokłosia tegorocznych wczasów nad Bałtykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Udało się zmontować kolejny filmik o tematyce morskiej. Tym razem dotyczy on połowu dorszy. Filmów pokazujacych połowy na kutrze jest sporo, ale z reguły mamy widok na kilku facetów którzy szarpią kijami i od czasu do czasu wyciągają jakiegoś dorsza. Ja postanowiłem zrobić filmik, w którym można zobaczyć połów dorszy "oczami wędkarza". Umożliwiła to minikamera umieszczona na czapce. Jeżeli ktoś chce poczuć klimat morskiego wędkowania, zobaczyć na czym polega różnica w łowieniu z burty zawietrznej i nawietrznej, zobaczyć pracę kijem przy stosowanych przeze mnie dość delikatnych jak na polskie standardy sposobach prowadzenia zestawu i zobaczyć kilka holi- zapraszam do oglądania. Ryby brały dobrze, więc jest m.in 8 minutowa sekwencja bez montażu z 4 holami. Jakość obrazu z minikamery nie jest może zachwycająca, ale myślę, że szczególnie dla początkujacych będzie to ciekawy materiał do dalszych przemyśleń. j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 To jeszcze coś ode mnie- zwiastun filmu "Karpiowa Zasiadka 2"- będzie to film z owocnej wyprawy- zakończonej złowieniem 12 karpi w 16 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Poszukuję filmów wędkarskich o łowieniu na spining sandaczy w rzecze. Proszę o nazwy lub linki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Przeglądałem temat i nie zauważyłem żeby ktoś wklejał ten film. Języka nie znam, ale film o sumach, metodach, na co i co śrutuje. A śrutuuuje... Wielką pasję widać w tym co robi Jean-Claude Tanzilli. http://d2.img.v4.skyrock.net/0274/55800274/pics/2264071829_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Wie ktos czy ten film juz wyszedl? Bo w tym linku to raczej zapowiedz.. Mozna gdzies to obejrzec/kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Kozacki filmik. Super pozycja na jesienny wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Film wygląda naprawdę dobrze. Ja zmontowałem krótki materiał a'propos ostatniego hangouta mmarfisha o spławiku. Nic specjalnego, ale jak ktoś lubi popatrzeć na spławik znikający pod wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Ryba do łodzi a wędkarz z łodzi... http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/wielka-ryba-wskoczyla-do-lodzi-przerazony-wedkarz-wyskoczyl-za-burte,960502.html?playlist_id=12681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Ryba do łodzi a wędkarz z łodzi... http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/wielka-ryba-wskoczyla-do-lodzi-przerazony-wedkarz-wyskoczyl-za-burte,960502.html?playlist_id=12681 Widziałem już jakiś czas temu ten filmik. Chyba też wolałbym zamoczyć ubrania niż zostać nadziany przez rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi