Budek Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Widzę że kolega chyba karty nie ma bo z internetu musi kopiować jakieś bzdury..🤔 dołączam zdjęcie z mojego zezwolenia, nie wiem może masz inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 No ewidentnie niewymiarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 Gratulacje dla ciągle walczących Ja dzisiaj zaliczyłem szybkie zakończenie sezonu, wędkowałem od ok 13 do 17:15. Udało się wypracować dwa brania a jedno z nich zakończyło się sukcesem i zameldował się ostatni zębaty w tym roku Wrzucam dwie pamiątkowe fotki : Ps. Oby następny sezon był lepszy bo w tym z drapieżnikami u mnie było naprawdę kiepsko.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 W dniu 27.12.2020 o 19:11, Elast93 napisał: ostatni zębaty w tym roku Duże prawdopodobieństwo, że u mnie też pozował ostatni zębaty 2020 r Poszedłem za okoniami, złowiłem sandaczyka. Poszedłem za sandaczem, złowiłem szczupaczka. Za rybami nie nadąży;) Złowiony w Odrze na wrocławskich bulwarach o godz. 20:35 na Cannibala. Sandaczyk złowiony na ShadTeez,a. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Ostatnia ryba tego naj ...ujowszego sezonu od lat. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi