diaflex Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 tak mnie pocieszyłes teraz tylko czekać aż bedzie dostepna i sprintem do rybaczowki ;] Aktualna jest ubiegłoroczna,a czekać to trzeba na koniec ziiiiiimmmyyy .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Wczoraj napisałem maila do "wodociągów" do pani Krystyny Adamskiej i dzisiaj dostałem odpowiedź że cena zezwolenia będzie taka sama jak w roku poprzednim. Dzwoniłem przed chwilą do mojego "źródła" i wygląda na to, że to prawda. Z jakiegoś powodu (może licznych maili ) wycofano się póki co z pomysłu "drogiej" karty. W dyskusjach przewijały się kwoty 140-150 zł, ale jeżeli oficjalnie potwierdzają 120 zł to pewnie tak to będzie. Rozważali też zniesienie kart bezimiennych i czasowych, ale nie jestem w stanie powiedzieć na czym stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Ja też dzwoniłem,potwierdzono mi informacje Jarka ds-fan.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 niech lod schodzi karty niech wydadzą i na goczały ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasza Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Na stronie wodociągów w zakładce zezwolenie na połów ryb widnieje cena 120zł. W zeszłym roku o tej porze już było wszystko wiadomo. Bo to jest aktualna opłata do końca marca. Co do drugiego zdania to głupoty piszesz,bo wiadomo było o wysokości składki dopiero koło połowy marca,ponieważ mieli jakieś zebranie,które decydowało o tym,a wiem to bo wydzwaniałem do GPW i podali mi datę kiedy będzie decyzja o pozwoleniu i opłatach, mam to jeszcze gdzieś nawet zapisane.Pozdrawiam. http://www.pzw.org.pl/wody/wiadomosci/15915/60/zbiornik_goczalkowice Jeśli twierdzisz, że pisze głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Jeśli twierdzisz, że pisze głupoty. Przepraszam,byłem nieprecyzyjny,to stwierdzenie odnosiło się do drugiego zdania cytatu,ponieważ w ubiegłym roku dopiero koło połowy marca była uchwała GPW dotycząca Goczałkowic.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Kiedy karty na goczły można bedzie wykupić wie ktoś? Pogoda sie robi moze w marcu już coś płowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Zeszłoroczna karta jest ważna do końca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 tomek1 pisz jak lodu nie bedzie... zebym wiedział kiedy wyruszac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 tomek1 pisz jak lodu nie bedzie... zebym wiedział kiedy wyruszac ;] Na jeziorze nie nastąpi to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 a da rade juz na wisle od mostu w strumieniu do jeziora coś połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 a da rade juz na wisle od mostu w strumieniu do jeziora coś połowić? Tam lodu już prawie nie ma. Można próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 ja już nie mogłem sie powstrzymac i pojechałem na goczały i było pare miejsc bez lodu ale nic nie brało.... i na robaka i na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 dowiedziałem się dzis ze nie bedzie kart bezimiennych u mnie w kole mi tak powiedzieli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Halo co tam wędkarze? co nikt nic nie pisze? lowicie cos na goczałach? lod w nie których miejscach zeszedł trzeba bedzie w weekend coś zarzucić byłem juz po nowe karty w sumie nic sie nie zmieniło regulamin ten beznadziejny jak w zeszłym roku i cena ta sama 120zł i jak znajdzie sie ktoś głupi moze na żywca dodatkowo wykupic za 2 stówy pozdrawiam i czekam na jakies wpisy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 W zeszłą niedziele ponoć ciachali płotki na Wiśle w Strumieniu.Ja nie byłem ale kumpel mówił że ludu tyle że siąść nie było gdzie. ps tych głupich ponoć bardzo wielu facet co mi karte dawał mówi że nawet sie sprzedają ładnie. Aha zarybiania potężne mają być,ponoć wpierony kasy mają na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Ja również biorę Goczały w tym sezonie a z tymi zarybieniami to dobra wiadomość . Wiadomo czym mają zarybiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 niewiem ile i czym,wiem tylko że dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Byłem dziś połowić na goczałach i lipa straszna nawet dziubnięcia, a nie wiecie jak tam na wiśle czy były brania? moze przyducha jak był lód tak zrobiła ze wszystko poszło na wisłe i tam lepiej żeruje... bo nie wiem byłem na kanałach w paru miejscach i nic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 bo nie wiem byłem na kanałach w paru miejscach i nic!! Na kanały jeszcze za wcześnie. Lód powoli zaczyna puszczać, ale na jeziorze szkoda czasu próbować o tej porze. Jak ktoś lubi się pobawić z płotką to tylko płynąca woda powyżej. Dziś między Wisłą a Strumieniem widziałem dzielnych stróżów prawa, którzy pofatygowali się nad samą wodę "nyską" żeby skasować trzy auta które wpakowały się tak daleko w pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 O zarybieniach słyszę od 2 lat, jak kupuję zezwolenie w "Rybaczówce"(głównie sandaczem),w tamtym roku miało być już "eldorado sandaczowe",ale ja tego nie zauważyłem .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Byłem dziś kupić zezwolenie i dowiedziałem się,że będzie w tym roku robiona i dostępna prawdopodobnie też mapa batymetryczna zbiornika Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 dowiedziałem się,że będzie w tym roku robiona i dostępna prawdopodobnie też mapa batymetryczna zbiornika To akurat prawda. Dostali na to sporo pieniędzy. Inna sprawa- po co komu taka mapa, z brzegu w zasięgu rzutu każdy sobie sam spenetruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Inna sprawa- po co komu taka mapa, z brzegu w zasięgu rzutu każdy sobie sam spenetruje A co poza zasięgiem rzutu, na pewno taka mapka się przyda. Ja np. żeby zbadać miejscówkę 200m od brzegu chodziłem w tym roku po lodzie i robiłem przeręble w interesujących mnie miejscach. Uważam,że profesjonalna mapka na pewno będzie pomocna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Zdalnie sterowanymi łódkami można wywozić (pytałem w wodociągach) więc taka mapka może być przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi