Budek Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Od ujścia bystrzycy w dół rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Za daleko dla mnie Liczyłem może na jakieś wspólne wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Jeżeli w najbliższym czasie nie popada to postawią jaz na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Taki oto poranny jazik ten był największy połakomił sie na bonito kleń 2,5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Ja dziś znowu powalczyłem z okoniami nad ranem. Nie było tak dobrze jak wczoraj, bardzo dużo liści płynęło, ale i tak jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 5 godzin temu, Marex napisał: Ja dziś znowu powalczyłem z okoniami nad ranem. Nie było tak dobrze jak wczoraj, bardzo dużo liści płynęło, ale i tak jestem zadowolony Woda pod Szczytnickim płyneła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Dwie wczorajsze kluseczki odrzańskie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Gratulacje Michał ,jak nie tajemnica to w jakim rejonie takie klenie wydłubałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 wojtyna51 w ogólno widocznym poście to tajemnica:) Duzo się nachodziłem i wymarzłem żeby je namierzyć Dziś powtórka to samo miejsce i wyniki dużo lepsze Na samym początku żarłoczna płoć, moj nowy PB :):) A puzniej juz klenie Oraz najwiekszy dzisiejszego dnia: Chyba przez te ryby mnie z pracy wkoncu wyrzuca.. ciągnie nad wodę tak bardzo ze nic nie zatrzyma...:) We wtorek miałem jakiegoś wielkiego ale po chwili spadł W weekend go dorwe! Kto mnie zna to wie ale dla reszty: video-1490290168.mp4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem331 Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Na co się skusiły ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Michał tak podejrzewałem że nie zdradzisz miejsca. gratuluje 42cm szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Dziś troszke posiedziałem na gruncik Przypon 0.18, haczyk nr2, duzy kawałek skorki chleba i brały tylko takie, około 10. przedział od 33 do 37cm, Inni łowiacy w około na feedera wyciągali tylko takie max 15-20 cm, ale dosłowie co 2-5min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo2109 Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Jaki rejon Odry jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo2109 Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Jaki rejon Odry jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Kanal Powodziowy, sama koncowka kanalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Relacja po sobotnim wypadzie rowerowo-spinningowym. W końcu jest, pierwsza wrocławska rybka. Okoń 22cm. Całość wyprawy rowerowej po miejscówkach liczyła 22km. Więc jak na razie mam słaby wynik, 1km jeżdżenia między miejscówkami na 1cm ryby . Od czegoś trzeba zacząć. Oczywiście pływa dalej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Dzisiaj znów Stara Odra okonie ładnie skubały i trafił się jeden ładniejszy przyjemniaczek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Marex gratki wyniku, wody przybyło, czy mi się tylko wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Booseib, to chyba nie o ta Stara Odra o której myślisz, a okoń rzeczywiście ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 1 godzinę temu, maniu394 napisał: Booseib, to chyba nie o ta Stara Odra o której myślisz, a okoń rzeczywiście ładny. Byłem na przeciwko cmentarza i szedłem w stronę mostu Warszawskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Koledzy może niedługo zrobimy jakiś okoniowy zlocik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 9 minut temu, Booseib napisał: Koledzy może niedługo zrobimy jakiś okoniowy zlocik ? ......bardzo chętnie bym odświeżył wiedzę na temat tych ryb. Nie będę ukrywał, że wymienił bym chętnie kilka zdań z kolegą @Marex o tych ciekawych rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 2 minuty temu, jacolan napisał: ......bardzo chętnie bym odświeżył wiedzę na temat tych ryb. Nie będę ukrywał, że wymienił bym chętnie kilka zdań z kolegą @Marex na temt tych ciekawych ryb. Hah ja ekspertem nie jestem Uczę się dopiero ale chętnie porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gu_miś Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Godzinę temu, Booseib napisał: Koledzy może niedługo zrobimy jakiś okoniowy zlocik ? 53 minut temu, jacolan napisał: ......bardzo chętnie bym odświeżył wiedzę na temat tych ryb. Nie będę ukrywał, że wymienił bym chętnie kilka zdań z kolegą @Marex o tych ciekawych rybach. 50 minut temu, Marex napisał: Hah ja ekspertem nie jestem Uczę się dopiero ale chętnie porozmawiam Wymiana doświadczeń zawsze w cenie. Też bym z chęcią wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Jaz Psie Pole juz stoi wiec moze woda poszla w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi