Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam szanownych kolegów po kiju.

Co prędzej spieszę się przedstawić ,mam nadzieję że to opóźnienie zostanie mi wybaczone.

Mieszkam w Mławie mam 44lata .Zacząłem wędkować z ojcem w wieku okolo5 lat.Obecnie preferuję spining:okoń, sandacz,szczupak,pstrąg.Wędkuję głównie w jeziorach , na Narwi i Wkrze,sporadycznie w górskich rzekach przy okazji wyjazdów z moją lepszą połową.Od jakiegoś czasu nie opuszcza mnie chęć zapolowania w rzekach pomorskich lub w morzu na salmonidy.

Napisano

Witam wszystkich

Mam 47 lat i mam zawsze ochotę powędkować lub poczytać o wędkowaniu , bo na naukę nigdy za póżno.Ostatnio więcej czytam niż wędkuję ale jak się do edukuje to dopiero im pokaże. Zwłaszcza w okolicach Katowic. :wink:

Napisano

Witam, Na imie mam Łukasz. Swoją przygodę z wędkarstwem rozpocząłem bardzo niedawo, obecnie jestem na etapie kupowania sprzetu. Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Siemka, mam na imię Konrad jestem z Rzeszowa łowie głownie na grunt ale spławiczek, żywiec i spinning też się przewinie czasem ;] pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich

Nazywam się Przemek, mieszkam w Łodzi i jestem zapalonym spinningistą. Moja "choroba" :razz: trwa już ponad 12 lat, chociaż dopiero od niedawna mam szansę bardziej oddać się mojemu ulubionemu hobby, zarażając przy tym wszystkich dookoła :) miło mi, że mogę się od Was tyle dowiedzieć :)

Napisano

Siemanko wszystkim ,mam na imie Darek jestem z Bytomia.Wszystkie metody połowu sa moimi ulubionymi ale szczególnie lubie pospławikowac.Wędkarstwem 30 lat temu zaraził mnie dziadek i od tej pory podtrzymuje tradycje rodzinną,niestety jako jeden w rodzinie.Wędkarstwo niestety pochłoneło mnie całkowicie ,czym podporzadkuje czas rodzinny,co nie zawsze podoba sie mojej drugieł połówce.To tyle mam nadzieje ze bedzie spoko,chetnie sie czegos nowego dowiem i oczywiscie tez chetnie podziele sie swoja wiedza..pozdrawiam

Napisano

Hejka jestem Hubert z Gorzowa, mieszkam 100m dokładnie za Gorzowem. Mam 16 lat, wędkarstwem interesuje się od kąt mogłem sam trzymać kija ;) Lubię wędkować na spławik i grunt, rzadko łapie na koszyk ale bywa. Moja największa ryba to na razie sum 8,5 kg. Bardzo lubie łapać drapieżne ryby, ale na spining rzadko łapie coś ;p. Nie raz jezdze na jeziora, ale tylko dla tego ze w Warcie nie ma węgorzy ;(. Chciałbym dodać że nie lubie zabijać ryb, łapie je bo kocham na nie patrzeć, zawsze zabieram je do domu i wpuszczam do swojego oczka. W akwarium mam malutkiego okonia i go karmie innymi rybkami ;D

Pozdrawiam ;)

Napisano

Witam wszystkich serdecznie !

Jestem Andrzej ze Szczecina, wędkuję od 30 lat, a mam lat 38. Lubię wszystkie metody połowu, oprócz muchowej. Szczególnie uwielbiam nocne zasiadki.

Wędkuję w okolicach Szczecina, na Redze w okolicach Gryfic oraz w Niechorzu.

Moją ulubioną rybą jest węgorz, którego kiedyś chodowałem przez kilka lat w dużym akwarium, jadł mi rosówki z ręki, póżniej wrócił do stawu.

Pozdrawiam.

Napisano
Witajcie. Grzesiek z Ząbkowic śląskich. W PZW od 1992 roku. Ostatnia składka w 2002, ale na wiosnę wracam.

to nie zostaje nic innego jak zyczyc udanych polowych w nowym sezonie 2011 ;)

Napisano

Witam. Michał z Ostrowi Mazowieckiej się kłania :) W PZW od dawna natomiast w tym roku wróciłem do wędkowania dzięki prawie ukończonej szkole :) Wędkuję (wędkowałem) na rzece bug i łowisku specjalnym Jelonki. Pozdrawiam wszystkich zapalonych wędkarzy ;)

Napisano

Witam.

Michał z Białej Podlaskiej. Mam 26 lat z wędką od 20 lat:) Obecnie mieszkam w Siedlcach jednak mentalnie jestem związany z Białą Podlaską. Najczęściej wedkuję na rzece Bug między Sławatyczami a Gnojnem oraz na Krznie od Białej Podlaskiej aż po ujscie. Oprócz tego wszystkie okoliczne zbiorniki tj Witulin I i II Chotyłów, zbiorniki retencyjne zbiornik w Janowie Podlaskim, Zaborek. Lubię wszytskie metody jednak najbardziej preferuję spining:)

Pozdrawiam

Michał.

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Piotr ,wędku odkąd pamiętam mam 36wiosen pochodzę z Rzeszowa .Wędkuję metodą raczej gruntową ,spławikową a jesienią czasem spininguje.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam Wszystkich. Mam na imie Paweł, pasja do wedkowania zaraził mnie ojciec w wieku 5lat:) Wedkuje glownie na feeder i zywca ale zdarzy mi sie na splawik i spinning. Jestem spod wrocławia. Pozdrawiam.

Napisano

Czołem, jestem Krystian. Wędkuję z przerwami od dziecka. Aktualnie skupiam się na spinningu (wiosna, jesień) i metodzie gruntowej (lato). Postanowiłem, że przestane być tu anonimowym gościem i zarejestrowałem się na forum :smile:

Pozdrawiam forumowiczów :wink:

Gość Sokół
Napisano

Witam, jestem Marcin, mam 27 lat. Mieszkam w miejscowości Urzecze nad rzeką Bzurą :)

Ryby łowię od małego, profesionalista nie jestem, traktuje to jako hobby.

Napisano

witam

jestem z okolic Świdwina wędkuję od dziecka i nie mam zamiaru tego przerywać. Rekordów nie mam znaczących. nie mam ulubionej metody połowu korzystam praktycznie z każdej metody. wszystkie złowione ryby wypuszczam oprócz okoni bo bardzo mi smakują.

pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imie Norbert. Za mna już 32 wiosenki. Mieszkam, pracuje w Krakowie. Wedkuje już kilka ładnych lat. Pasja zaraził mnie mój ojczulek. Najczesciej wedkuje w Krakowie i jego okolicach głownie na Wiśle. Moja ulubiona metoda jest spinning. Pozdrawiam wszytkich i życze połamania kija. :mrgreen:

Napisano

witam wszystkich serdecznei mam na imie Piotr i mam 17 lat i jestem ze szczecina łowie prawie od 10 lat ( odra regalica kanały i masa róznych jeziorek min insko chociwel itp) ale z rekordami kiepsko najwieksze ryby

sum koło 5kg

leszcz 3 kg

sandacz 1,5 kg

szczupak 4,5 kg

lin - 2 kg

okon 33 cm

węgorz 70 cm

płoc 35