whoopi123 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Witam Wszystkich i pozdrawiam Was z miasta Ojca Dyktatora: W końcu postanowiłem się ujawnić i zapisać do tak szacownego Grona Śledzę to forum od długiego czasu, ale jakoś tak nigdy nie było okazji się przyłączyć. Bardzo cenię sobie rady jakie można tu znaleźć i nie powiem - wielokrotnie uratowały mi one mój wolny czas spędzony nad wodą. Moją ulubioną metodą wędkowania jest spinning, ale w tym roku postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej o połowach z plaży i wprowadzić zdobytą wiedzę w czyn. Powodzenia i do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slap Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Witam, Pawel 24 lata, wedkuje przewaznie nad Odra od jakichs 5 lat, ulubiona metoda to drgajaca szczytowka Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Zanim inni witacze wpadną to zacznę ja Witajcie niewitani oraz witający witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaczep222 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam mam na imię Franek 19 lat najbardzie lubię łowić na spining nie posiadam ulubionego łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam wszystkich "nowych" na forum Witajcie niewitani oraz witający witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoo Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Siemanko jestem Damian mam 17 lat wędkuje od kąt pamiętam jestem z Krasnegostawu miło mi że mogę być na waszym forum:) bardzo lubię łapać metodę gruntową a na spining też mam jakieś wyniki .jeszcze raz siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekosw Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Cześć. Mam na imię Sławek. Po ostatniej wyprawie na łowisko komercyjne, załapałem bakcyla i jutro wyruszam z rodzinką na karpia Rzucam się od razu na głęboką wodę, lecz myślę, że dam radę. Jutro wieczorkiem poinformuję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekosw Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam ponownie, niestety nic nawet nie skubnęło. Dwa brania były, z czego jedno przegapiłem, bo byłem za daleko kija, a drugie spóźniłem- myślałem, że rybsko wróci... Łowisko komercyjne - Zator w Małopolsce - cena za godzinę łowienia - 1,2 zł, Za każdy kg ryby płacimy od 11 zł w zwyż. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów - mam nadzieję ,że jeżeli każdy z nas wniesie coś nowego - to będzie najsympatyczniejsze forum tematyczne w sieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Bardzo cenię sobie rady jakie można tu znaleźć i nie powiem - wielokrotnie uratowały mi one mój wolny czas spędzony nad wodą. Chyba trzeba będzie wprowadzić jakieś opłaty za te dobre rady Serdecznie witam wszystkich nowych użytkowników i oprócz czytania zachęcam także do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0fanatic Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Witam wszystkich Kolegów Wędkarzy Mam na imię Michał, przygody z wędkowaniem zaczynałem w okolicach Nowego Sącza na rzece Dunajec oraz Jeziorze Rożnowskim, aktualnie znajduję się w Szwecji, a konkretniej w Östersund preferuje spinning bo tylko on daje mi dużo radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczmy Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Hej. Jacek z Wrocławia. jestem początkującym wędkarzem, poszukującym dopiero odpowiadającej mi metody oraz ciekawych łowisk ale już bardzo się wciągam. Nie myślałem, że wędkarstwo to aż taka przyjemność Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whoopi123 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Bardzo cenię sobie rady jakie można tu znaleźć i nie powiem - wielokrotnie uratowały mi one mój wolny czas spędzony nad wodą. Chyba trzeba będzie wprowadzić jakieś opłaty za te dobre rady Serdecznie witam wszystkich nowych użytkowników i oprócz czytania zachęcam także do pisania No tak! Wiedziałem, żeby nie wyskakiwać z tym dziękowaniem za rady!!! Z góry przepraszam jeśli ktos wpadnie na pomysł odpłatności :D Witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bianconerii Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 siema Mam na imie Michał pochodze z okolic Kruszwicy (kujawsko-pomorskie) mam 22 lata wedkuje od 11 lat, ale ostatnie 2 lata miałem przerwy. teraz ponownie sie napaliłem na wędkarstwo ;D ulubiona metoda -spławikowa łowisko J. Gopło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borowik Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 siemka jestem Radek mam 23 lata. mieszkam w okolicach gorzowa wielkopolskiego moją ulubioną metodą jest spinning, głownie boleń i jazio-klenie . najczęściej na Noteci, Warcie i Obrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaki163 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam. Nazywam się Paweł mam 22 lata. Wędkarstwem interesuje się od niedawna aczkolwiek pierwszą wędkę otrzymałem w wieku 8 lat. Wtedy mnie to nie wciągnęło. W chwili obecnej posiadam teleskop Daiwa 576M-360, kołowrotek Daiwa Jupiter-S 1550. Łowie głownie płocie ale czasem trafi się mały okoń. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shafot Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Dzień dobry. Jestem Tomek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banowiec Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Witam wszystkich kolegów wędkarzy. Mam na imię Rafał i wędkuje od około 6 lat, lubię metodę spławikową, ale jestem otwarty na inne metody. Tak poza wędkarstwem interesuje się jeszcze koszykówką. Pozdrawiam cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apik3232 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Jestem albert pochodzę z rawicza moja największa ryba to karp 60cm 5,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smogu Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Cześć jestem Grzesiek. Pochodze ze Szczecina. Łowie ok 4 miesiecy, uzywam metody splawikowej. Szukam kompanow po kiju do wspolnych wypadow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Cześć imię Bogusław , lat 37 , z wędką w ręce od 8 roku życia (łapał dziadek łapie tata łapię i ja , ostatnie 10 lat przerwa w nałogu , od 3 tygodni nadrabiam - - ulubione łowiska jez. Otmuchowskie, ujście Nysy Kłodzkiej do jeziora Otmuchowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekzoo Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Cześć . Jestem Krzysiek po latach powróciłem do PZW wcześniej też łapałem ale mniej . Od niedawna 5lat mieszkam w Obornikach i po woli poznaje tereny Moje drugie hobby to akwarystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baroo Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Witam ! Mam na imię Bartek i mam 17 lat. Mieszkam w Kaliszu. Łapię dość często na zbiorniku zaporowym Szałe, lecz w tym sezonie mam zamiar poznać trochę lepiej kilka glinianek i rzeke Prosnę. Nastawiał się głównie na leszcza i lina Jeśli jest ktoś z Kalisza to zapraszam na PW i podziele się doświadczeniami z Kaliskich zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu okon Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich jestem nowy na forum , wędkuję od dzieciaka , miałem ostatnio pare lat przerwy ale od 3 miesiecy coraz bardziej ogarnia mnie ten wedkarski szal ;] Nie mam jakis tam wielkich sukcesow na swoim koncie procz paru szczupakow jak to mowia metrowcow .Łowie w okolicach Mroczy na wodach pzw i pgr-owskich kiedys na zalweie Koronowskim kiedy ryba jeszcze nie byla przetrzepana przez rybakow jak to ma miejsce teraz . Szkoda zalewu bo tam byly naprawde duze rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi