początkujący Napisano 19 Marca 2010 Napisano 19 Marca 2010 Piotrek(13lat) z Krakowa.Dopiero zaczynam przygode z wędką dlatego myśle że tu sie wiele naucze. Cytuj
JACooL Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Nie wiem jak to zrobilem, ze w tym temacie posta mojego brakuje ... ale - chyba lepiej pozniej niz wcale Witam, mam na imie Jacek, mieszkam w Zgierzu niedaleko Łodzi. Z kijem nad wode chodze od "malego", mialem kilkuletnia przerwe, ale wedkarstwo dopadlo mnie na nowo kilka lat temu i jak do tej pory wyleczyc sie nie moge a wlasciwie lubie byc na to chory. Jezeli nie liczyc wedkarstwa muchowego i morskiego to chyba moge napisac, ze reszta metod nie jest mi obca. Co pewien czas zarazam sie inna odmiana wedkarstwa. Moze w tym roku uda mi sie polowic kilka razy z jakiegos kutra. Wiec zostana mi muszki do zaliczenia Pozdrawiam cieplo. Cytuj
mikemaczka88 Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Hey;)Marcin z Jasienicy.Jestem nowicjuszem rozpoczynającym wędkowanie;) Cytuj
Kubiak Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Witam i zapraszam do dyskusji w innych tematach. Cytuj
pszczółek Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 witam Rafał z wawki pozdrawiam wszystkich Cytuj
Marcin26Wro Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Marcin Cytuj
aniaa55 Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 Witam wszystkich, mam na imię Ania i odkąd poznałam mojego męża polubiłam też rybki. Łowię głównie na spławiczek i spining. Największą rybką był pstrąg ok. 35 cm, większe zostały w wodzie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj
Gość krasnopiorek Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Witam,nazywam sie marcin,mam 13 lat,wedkuje juz od 6lat,ale tylko sporadycznie,zazwyczaj moja zdobycza byly sumiki karlowate Cytuj
gadula85 Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Siema Maciek z Wrocławia . Wędkuje od 10 lat .2 lata bardzo intensywnie specjalizuje się w pstrągach i sandaczach. chcę się jeszcze wiele nauczyć Cytuj
BOBO Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Witam kolegow po fachu!Wedkuje od 17 lat!Kilka lat spedzilem bardzo aktywnie w zawodach splawikowych z roznym powodzeniem!Teraz postanowilem bardziej sie zajac spinnigiem i doskonalic swoje umiejetnosci w tejze dziedzinie! Pozdrawiam serdecznie wszystkich kolegow po kiju! A w tym sezonie zycze polamania kija(na rybie ) i rekordowej rybki ) 0 Cytuj
HagiPiotr Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Witam wszystkich Mam na imię Piotr, od tego roku próbuje karpiowania - oby z Waszymi radami było jak najlepiej Pozdrawiam Cytuj
Lord Konrad I Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Teraz postanowilem bardziej sie zajac spinnigiem i doskonalic swoje umiejetnosci w tejze dziedzinie! mimo to do działu "wyczyn" również zapraszam Witam wszystkich nowych Cytuj
jko Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Cześć - Jarek jestem - wędkuje od lipca zeszłego roku, przeważnie w okolicach wrocławskich Maślic - póki co próbuję wszelkich metod - największe "sukcesy" - bacik Cytuj
pipiaro Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Jestem nowy na forum więc witam wszystkich. Cytuj
Seferiel Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Witam wszystkich. Na imie mam Robert, 21l i wędkuje na Dolnym śląsku. Bliżej niż dalej Wrocławia Karte wędkarską odebrałem 2 lata temu co nie znaczy ze prędzej nie wędkowałem. Pod nosem mam "Mały Stawek" (nazwa oficjalna ) w którym od dziecka łowiłem karasie, japońce a gdy szczęście dopisało liny. Jednak w końcu zabrałem sie za prawdziwe wędkarstwo; jakże inne od trenowanego od lat. Spinning. Zachorowałem i zakochałem się w nim Uwielbiam wahadłówki i woblery. Obecnie zainteresowałem się kogutami. Obecne rekordy życiowe? Sandacz 80cm, 4kg Spining, biały twister prowadzony "po koguciemu" i Odrzański Boleń 78cm wahadłówka konger 9g lekko zardzewiała Mam ochotę na wiecej Cytuj
joeeigo1 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam. Na imie mi Krystian, mieszkam w Płocku. Wędkuje od małego, od 6 lat należe do koła PZW nr. 1 w Płocku. (Członek-uczestnik) Wędkuje wszędzie gdzie popadnie , żadna metoda nie jest mi obca ale spławiczek to spławiczek. Jezioro Soczewka/Wisła Pozdrawiam. Cytuj
tomis1971 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich. Mam na imię Tomek. Mieszkam w Czechowicach-Dziedzicach. Wędkuję od podstawówki czyli już 24 lata, więc trochę tego jest. Aktualnie wędkuję nad zaporą Goczałkowicką. Nie lubię mięsiarzy ( tych co biorą co popadnie) i tych co robią śmietnik z łowiska.A tak poza tym to miły ze mnie gość. Lubię metodę gruntową i spining. Pozdrawiam Cytuj
Julek Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, Po prawie roku "kibicowania" postanowiłem się zarejestrować - w mojej ocenie to najlepsze forum w polskim necie. Pozdrawiam Cytuj
sproket30 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć. Mam na imię Michał. Wędkuję od zawsze Szczególnie okolice Zegrzyńskiego i Narwi.Spining i grunt. Cytuj
motylek Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam, mam 50lat wedkuje od niepamientnych czasow.Wedkowalem na rzekach a teraz na jeziorach.Moja baza bylo jezioro Narje ale zostalo spustoszone przez odlowy wjec szukam innego ciekawego a zarazem pieknego miejsca.Mysle o Przerwankach i jeziorze Goldopiwo .Czy bylby ktos kto by mi o tym napisal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi