Nurofen Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Ja też z przyjemnoścą poznam Haczykowców z Wrocka. Mam tylko sugestie aby w sobotni wieczór potwierdzić obecność i uściślić miejsce spotkania. W którą stronę będziemy wędrować? Po której stronie odry? mapka poglądowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 heh miałem w ten weekend jechać do domu, ale chyba przesunę wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 raczej w strone dmowskiego ,stoczni itp:) ale mozemy sie tez cofnac na 1 elektrownie i polowic do nowego mostu mieszczanskiego i isc dalej w dol pomyslimy na miejscu ,ocenimy wode i gdzie warto isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Nurofen dobry pomysl aby W SOBOTE KAZDY POTWIERDZIL ZE BEDZIE NA SPOTKANIU.Spotkac sie mozemy pomiedzy dwoma mostami pomorskimi kolo tej 2 sluzy(od kanalu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 moze przelozymy spotkanie na sobote ? bo w niedziele nie mam szans bycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 mnie niestety nie będzie przez cały weekend , więc może załapię się na następne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Chętnie się dołączę. Preferuje bardziej sobotę niż niedzielę. Co Wy na to? Nie obławiałem nigdy centrum bo gdzieś mnie tam nie ciągnęło. Proponowałbym aby ktoś zamieścił na mapce gdzie mamy się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Spotkanie odbylo by sie tutaj gdzie gwiazda o 8 rano w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Ok, a idzie tam gdzieś auto postawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 tak duzo miejsca w kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Może być i sobota.Mi to obojętne cały weekend mam wolny.Mam nadzieję że będzie dużo osób.Bo jak narazie naliczyłem tylko 3 chetne osoby.Panowie ruszac się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Spotkanie odbedzie sie w sobote o 8 rano Lista kto bedzie : 1.MariuszA 2.xrace 3.przemo1992 4..Dopisywac sie kto bedzie procz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurofen Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Lista kto bedzie :1.MariuszA 2.xrace 3.przemo1992 4.nurofen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 15 Października 2010 Autor Share Napisano 15 Października 2010 Dobra panowie mamy piatek.POTWIERDZAĆ KTO BEDZIE JUTRO NA 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 ci co wpisal sie od 1do 4 miejsc sa obecni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Połowa dotarła a połowa nie. Z Mariuszem obrzucaliśmy trochę. Ja złowiłem tylko okonia, Mariusz miał prawie sandacza. A tak to nic więcej się nie działo. Pytanie gdzie reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 no wlasnie gdzie byla reszta ? zaspala ;P no ryby niewspolpracoway jedno chimeryczne branie sandacza ,zaciecie siedzi i zszedl najwidoczniej przydusil tylko gume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Panowie aż mi głupio sam tak namawiałem do przyjscia na spotkanie a sam nie przyszedlem.Ale musialem coś załatwic.Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Ja też ale jakoś cię tam nie widziałem:P.Ktoś ma jeszcze jakies propozycje??? A ja widzialem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 mozna by pomyslec nad kolejnym spotkaniem ale termin spotkania byl by za 2 tyg zeby kazdy zobaczyl pozalatwial sobie i byl nie to co na poprzednim ten week napewno u mnie odpada lece na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 za dwa tygodnie to mi by nawet pasowało, ale nie mowie że na 100% bo jak na razie weekendy mam pozajmowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 latwiej bedzie w ciagu 2 tyg zoorganizowac czas zalatwic wszystko i wtedy sie moze spotkamy wieksza grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Ok, to się też pisze jeśli będę we wro. To będzie święto zmarłych więc okolice milenijnego będą ostro zakorkowane dzięki sąsiedztwie cmentarza. Może by tak gdzieś okolice opatowickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 pewne ze opatowice by mogly byc jak najbardziej pomyslimy ,niepomyslalem ze za 2 tyg to swieto zmarlych wiec moze zrobmy tydzien po swiecie bedzie wiecej ludzi wolnych bo niektorzy beda zajecie pewnie za 2 tyg Termin Spotkania 6 lub 7 listopada do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Można sie spotkać 7 listopada na Spinningowym Pucharze Jesieni(otwarte)Zawody organizowane wspólnie z kołami Zacisze z Siechnic i Trzebnica na Bajkale o 7.00 Kam. Wrocławski Maniek co ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi