kolamilan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Brecik może powiesz nam skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciec7 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam, mam na imie Krystian mam 35lat wedkuje od 15roku życia, wędkarstwo spławikowe,gruntowe, jesienią i wiosną także spining.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik21 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Cześć.Wczoraj dołączyłem do forum.Nic o sobie nie napisałem,mam 35 lat. Mieszkam w okolicach Lubina.Wędkuję od 15roku życia.Do tego hobby wciągną mnie mój wujek.Często wędkuję na Odrze w okolicach Ścinawy,oraz Legnicy na zbiorniku Słup.Lubię łowić na federka i na spławik,a jesienią na boczny trok.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 witam życze wszystkim w tym nowym roku złowienia rybska wymarzonego w snach, naszym władzą PZW ------ PORZĄDZCIE MĄDRZE ----- edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Witam wszystkich nowych owocnych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiner82 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Dawid 26 lat. Łowie od 12 lat. uczyłem się na Wiśle w PŁocku. na początku łowiłem na spławik, potem grunt, przeplatałem to spinningem. przyszedł jednak taki czas że odrzuciłem inne metody i zostałem ze spinningem w ręku:) gigantów nie miałem jeszcze przyjemności "trzymać" na kiju ale trafiały się "spore" sztuki. nie dawno przeprowadziłem się na Śląsk i kompletuje od nowa sprzęt, problem w tym że nie znam tu ciekawych łowisk także wszystkim chętnym do pomocy w tej kwesti z góry dziękuje. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 a skad doklaadnie jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lavrokh Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Cześć Mam na imię Mirek, 25 lat na boku i mieszkam w Tczewie. Do tej pory łowiłem na kaszubach z łodzi, ale ilość ryb w tamtejszych wodach się zmieniła dzięki odłowom szanownego pana Prezesa PZW Kartuzy (...jego mać):/ i teraz głównie spinninguję na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert07 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Jestem Hubert mam 16 lat wedkuje od 8 roku zycia a od 14 zaczalem spinningowanie, lubie lowic nad stawem w moim miescie i na wisle w okolicach Dęblina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam mam na imię Witek mam 24 wiosenki , grasuję ze spinningiem po Bzurze w okolicach Sochaczewa. Na nieuleczalna chorobę jaka jest wędkarstwo zapadłem około 8go roku życia i mój stan się cały czas pogarsza czego objawem jest "bolenioza" Wolnymi zimowymi przeważnie wieczorkami strugam i dłubie wszelkiej maści woblery i woblerki. Pozdrawiam pozytywnie zakreconych na punkcie naszego hobby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roofmaniak Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam:) Radek lat 26, jestem z Wrocławia (chwilowo mieszkam w dublinie) - wedkuje od 10 lat (amatorsko) -teraz przymierzam sie do spinningu no i tez chcialbym zaczac przygode z wedkowaniem morskim. Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norberetto Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam. Mam na imię Norbert, jestem z Zielonki i wędkuję amatorsko na miejscowych gliniankach rożnymi metodami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin186 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych miłośników wędki! Mam na imię Marcin i jestem z Radomia. Na karku jest już 30-ci wiosen. Wędkowanie jest moją pasją odkąd pamiętam,a zaraził mnie nią mój ojciec. Moim ulubionym łowiskiem jest rzeka Radomka. Tu stawiałem pierwsze kroki z wędką i czuję do tej rzeki sentyment,chociaż nie są mi obce inne łowiska. To tyle na początek. Pozdrawiam całą brać wędkarską i życzę połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrzezniak Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 witam na forum.mam na imie zbigniew.w.edkuje od zawsze.ostatnie 2lata głównie na jez.bukowo w dąbkach.często na kutrach z darłówka.jestem z koszalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość psulek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam Nazywam się Paweł, prowadze mały, internetowy sklep wędkarski . Wędkuję od kilkunastu lat (ile dokładnie nie pamiętam). Najbardziej lubię uganiać się za pstrągami po siurkach i szukać sandaczy na Wiślanych miejscówkach. Łowię w okolicach Radomia, Puław i Góry Kalwarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Paweł witamy na haczyku Witam również innych nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lebara Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich...mam na imię rafał.jestem z pojezierza krajeńskiego-okolice człuchowa.jestem w wieku chrystusowym.hobby to sandacz z opadu na gume,ale w tym sezonie zaczynam na koguta.GŁÓWNIE wędkuje z łodzi na zalewach,jeziorach.gra w tenisa stolowego sprawia mi również frajdę... PYTANIE przy tej okazji jeśli można.których piór najczęściej używacie do owijania kotwicy zamiast wiskozy kapki siodłowej czy szyjnej a może inne czy te pióra które stanowią ogon naszej przynęty to PIÓRA SIODŁOWE ......DZIĘKUJE,POZDRAWIAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witaj Lebara na forum. Tutaj masz link który pewnie rozwieje Twoje wszystkie pytania w temacie koguta http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manja Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Witam Wszystkich Mam na imie Marek i mieszkam od 19 lat we wsi niedaleko rzeszowa. Łowie ryby przeważnie na niewielkich zalewach, a także na rzekach. Próbuje wszystich metod wędkarstwa, ale najbardziej lubie posiedziec z pikerem.Wędkuje od ok. sześciu lat i bardzo mnie to wciągneło . Wędkarze to są porządni ludzie, przekonałem się o tym nie raz. pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nielat Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Piotrek, 17 lat z tej strony Moja ulubiona metoda wedkowania to spininng. Jestem z Lodzi, z racji trudnego polozenia lowie glownie na lowiskach komercyjnych oraz gdy jestem od czasu do czasu na 'wakacjach' w Irlandii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukash Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 witam jestem Łukasz mieszkam w Jaworznie mam 23 lata wedkuje od 10 lat z sukcesami chętnie stworze ekipe na wspolne wędkowanie , pozdrawiam kolegów i kolezanki po fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej wach Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Witam mam na imię Andrzej mieszkam w Kraśniku pozdrawiam wszystich kochających wedkarstwo.Moje ulubione łowisko to wisła i spinnig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Jestem Radek. Wędkuję prawie całe życie. To chyba rodzinna tradycja, gdyż mój tata i dziadek również wędkują i to od nich się zaraziłem bakcylem mieszkam w Kryłowie w województwie lubelskim. Ulubione łowisko to Bug i jego starorzecza. Preferuję spining i spławik. Pożądana rybka to sandacz i lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Witam serdecznie kolejnego wędkarza z lubelszczyzny ELO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Witam dopiero uczę się tego wypoczynku poprzez wędkarstwo gdzie najlepiej zacząć Słyszałem że na Rontoku lub Kopalnioku w Czechowicach jest fajnie miałbym tam blisko jakie tam som opłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi