diaflex Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Witam, wczoraj zrobiłem rekonesans miejsc,które wytypowałem do wiosennych zasiadek. Na zbiorniku nie widziałem wędkarzy, a woda od ubiegłego tygodnia podniesiona ok.30cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis1971 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich. Jestem TU nowy więc przepraszam za ewentualne błędy itd. Dziś byłem na Wiśle pod Zaporą. Brały małe leszczyki, krąpie i płocie. Więc się COŚ ruszyło. Niestety ruszyli też MIĘSIARZE z blachami. Szkoda gadać. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 ja byłem wczoraj na jeziorku i w ciaga 4 godzin ok.60 sztuk karasi, wzdreg, płoci i leszczy nałapałem bardzo fajne brania a i trzeba sobie znaleźć miejsce tam gdzie nie ma miesiaży ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 ByRy byłeś na jeziorze Czy na kanałach lub Wiśle?? Bo kumple byli wczoraj od 7.00 do 14.00 na jeziorze i nic nie złowili .Siedzieli we 3 a więc na 6 patyków ani brania,byli od strony łąki.a gdzie ty byłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 własnie mi ryba zaczeła brać dopiero około 14 poźniej były przerwy w braniach ale pod wieczor to tak co 10 sekund na spławik brała płoć... ja byłem na kanałach ;] rano ryba nie brała bo był wschodni wiatr pozniej sie zmienił i oplaciło się zostać do zmroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 był ktos w tym tyg? działo sie coś? pogoda sie popsuła i nie dałem rady połapac;/ mogłby ktoś doniesc jakie plotki bo mało na necie pisza wedkarze o goczałach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Więc tak. W czwartek znajomi byli na wiśle w strumieniu i ok 10 kilo drobnicy mieli. W piątek kumpel był na jeziorze od strony Wisły małej i do południa miał 2 leszczyki potem pojechał na wisłę no i tam standard ,masa drobnicy. Natomiast ja byłem z kumplem po południu najeziorze i tylko 3 płotki i pare brań nie zaciętych czyli kaszana straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Jutro jadę na cały dzień,wieczorem zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 No diaflex relacja?? Coś tam ciekawego nałapał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, dziś na zbiorniku(stara przepompownia) było kilku wędkarzy, ale ok.12 zostało nas tylko dwóch ,taka lipa była,a do tego deszcz, który padał do wieczora. My od rana do 17-tej mieliśmy wywiezione 4 zestawy(każdy inny) i może byśmy coś złowili,ale mieliśmy chyba awarie sygnałków,bo przez cały dzień nie słyszeliśmy piiiii a kulki w stanie idealnym wyholowaliśmy na koniec zasiadki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 No to lipa troche na kulki troche jest za wczesnie ja tez ostatnio rzucałem kulki razem z dużum workiem PVA pełnym kulek na chaku i nic nie brało.... trzeba zaczac necic zeby były efekty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 trzeba zaczac necic zeby były efekty.... Dobrze kombinujesz Było sypane kuku,konopie i kulaski Masz inne "rady" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 ja w tym roku tylko gotowana kuku bede walił na to zawsze na goczałach były efekty pieknych karpi i amurow... mam juz miejscowe wiec od piatku zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Aw którym rejonie,jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Na priva Ci posłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Witam Czy był ktoś może w ten weekend na goczałach od strony zabrzega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam, byłem na Goczałach w Wiśle Małej w ubiegły czwartek. Moje połowy rozpoczęły sie o godz.9.00,wędkarzy bardzo dużo ale miejscówka jeszcze była. Połowy na dwie wędki-rezultat dwie małe płotki i dwa brania nie zaciete,do godz 14. Kicha totalna.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam, byłem na Goczałach w Wiśle Małej w ubiegły czwartek.Moje połowy rozpoczęły sie o godz.9.00,wędkarzy bardzo dużo ale miejscówka jeszcze była. Połowy na dwie wędki-rezultat dwie małe płotki i dwa brania nie zaciete,do godz 14. Kicha totalna.pozdro. Czyli jeszcze trzeba poczekać, chociaż mnie już od dawna ciągnie nad wodę Dzieki za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Czyli jeszcze trzeba poczekać, chociaż mnie już od dawna ciągnie nad wodę E no nie jest tak źle że musisz czekać ,w zeszły poniedziałek kolega był na ujściu kanału i kilka ładnych karasi pociągnoł,natomiast troszke dalej w jezioro trochę leszcza ,płoci i karasia.Ogólnie już gryzie ale raczej bliżej kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ja byłem cała majowke i poprostu co rzut cos brało tone lekko by tego było leszcze, karasie i te duze do tego piekne plotki wzdregi i wegorz tez juz bierze bo znajomi złapali na otwartym, ryba bierze jak wsciekła na goczałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 E no nie jest tak źle że musisz czekać ,w zeszły poniedziałek kolega był na ujściu kanału i kilka ładnych karasi pociągnoł,natomiast troszke dalej w jezioro trochę leszcza ,płoci i karasia.Ogólnie już gryzie ale raczej bliżej kanałów. Skoro tak piszesz to znaczy że już pomału zaczynają brać z haka. Woda musiała się troszkę ocieplić i podpływają bliżej. Zobaczę co od strony Zabrzega sie dzieje-wybieram się w sobotę na kilka godzin. Byle by tylko pogoda lepsza była niż dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ja byłem cała majowke i poprostu co rzut cos brało tone lekko by tego było leszcze, karasie i te duze do tego piekne plotki wzdregi i wegorz tez juz bierze bo znajomi złapali na otwartym, ryba bierze jak wsciekła na goczałach Witaj A woda wysoka ? Przy tych opadach to pewnie mało przejrzysta Dużo wędkarzy było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByRy Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 woda jeszcze dosć wysoka, a wedkarzy dosc sporo i kazdy cos łowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico1ksz Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam. Jeżeli ktoś był na rybach -Frelichów-zapora,to proszę sie pochwalic czy także były rybki na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zory2004 Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 jak tam rybka bierze w zatoce? byl ktos ostatnio? macie jakies sprawdzone miejscowki? mysle ze temat ruszy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi