kisux Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witamy wszystkich - i zapraszamy do wspólnych dyskusji na haczyku my także zapewne się czegoś od was nauczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Witajcie miłe wędkarki i mili wędkarze jestem nowy ale stary - stażem wędkarskim zaawansowany.Myślę że się czegoś jeszcze od Was nauczę a może i sam coś podpowiem,Ulubiona metoda to spining. Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Witaj John. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrQ Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Piotrek, 19 lat. Wędkarz od 8 lat Obecnie preferowane metody połowu to: Zestaw skrócony, bat, oraz ostatnio duzo łowie gruntowo z koszyczkiem zanętowym Zapraszam do dyskusji. Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Bogdan 39 własciwie 40 Radymno woj Podkarpacie Stolarz Wedkarstwo rower film piłka nozna Moze teraz Tomik juz po dwuch latach bedzie wiedział skad jestem Jestem z miasta sexu i benzyny Ze stolicy heavy metalu Podkarpacia RADYMNO Radka tez zwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Jestem z miasta sexu i benzyny Dobre, Boguś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 A czego jest więcej???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Jarek tobie chodzi o ta benzyne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Owszem, benzyny opór, ale seksu na ulicach nie zaobserwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 To nie jadę. bo samochód mam na oliwę to nic nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Oliwe maja do bani ... sprawdzałem. Kopci, zapycha filtry i ... nagły spadek mocy. Ona tylko do ICH silników A wracajac do tematu witam wszystkich, których jeszcze nie przywitałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Piotrek patrzyłes nie tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Marek 20 (prawie 21) lat. Wedkarz nie pamiętam od kiedy. Dotąd nawet nie amator Głównie spławikowiec i koszykarz staram się stopniowo poznawać tajniki tego wspanialego zajęcia, jakim jest wędkowanie. Łowię głownie na jeziorze Gopło, Głuszyńskie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-REX Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Cześć nazywam się Radek i mam 8 lat. Jestem amatorem wędkowania na spławik . Mam nadzieję że z waszą pomocą czegoś się nauczę. Dotej pory złapałem takie ryby:Płotki,Leszczyki,Okonie i Ukleje Pozdrawiam TOMIKA i GREGORKA. Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 No proszę 8 lat i potrafi poprawnie pisać. Witam i życzę wieeelkich ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 No i mamy dwuch ESSOXÓW o przepraszam jeden z nich to T-REX witamy najmłodszego forumowicza. Jestem pewien że pobijesz w wynikach seniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników. A skoro zarejestrował się T-REX to można mówić, że na zlocie było nie trzech a czterech użytkowników Pozdrawiam Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-REX Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzięki za powitanie chłopaki . Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Witaj T-Rex Jestes jedynym z forumowiczów, którego najpierw poznałem w rzeczywistosci, później na forum. Wytrwałości i wielu sukcesów. Do następnego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam!! troche późno sie przedstawiam, ale jakoś wcześniej ominąłem ten temat Nazywam sie Marcin jestem z okolic Łańcuta. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! Po 5 latach przerwy postanowiłem wrócić do wędkarstwa zapewne zechcę skorzystac z pomocy kolegów i koleżanek, gdyż raczej nie wiem co sie działo przez ostatnie 5 lat w polskich wodach jak i zarówno na rynku wędkarskim. Mam nadzieje, że będzie mi dane powedkować już poczatkami września gdyż narazie jestem chwilowo uziemiony (musze dokończyc pisanie mojej pracy magisterskiej). Mam nadzieje, że jeszcze nie za późno na jakąś białą rybkę we wrześniu? -----> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Witaj Marcinie! Miło mi, że kolejny kolega wędkarz z pięknych podkarpackich okolic zawitał na to forum. Mam nadzieje, że jeszcze nie za późno na jakąś białą rybkę we wrześniu? No jasne, to najlepszy miesiąc na DUŻĄ biała rybę. Życzę połamania pióra i udanej obrony, no i .....na ryby!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 witam panowie! mam na imie damian, mieszkam niedaleko klodzka. wedkuje praktycznie od 3 roku zycia czyli juz ponad 17 lat. jestem zapalonym muszkazem i lubie takze pospiningowac.... pozdrawim bardzo serdecznie wszystkich forumowiczow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj damien! Czytaj [damieę]. Jestem Tomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj damien! Czytaj [damieę] siemanko!! nie! czytaj "dejmien" wersja angielska, tak jak w "the omen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie! Bardzo fajne forum... ciesze sie że na nie natrafiłem. Oczywiste ze interesuje sie wedkarstwem, a dokładniej karpiarstwem - coś wspaniałego. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi