Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też z przyjemnoścą poznam Haczykowców z Wrocka.

Mam tylko sugestie aby w sobotni wieczór potwierdzić obecność i uściślić miejsce spotkania.

W którą stronę będziemy wędrować?

Po której stronie odry?

mapka poglądowa

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

raczej w strone dmowskiego ,stoczni itp:) ale mozemy sie tez cofnac na 1 elektrownie i polowic do nowego mostu mieszczanskiego ;) i isc dalej w dol ;) pomyslimy na miejscu ,ocenimy wode i gdzie warto isc ;)

Napisano

Chętnie się dołączę. Preferuje bardziej sobotę niż niedzielę. Co Wy na to? Nie obławiałem nigdy centrum bo gdzieś mnie tam nie ciągnęło. Proponowałbym aby ktoś zamieścił na mapce gdzie mamy się spotkać.

Napisano

Połowa dotarła a połowa nie. Z Mariuszem obrzucaliśmy trochę. Ja złowiłem tylko okonia, Mariusz miał prawie sandacza. A tak to nic więcej się nie działo. Pytanie gdzie reszta ?

Napisano
Ja też ale jakoś cię tam nie widziałem:P.Ktoś ma jeszcze jakies propozycje???

A ja widzialem;)

Napisano

mozna by pomyslec nad kolejnym spotkaniem ale termin spotkania byl by za 2 tyg ;) zeby kazdy zobaczyl pozalatwial sobie i byl ;) nie to co na poprzednim ;) ten week napewno u mnie odpada ;) lece na zawody

Napisano

Ok, to się też pisze jeśli będę we wro. To będzie święto zmarłych więc okolice milenijnego będą ostro zakorkowane dzięki sąsiedztwie cmentarza. Może by tak gdzieś okolice opatowickiej?

Napisano

pewne ze opatowice by mogly byc ;) jak najbardziej ;) pomyslimy ,niepomyslalem ze za 2 tyg to swieto zmarlych wiec moze zrobmy tydzien po swiecie bedzie wiecej ludzi wolnych ;) bo niektorzy beda zajecie pewnie za 2 tyg ;)

Termin Spotkania 6 lub 7 listopada ;) do uzgodnienia ;)

Napisano

Można sie spotkać 7 listopada na Spinningowym Pucharze Jesieni(otwarte)Zawody organizowane wspólnie z kołami Zacisze z Siechnic i Trzebnica na Bajkale o 7.00

Kam. Wrocławski Maniek co ty na to???