michalvcf Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 5cm to jest duży wobler? Niejedna zimna duża klucha w lutym takiego zassa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 jak 6 cm to ok wyglada na zdjeciu na wiekszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabo Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Jak tam Odra bo coś brakuje relacji? W weekend znajomy był koło zoo to pokazywał zdjęcia, złowił 10 leszczy koło 50cm i parę płotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 na Różance w głównym korycie nie ma już lodu , woda kakao 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Szczytnicki odmarzniety plynie kakao i pelno lisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 kolego odys łowiłeś czy tylko rekonesans był ?pytam bo za okoniem chciałem się jutro wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 zwiedzałem, łowić raczej się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabo Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Wojtyna51 jak pojedziesz to zdaj proszę relację czy coś skubie bo sam się zastanawiam czy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo2109 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam Proszę o informacje czy rejon kozanowa lub mostu redzinskiego gotowy na połowy z gruntu lub spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinecki Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Byłem dziś przy ujściu Ślęzy. Odra kakao, Ślęza dosyć czysta, trochę rwąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam byłem dziś na powodziowym w okolicach mostów jagielonskich łowić się da ale woda kakao i straszny syf płynie .Generalnie trzeba czekać jeszcze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Cześć, ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja na barkach 2? Lodu brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Już w środę pierwsza nocka za mietusem troszkę woda brudna ale stan w normie. Mam nadzieje ze nęcenia nie pójdzie na marne😳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 9 godzin temu, Budek napisał: Już w środę pierwsza nocka za mietusem troszkę woda brudna ale stan w normie. Mam nadzieje ze nęcenia nie pójdzie na marne😳 3-mam kciuki - jak coś to napisz na jakie serdelki brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Ktoś wie co to jest za wąż? spotkałem go dziś nad brzegiem Odry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Wygląda jak wąż zbożowy... Łagodny gatunek z Ameryki, popularny wśród terrarystow. Uciekł komuś, albo się znudził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Niezły gagatek,co to za wąż to nie wiem ale wiem na pewno że dał bym długą jakbym go spotkał.Wracając do tematu dziś łowiłem na odrze poniżej jazu opatowickiego i na żeglugowym niestety bez kontaktu z rybą.Na opatowicach woda trochę ciągnie i bardziej klarowna niż na żeglugowym ale w dalszym ciągu kakao.Na żeglugowym tylko na krótkim odcinku można porzucać reszta lód,tzn od jazu do połowy osiedla olimpia port jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Torunska od warszawsk do kolejowego odmarznieta dzis 2 okonki i fajna płoc na paprocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Chyba rzeczywiście zbożowy, Było to na Powodziowym przy Mostach Jagielońskich. Piekna pogoda, czuć wiosne a wędkarsko druga rybka w tym roku i jak zwykle z moim "szczęściem" na wiosnę, zębaty przyłów. Przyjdzie czerwiec to ich nie będę mógł trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Ja tak mam z sandaczami - jak kwiecień i siedzą na gniazdach to się trafiają a jak ochrona minie to albo króciak albo ani widu ani słychu. Ale za to wiem gdzie są: "O panie... Ja to na emeryturce codziennie jestem. W zeszłym roku na filecik ponad 60 sztuk wytargałem... W tym trochę gorzej...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Może głupie pytanie ale czy mogę łowić ze środków pływających gdy tylko aura na to pozwoli czy są jakieś nakazy zakazy typu od od 1maja ? Chodzi mi naprzyklad barki 2 i ogólnie Odra w obrębie wrocławskim. W regulaminie nic nie mogłem znaleźć na ten temat. To samo pytanie kieruje na łowisko Mietkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Troling od Lipca a tak to pływasz kiedy chcesz Chyba że są ograniczenia na danym łowisku Nie wiem jak z Mietkowem tam coś może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 @BudekPytanie nie jest głupie ale zawsze warto zadzwonić do PSRu i dopytać bo w przypadku niejasnego zapisu interpretacje bywają różne. Dzwoń i pytaj bo oni są też od tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 tak tez zrobię i dzisiaj zadzwonię. W zeszłym sezonie dzwoniłem i pytałem czy można po zmroku łowić ze sprzętu pływającego pierwsza odpowiedz ja nie wiem przełączę do kolegi 😂Kolejna odpowiedz chyba tak chociaż nie jestem pewien niech pan poczeka a ja sie dowiem po chwili ciszy proszę pana tylko barki mogą pływać i łodzie które mają jakieś tam zezwolenia i oświetlenie zgodne z jakimiś przepisami nawet jak by ktoś zdobył zezwolenie na pływanie to i tak nie wolno łowić to tak jak by ktoś chciał wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 Dzwoniłem do PZW i nie żadnych zakazów na odrze tylko Mietkow od 1 czerwca ze środków pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi