Larry_blanka Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Zgadzam się z przedmówcami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Jako uczestnik, który od lat plącze się gdzieś w ogonie peletonu goniącego czołówkę, a jednocześnie startujący w równoległym wyścigu (nie jestem chyba jedyny) powiem, że zabrakło mi w tej materii małej wzmianki, która pokazałaby się możliwie szybko po pojawieniu się informacji, że można/ nie można/ nie wiadomo czy można... łowić w Odrze. Mogłaby to być wzmianka mówiąca o tym, że Konkurs pt. Grand Prix Haczyk 2022 zostawia wolną wolę uczestnikom w interpretacji w/w zakazów i że nie ma to wpływu na możliwość zgłaszania ryb. W takiej sytuacji nikt nie spoglądałby na reakcję innych, na sytuację w wyścigu równoległym, nikt by się nie czaił, tylko podszedł do tematu zgodnie z własnym sumieniem i poglądami, a jeśli one by mu na to pozwalały i szczęście by mu dopisywało to zgłaszałby złowione ryby na bieżąco. To oczywiście moje zdanie. Czaiłem się i wciąż się czaję, a widząc, że z Odry zgłoszeń tu nie ma (nie było), a te które pojawiły się w okoniowej lidze były odrzucane utrwaliłem się w przekonaniu, że robię słusznie. A skoro zniosłem tyle wędkarskiej abstynencji to pewnie i te ostatnie 10 dni też zniosę, postępując zgodnie z własnym sumieniem, ale gdyby ta dyskusja pojawiła sie miesiąc temu to nie wiem jak bym postąpił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 Ja też nie mam nic przeciwko. Tylko dlaczego moje ostatnie zgłoszenia nie zostały uwzględnione w klasyfikacji?😭 Co prawda to wszystko przyłowy przy łowieniu żywców, ale zawsze jakieś ryby. Cytat Gatunek ryby: sandacz - Długość w cm: 88 cm - Data połowu:(dzień, miesiąc, rok): 23.08.2022 - Godzina połowu: (wg. 24 godzin): 23:30 - Łowisko: woda stojąca - Przynęta: pinki - Opis połowu: przyłów na method feeder, 8 kg Gatunek ryby: leszcz - Długość w cm: 52 cm - Data połowu:(dzień, miesiąc, rok): 23.08.2022 - Godzina połowu: (wg. 24 godzin): 23:45 - Łowisko: woda stojąca - Przynęta: pinki - Opis połowu: jedna z wielu pięćdziesiątek tego dnia Gatunek ryby: karp - Długość w cm: 70 cm - Data połowu:(dzień, miesiąc, rok): 24.08.2022 - Godzina połowu: (wg. 24 godzin): 00:30 - Łowisko: woda stojąca - Przynęta: czerwone robaki - Opis połowu: 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 41 minut temu, tomek1 napisał: Ja też nie mam nic przeciwko. Tylko dlaczego moje ostatnie zgłoszenia nie zostały uwzględnione w klasyfikacji?😭 Co prawda to wszystko przyłowy przy łowieniu żywców, ale zawsze jakieś ryby. Już wpisuję. Rybki pojawią się przy następnej aktualizacji. Przegapiłem, bo zgłoszone ryby były już zatwierdzone 😁. Cieszę się, że jesteście czujni 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnick85 Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Ja zgłosiłem rybki z Odry więc moje zdanie jest dość oczywiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 Ja jestem na nie. Uważam że powinno się dać odpcząć rybom którym udało się przeżyć po katastrofie i powinien być tam bezwzględny zakaz połowu od kanału gliwickiego w dół. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi