tomek1 Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 Dziś popołudniu wysłałem nagrody, więc zapewne będą u Was w piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 W dniu 24.02.2021 o 20:30, tomek1 napisał: Dziś popołudniu wysłałem nagrody, więc zapewne będą u Was w piątek. Otrzymałem przesyłkę wraz z dodatkowymi gadżetami. Dziękuję ! 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 dziękuję również paczkę otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Otrzymałem przesyłkę . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Również otrzymalem paczusię, dzieki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Do mnie też paczka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Ja też dziękuję dotarła paczka i do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Paczka dotarła. Bardzo dziękuję. Wędka trafi do młodego, zafascynowanego wędkarza, a jego ojca zmotywuję do aktywności. Przy okazji, jeżeli ktoś ma odsprzedać, zbędny w miarę nowy kołowrotek 3000 spinningowy, to też dla niego przechwycę. W przeciwnym razie poszukam coś w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi