przemo1992 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Witam widze ze jest umawialnia dolnoslaska ,a nie ma bezposrednio do wrocławia wiec postanowilem napisac post.Mam nadzieje ze admin go zaraz nie usunie(bo mysle ze sie przyda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 A więc nawiązując do tematu.Jest Ktoś chętny na wypad na ryby??(spining)jeżeli tak to tu jest mój numer 726382336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 przemo1992, temat trochę bez sensu ,dolnośląska umawialnia dotyczy również i Wrocławia ,dwa podobne tematy raczej wniosą więcej zamieszania niż pożytku ,a i tak mogą sie wpisywać ludzie z po za Wrocławia bo chyba im nie zabronisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 witam odswirzam troche tamat.na 17 wybieram sie na spina jest ktos chetny??jezeli tak prosze o kontakt 726 382 336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART71 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam wszystkich...jestem ciekaw czy wogole ktos odwiedza umawialnie ?Moze jakas wyprawa ze spiningiem??Zapraszam do podjecia tematu...pozdrawiam Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Jak zawsze ja jestem hetny czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Share Napisano 20 Lipca 2010 Jest ktos chetny na wypad na rybki dzis??(spinning)jak tak prosze pisac gg 333 64 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszmiel Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Podbijam temat BART71 , może jakieś spotkanie spinningowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART71 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Czesc witam i z gory sory za brak odzewu(urlop) i ponawiam temat...moze jakies wspolne wedkowanko?jest ktos chetny?np ten weekend?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Witam czlonkow forum haczyk z wrocławia i okolic ,czy ktos mial by ochote spotkac sie gdzies nad woda jedni poszli by by ze spiningami drudzy polowili na splawik ,grunt ? miejsce dzien i godzine wybierzemy wspolnie zapraszam do wypowiadania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurofen Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Bardzo chętnie poznam wrocławskich wędkarzy. Jak najbardziej słuszna inicjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 widze ze jak narazie tylko my popieramy incjatywe czekamy dalej na ludzikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Jaki termin i miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 nad tym musimy jeszcze pomyslec tajk zeby nam pasowalo a jaka masz propozycje ,ja niestety niejestem zmotoryzowany wiec gdzies dalej mogl by byc problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 No ja myslę że nie trzeba gdzieś daleko się wybierać.Ja sie na to piszę oczywiscie ze spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Ja też jestem za Podpatrzę bardziej doświadczonych kolegów, bo jak na razie jestem totalnym amatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 no to coraz wiecej nas to moze zacznijmy ustalac termin i miejscowke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Proponuje żeby to był jeszcze październik, bo pogoda w miarę dopisuje. A co do miejscówki to już pozostawiam wam, ale najlepiej coś miejscowego bo również nie jestem zbyt mobilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Hmmmmmmm można pomyśleć coś o osobowicach.Lub okolice mostów pomorskich.Kto za?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 jezeli osobowice to 1 lub 2 zimowisko barek okolice mostow pomorskich czesto oblawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 Ja też ale jakoś cię tam nie widziałem:P.Ktoś ma jeszcze jakies propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 Panowie no czekamy na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 ja nie znam za dużo miejscówek więc się dostosuję , byle nie było za daleko bo jak już wspominałem nie dysponuję samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 Dobra to ustawiamy sie w niedziele 17.10.2010 o godzinie np 8 rano na mostach pomorskich.Komu pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 mi pasuje jestekm za ,i wtedy uzgodnili bysmy terkmin koljnego spotkania na zimowisku barek mysle ze to dobra opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi